Saturday, April 21, 2012

Saya UNDUR DIRI dari dunia blog !

Elvy Nellysha | 6:03:00 AM | 72Comments |
Kepada blogger baru dan blogger lama yang sedang membaca . Saya , Elvy Nellysha Binti Bahaman a.k.a Nelly The Strange mengupdate entri ini untuk buat pengumuman bahawa saya akan UNDUR DIRI dari dunia blog sebab . . .


  • Saya tak kenal blogger baru ...
  • Saya sedih sebab blogger lama banyak tak update .
  • Saya geram sebab tak ada masa nak update ! Bencikknyaaa saya !
  • Saya rindu kawan-kawan pengomen lama .
  • Saya marah sebab saya tak ada idea .
  • Saya sedikit benci dengan entri entah apa-apa bila update . 
  • Saya jadi budak 'blur' je bila tak update .
  • Saya terasa kehilangan sesuatu bila tak mengupdate .
  • Saya nak blogger-II yang PERAMAH , bukan yang SOMBONG macam teeettt !
  • Saya punya fikiran serabut bila tengok blog .
  • Saya emo baca blog sedih , saya sedih baca blog yang muhasabah diri dan jiwang baca blog cinta .
  • Saya ketinggalan update-update terbaru . Saya benci situasi ini !!!
  • Saya stress banyak orang benci saya !!


Saya benci situasi ni , tapi saya terpaksa .. Saya terpaksa !! Geram .. Sedih , kecewa !!
Kesiankan saya ! Uwaaa !!
Korang tau tak , saya stress ! Nelly sayang korang semua .. Uwaa ! Touching lagi !!!!!

Jadi . .  Saya UNDUR DIRI dari dunia blog . . Sekian terima kasih . .

Fine , Hahaha ! Nelly main-main je lah . Ini betul-betul entri merapu ! 
Tapi , antara list-list tu ada jugak yang betulnya . Bencikk !

Tuesday, April 17, 2012

Betapa berharganya bila motor TAK BOLEH START !

Elvy Nellysha | 5:52:00 AM | 27Comments |
Salam semua !! Meh-meh kita bercerita ! 

Pernah tak motor korang tiba-tiba tak boleh nak START masa korang singgah kedai ke , mana-manalah !
Mesti pernah kan ? So , apa korang buat ??

Korang nak tau tak , ada sorang minah ni , namanya Adila . Minah ni al-kisah dari cerita kelakar :

Semalam kitorang pergi kedai makan dalam 5:20 petang . So , kitorang siap melepak kat kedai tu sampai 6:30 petang . Memandangkan kitorang ni tengok hari dah nak maghrib dan Nelly tumpang motor dia , kitorang pun bayar dan keluar dari kedai tu . Tengah sedap-sedap Nelly kenakan dia tentang entri RM1 tu dan dia tengah start motor , tiba-tiba motor tak hidup . 

Dia punya cuak !!!!! Nelly dah suruh dia bertenang , but dia dah nak nangis , siap cakap kat motor :

"Apa salah aku weyh ! Sampai hati kau buat macam ni kat aku . Buat malu punya motor ! Nak balik , nak balik !"

Nelly punya tergelak sebab dia dah nak nangis siap kol ayah dia ! Kau memang kelakar ! Tambah kelakar , bila orang kedai tu pandang je kau kat sebelah dengan muka yang 'ketat' semacam !

So , bila dia dah senyap , dia try juga start dan bila motor tak start-start , dia mula buat muka terkejut . Padahal rumah bukan jauh mana pun . Part last bila dia start juga sambil cakap "Nak balik !!!"
Ha , time tu motor start ! Bila motor start , muka dia punya happy habis !! (Ok , part tu memang comel )
Tak tahan tengok dia gelabah !!!!  

So ? Ada sesiapa pernah kena situasi ni dan sampai nak nangis macam Dila ni ? Hehehehe !!

Tuesday, April 10, 2012

Pemenang Contest Reka Dialog

Elvy Nellysha | 5:26:00 PM | 7Comments |
Salam . Maaf lambat umumkan atas sebab kebizian yang melampau dari kami !!


1. http://arolpunyeblog.blogspot.com
 1 tshrt n 1 lens

2. http://itsmetira.blogspot.com
1 thsrt n 1 lens


3. http://eimahlolo.blogspot.com
 shawl 


4. princesskawaiigurlzz.blogspot.com

 shawl 


5. http://luqmanhilmi.blogspot.com
coklat


6. http://daqkecik.blogspot.com
 1 lens

Sila hantar nama dan alamat korang di :

 miss_ross93@yahoo.com atau untuk secepatnye di www.facebook.com/rosseiyra secepat yang mungkin ~
Terima kasih . 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...