Thursday, June 30, 2011

Eh , blog Nelly The Strange masih wujud okay ? ?

Elvy Nellysha | 5:44:00 AM | 71Comments |
السلام عليكم
Alhamdulillah , masih diberi peluang dan kesempatan untuk menaip entri untuk hari ini di atas keBUSYan yang melanda !!

Setelah busy dengan segala akiviti di sekolah , Nelly masih ada peluang untuk bersama-sama bersama mencari korang yang di rindui . Eceh ! Hehehe . .

Ramai insan tanya :
"Mana entri Nelly ni ? Blog Nelly masih ada lagi ke tidak ni ? Atau telah ditelan masa ?"

Opps , kasar bunyi . . Haha . .  Eh , Nelly tak kecik hati pun . (Kira hati besar lah ni ? Hahaha)
Blog Nelly masih ada untuk korang kunjung , MASIH WUJUD !
Tak terlintas untuk tekan button DELETE .

Nelly tahu , ramai yang tanya perkembangan tentang Nelly . . Terima kasih kepada insan-insan yang masih ambil berat kat Nelly . Siapa yang tak terharu beb ! ! ! 

InsyaAllah , Nelly akan sentiasa ingat blogger yang selalu ambil berat , mengomen entri tak seberapa dan yang terpenting yang selalu mengunjungi dan berkawan dengan Nelly sampai sekarang .

TERUSKAN SUPPORT NELLY DAN NELLY AKAN SUPPORT KORANG !


Gambar tak ada kaitan ! Haha . . 

Sunday, June 26, 2011

Dulu Nelly rabun , sekarang tak rabun . Eh , boleh ke ?

Elvy Nellysha | 4:54:00 AM | 120Comments |
السلام عليكم

Baca tajuk tu betul-betul ! Pelik tak ?
Nelly dulu rabun , pakai cermin mata , tak ubah macam mak nenek .
Agaknya mak nenek lagi comel kot dari Nelly . Haha . . Okay , perasan comel . .


Nelly pernah buat entri tak mahu rabun untuk kali kedua ! Ramai yang keliru boleh ke rabun tu hilang ?
Siap minta tips lagi tu ! Aiseyman ! ! Nelly pun jadi pelik . Dahlah memang dasar pelik kan ? Huh !

Nelly pakai cermin mata sebab rabun dulu , entah macam mana 1 hari tu , Nelly tak nak pakai lagi .
Sebab rasa macam orang tua saja . .

Asyik-asyik kena gelak dan ramai kata muka tak sesuai pakai cermin mata !
Lamalah juga Nelly tak pakai sebab tak tahan dengan komen kawan-kawan . . Haha . .
Boleh nampak ke ? Eh , mula-mula agak payah , lama-lama dah biasa . .
Then , Nelly boleh saja tengok macam biasa . . Tak ada pula terasa rabunnya ~

Korang mesti pelik kan ? ?  Janganlah pelik dekat Nelly yang memang dasar pelik ni ~
That why lah blog Nelly : NELLY THE STRANGE a.k.a NELLY YANG PELIK !
Sekarang ramai orang pakai CONTACT LENS !

Perhatian :

Nelly akan jual baju secara online dalam masa yang terdekat . Jenguklah selalu ya!

Tuesday, June 21, 2011

Mas Ahmad Safwan , ingat kau bagus sangat ke ?

Elvy Nellysha | 5:59:00 AM | 83Comments |
السلام عليكم

Ada banyak insan comel selalu tanya :
"Mana Mas ? Nelly dengan Mas gaduh ke ?"

Actually , kitorang memang gaduh !
Kenapa pula ? Suka hati Nelly lah ! Nelly tak suka Mas !
Korang kisah apa ? 

Nelly tak suka Mas sebab . . .
  • Mas BLOGGER BERLAGAK !
  • Mas BLOGGER HIPOKRIT !
  • Mas BLOGGER SOMBONG !
  • Mas BAJET HOT !
  • Mas BAJET HENSEM !
  • Mas BAJET BAGUS !
  • Mas BAJET PANDAI !
Nelly tak suka Mas ! ! ! !
Ingat Mas bagus sangat ke yang korang nak sanjung tinggi langit . . Ha ? 
Fikirlah sikit ! Dia manusia . Sama macam korang . Tak payahlah nak agung-agung sangat !
Kenyataan ! Siapa rasa tak suka , marah , rasa nak hentam Nelly sampai 360 darjah , ada Nelly kisah ? ?


Ecewah , ayat tak boleh bla ! ! ! !
Mas dengan Nelly masih berkawan ! 
Siapa kata kami gaduh ? Mana ada gaduh . . .

Setiap entri pernah Nelly baca yang kata macam ayat-ayat dekat entri orang lain .
Fine ! Korang berhak untuk kata apa pun .

Bagi Nelly , segala tanggapan negatif , tak ada pun pada Mas . Mungkin dia ada salah . Semua orang ada salah kan ? Janganlah buat dia rasa kecil hati dalam dunia blog .

Semua orang ada idola masing-masing . Kalau Mas antara idola korang , support dia ok ?

Saturday, June 18, 2011

Bad Day jadi Sweet moment !

Elvy Nellysha | 6:57:00 AM | 117Comments |
السلام عليكم

Korang ingat lagi Nelly cerita BAD DAY Nelly ? Ada hikmah ! !
Esoknya kan hari jadi Nelly . . So , Nelly dengan senang hati berjalan-jalan dengan cikgu kawan-kawan yang lain yang masuk DRAMA ! !

Sekali dorang wish dekat situ . Nyanyi lagu HAPPY BIRTHDAY . Segan !
Dorang tau pun sebab Nelly ada sambut awal sebelum hari BERJALAN-JALAN !
Ajak mana yang sempat . Haha . . 

Lepas makan-makan , kitorang ramai-ramai pergi karaoke !
Cikgu tak dapat join sebab anak dia sakit . . Hehe . .

Ini gambar kami !


 Bergambar !


Cikgu kami ! Puan Rozita !

 Banyak lagi makanan , tapi ambil gambar ini saja ~

Jejaka Malaya ! Pilih pilih ! Hot dorang ini !
 

Anak cikgu kami !



  
Kami karaoke ! Nelly bajet tahu nyanyi ~

Gambar lagi ? Banyak kat FACEBOOK !

SWEET MOMENT !

Friday, June 17, 2011

Update : Segmen Nelly : Kenapa korang berblog . .

Elvy Nellysha | 5:00:00 AM | 26Comments |
السلام عليكم

Alhamdulillah , ada yang sudi cerita kenapa korang berblog . . .
Tutup susah untuk hari ini segmen Nelly . Korang hadiah TERBAIK bagi Nelly !
Terima kasih banyak-banyak menJOINkan diri korang dalam segmen Nelly . .

Segala update ? Mari terjah mereka !


http://pojiekyra891.blogspot.com/2011/05/kenapa-aku-berblog.html












http://qalbuhearthati.blogspot.com/2011/06/segmen-nelly-kenapa-aku-berblog.html

http://mizzanies.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

http://applehijaulife.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html






http://hebohyasminedanny.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-berblog.html

Siapa yang tak ada link ? Bagitahu Nelly . . .

Tak tahu kenapa jarak-jarak . Haha . .

Tunggu Nelly nilai okay ?

Nantikan ~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...