Sunday, September 23, 2012

Maaf kawan blogger !

Elvy Nellysha | 5:56:00 AM | 7Comments |
Maaf . . Ya , memang nak minta maaf ni . Maaf sebab lambat balas komen korang , maaf sebab tak berupdate blog Nelly ni . Nelly memang minta maaf sangat-sangat !

Actually , ada juga yang tanya "Nelly pergi mana ? Tak update blog pun . ."
Wawawa , sedih Nelly nak jawab . Bukan tak nak update , tapi Nelly trial STPM ! Ok , fine , result ?
Jangan tanya . . Terasa kertas trial STPM Nelly teruk ! It's ok , Nelly kantoi masa trial kan ~


Ok laaa sangat ! Rasa macam nak humban je muka kat mana-mana . . Nelly baca lain , lain yang keluar !
Ada sampai 1 part Nelly baca , tapi bila keluar soalannya , Nelly jadi blank ! Kosong terus apa yang Nelly baca dan ini adalah kali pertama terjadi macam tu ! Bukan sebab apa , Nelly jadi blank bila Nelly baca soalan dari bawah , iaitu bab-bab yang memang Nelly tak baca dan tak pernah ulangkaji !
Yang bengapnya , Nelly baca dari bawah dan terasa down habis ! Sepatutnya Nelly baca dari ATAS ! Baru semangat ! ! !

Nelly menghabiskan masa 3 jam untuk esei yang diberi sampai habis masa dan guna sebaiknya ! Tapi result ?
'Awal-awal lagi terasa hancur laaaa result aku untuk trial ni . .'

Ah , bengapnya kau , Nelly . Nelly cuma ada masa lagi tak sampai 2 bulan untuk STPM sebenar ! Wish me luck ! Masa ni la terasa nak down , terasa nak surrender awal-awal dan terasa macam nak koyak-koyakkan saja kertas exam tu !

Sedih yang teramat sangat dan blog ni bersawang sama macam Nelly ni haaaa ! Teruk , teruk , teruk ! ! !
Nelly mungkin akan tinggalkan blog buat sementara . . Tapi , akan kembali update selepas habis STPM !
InsyaAllah ~



Buat-buat muka steady je laaaa ~ ~ ~ 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...