Friday, June 29, 2012

Pemenang "GA Pelajar Tingkatan 6 2012"

Elvy Nellysha | 6:51:00 AM | 16Comments |
Nelly dah siap buat cabutan bertuah dengan bantuan kawan Nelly . So , tahniah ya pada pemenang . Bagi yang tidak berjaya , cuba lagi pada GA akan datang , insyaAllah . .

Sila beri respons secepat mungkin dalam masa 7 hari atau hadiah akan diberi ke pada orang lain . Tq .



Topup RM10- Nelly-1 orang

Bagi nombor telefon di  :
No.peserta

-1
Topup RM5- Hajar-2 orang

Bagi nombor telefon di  :

-26
-63


Header biasa-Nana- 5 orang

Bagi emel dan password blog di :

-35
-20
-34
-39
-15
Header gift-Nana-5 orang

Bagi emel dan password blog di :

-29
-37
-47
-21
-45
Edit classic blog-Nana-1 orang

Bagi emel dan password blog di :

-23
Hadiah misteri-Dila-1 orang

Emelkan alamat rumah di Facebook Dila :
-58
Shawl-Fatin-1 orang

Bagi alamat rumah di :

-8
Keychain-Fatin-1 orang

Bagi alamat rumah di :


-22
Hadiah misteri-Fatin-1 orang

Bagi alamat rumah di :

-3
Special :
Review youtube- by Ersyad-3 orang

Inform kewujudan blog dan apa yang mahu di promote/disampaikan untuk dipromosi  di :
nellythestrange@gmail.com

Selepas emel , Nelly akan inform pada Ersyad . . 

-50
-28
-4





Wednesday, June 27, 2012

Senarai nama peserta "GA Pelajar Tingkatan 6 2012"

Elvy Nellysha | 5:32:00 AM | 8Comments |
Ini senarai nama peserta GA Nelly yang sudah join ! Kalau ada yang salah atau tak terletak namanya , tolong bagitau . Nelly nak umumkan pemenang secepat mungkin . .

Just tekan ctrl+f dengan serentak untuk cari nama korang .


(Mieya Atiera)

(Tehaa NFM)









(Miss NR)




(Yumida)

(Asyiqin)






(Aqeela)





( Lyana)

















 fa :) 




















 

GiveAway Pelajar Form6 2012 !

Elvy Nellysha | 12:15:00 AM | 90Comments |


1. Copy banner dan buat entry bertajuk "GA dari Pelajar Form6 2012"
               
2. Follow blog Nelly dan mereka serta like fanpage di bawah :






 
3. Follow blog Nelly dan blog sponsor yang lain . 
4. Tag dekat 3 orang rakan blogger yang lain .

5. Tinggalkan link di entri ini dan pastikan link yang betul  . Jika link salah , penyertaan TERBATAL secara AUTOMATIK !!

6. Tarikh tutup : 25.6.2012 


Done !
Senang gilaaaa kan ? Hahahaha !
Come one !

Hadiah :
RM 10 topup by Nelly .
RM 5 untuk 2 pemenang bertuah by Hajar
5 header biasa for top 6-10 by Nana
Header gift for top5 by Nana
1 edit classic blog for 1 random pemenang sahaja by Nana
Hadiah misteri 1x by Fadilah
Shawl 1x dan keychain 1x untuk setiap pemenang by Fatin Humaira (Sumbangan blogger lain)
 Pemenang bertuah akan di promote blognya di youtube oleh vlogger comel by Ersyad

Folo mereka :
Jangan tipu okay sebab Nelly akan tengok kejujuran korang semua . Hehehe . . 

Jom join dan meramaikan GA yang tak seberapa dari kami (yang STPM tahun ini) dan keputusan buat GA ni telah dibuat selama 2 minggu oleh kami semua dalam keadaan 'ASAP' . haha . . 

Kepada Ersyad , Nelly akan promote link youtube dia : 
                                      Tekan Sini
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...