Monday, May 31, 2010

Segmen Nelly : Kenapa korang berblog ?

Elvy Nellysha | 6:00:00 AM | 111Comments |
السلام عليكم
Ini sticky post ! Scroll ke bawah !

Yeay ! Dah lama Nelly tak ber-segmen kan ? Dulu aktiflah pulakk ! ! 
Post ni asyik ada dekat draft tak terpublish lagi ni ~
Jom ! Kita join ramai-ramai !


Cara-caranya :

-Buat entri bertajuk "Kenapa aku berblog ?"
-Follow Nelly bagi yang tak follow lagi okay ? ?
-Bagitau serba sedikit dekat Nelly kenapa korang berblog . . Tak kisah berapa sebab . . 
Nak tau , nak tau !
-Tag dekat 3 orang dan letak url korang dekat sini ya !
-Tarikh tutup sampai 17 June . . Hari jadi Nelly tu ! Ini hadiah terbaik dari Nelly tau ~

Yang terbaik akan direview oleh Nelly ! Chak ! ! Tak kiralah berapa asalkan yang Terbaik !
Bukan selalu Nelly rajin kan ? Ini tengah rajin , jangan disia-siakan . . Haha . .
Jom ! Nelly akan bantu korang semua . Hehe . .
Ada juga kerja eden nak buat ~

Monday, May 24, 2010

Exchange link korang cepat ! Jomlah terjah sama-sama dengan Nelly : Sampai hati korang !

Elvy Nellysha | 6:23:00 AM | 164Comments |
السلام عليكم
Sticky post !
Scroll bawah okay !

Wah , itu tajuk betul-betul merajuk . . Tak adalah . . Insan emo (Mengaku) nak buat pengumuman !

Memandangkan Nelly ini memang insan yang agak kepelikan dan tak nampak dekat mana peliknya , nak korang bantu Nelly !
Eceh , macam berat saja kan bantuan tu ? Haha . .

Insan yang pernah :

Direview
Join bloglist Nelly The Strange

Korang tidak perlu letak url korang ! Nelly nak url korang sebab nak terjah korang .
Ala , letak url pun susah sangat ke ? Ish ! ! ! 


Bofu emoticon

Blog mestilah :

Aktif dengan update terbaru supaya Nelly lebih mudah kenal korang ~
Blog tidak ada MALWARE ! ! !

Okay ? Ada ciri-ciri ini ? Sila ringankan tangan anda letak link dikotak komen .
Yang tak pasti pernah ada ke tidak , bolehlah letak sama ~

Kita terjah-menerjah !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...