Friday, May 17, 2013

Anugerah kecemerlangan (STPM)

Elvy Nellysha | 6:14:00 AM | 6Comments |
Hari ini , pada tarikh 17.5.2013 , Nelly telah pergi ke sekolah . . So ? Nelly buat apa ? Nelly mengikuti program 2 dalam 1 ! hahahaha !

1 . Anugerah kecemerlangan (PMR,SPM dan STPM)
2. Sambutan hari guru

Seronok sangat sebab dapat anugerah kecemerlangan untuk STPM . . Sambutan meriah even hujan . Redah je . . =D

Untuk STPM , 6 orang telah menerima anugerah dan Sanjeetha Nair pula diumumkan sebagai pelajar terbaik daerah . Huwaaa !
Bestnya !

So , kitorang pakai baju ala-ala nak konvo tu . Wah , terasa lain . Selalu pakai baju sekolah . So , dapatlah plak yang comel lote , plug dan duit ! Alhamdulillah . . =)












With my teacher . .

With adik angkat Nelly . .




Btw , Nelly pun tak jangka la dapat anugerah pelajar cemerlang . Pernah pasang angan-angan , tapi rasa macam jauh sangat nak capai . Now , dah tercapai . =)

Saturday, May 4, 2013

Trick art museum !

Elvy Nellysha | 5:23:00 AM | 8Comments |




Frame Elvy Nellysha dan Fadilah . Bangga satt ! ^_^

Pada 28.4.2013 , Tahfiz Nelly kira outing la . So , Nelly telah bercadang untuk pergi ke trick art museum dekat i-City ! Opss , pantang betul kalau gambar keluar-keluar ni . Tiket RM5 ! Ok , sepanjang pergi sampai balik , kawan belanja ok ! Hahaha . . Jimat duit . =p

Tempatnya tak la besar mana . Tapi , hampir 2 jam jugak la kat dalam tu . Hebat betul . Bagi yang sakan bergambar , boleh pergi sana dan tak perlu laaa segan-segan ya . Tak ada sapa nak tengok sebab semua orang kat situ sibuk bergambar juga . Nak masuk dalam ni , susah sikit nak cari . Tersorok . So , sila banyak bertanya . =)

Ini gambar-gambar yang sudah diambil ! =D


Cewah . Cermin la sangat ! =p














Senyum lagi nampak buaya . Hang ada ? =D

Pandai member Nelly simbah air . . =D
Ada bakat ni !



Beradab tu ! Hahahaha



Cewah , boleh senyum simpul lagi . . .

Pelayaran ? Macam best je . Muka tengah happy . .




Okay , fine ! Banyak sangat gambar kitorang amek dan senang cerita best sangat kat sana . Leka amik gambar ! Gambarnya comle-comel . Memandangkan Nelly kecikkk , terasa gambar tu besauuuu ! Hahaha . .

Btw , lain kali nak pergi muzium lain pulak ! =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...