Sunday, August 26, 2012

Pic raya 2012 !

Elvy Nellysha | 5:24:00 AM | 20Comments |
Nelly just letak pic hari raya pertama masa kat rumah Nelly. Hari Nelly tengah sihat . .
Hari raya seterusnya dah tak sihat dah . Haha . . Asyik batuk + demam on + off je . . .
Semua belah mak Nelly . . Meriah !


With sepupu Nelly . .





Antara pakcik dan makcik yang datang rumah . Hehehe . .





Najwa dan Haziq (Adik Nelly)





 Budak-budak comel yang buat Nelly gerammm !

P/s : Tahun ni raya tak berapa sihat ~ 

Friday, August 17, 2012

2012 : Selamat Hari Raya dari Nelly The Strange !

Elvy Nellysha | 6:16:00 AM | 13Comments |

Sori kalau Nelly ada salah dekat korang semua . . Nelly tau banyak salah nelly . huhu . . .
Sayang semua ! Simple je kad raya Nelly . 5minit dah siap . Janji sampai apa yang nak disampaikan !

Selamat Hari Raya !!!

Wednesday, August 1, 2012

Blog di HACK : Nelly dah mula BENCI !

Elvy Nellysha | 5:32:00 AM | 14Comments |
Baru-baru ini ramai blogger dikejutkan dengan password blog yang sudah ditukar !
Mean , dihack oleh mereka yang telah bagi link dan dikenali sebagai BLACKHAT atau budak Linux !

Nelly sendiri dah kena ! Fine , bila minta balik password , katanya ada syarat . Ada juga yang bagitau Nelly , blogger yang ingin dapatkan semula blog , mereka kena webcam ! Tapi , entahlah . Orang kata ~

Tanpa banyak fikir , Nelly dah gelabah habis . Nasib baik ada bantuan dari kawan-kawan Facebook yang lain bantu Nelly . . Yang Nelly marah sangat , dia tukar password Nelly ! ! Sekali lagi ~

Bila minta baik-baik , geng dia kata :

Cara-cara untuk mendapat semula blog :


Mulalah Nelly naik angin dan semestinya tak lawak untuk mereka yang nak guna blog atas urusan penting ! ! 

Gambar di bawah ini adalah paparan blog yang sudah di HACK !


So , pengajaran Nelly dapat , password tak boleh sama , kena sign out dan hati-hati bila memasuki paparan yang betul tapi sebenarnya telah memberi emel dan password secara tidak sengaja !

P/s : Sedih !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...