Saturday, October 26, 2013

Situasi exam !!!

Elvy Nellysha | 12:43:00 AM | 16Comments |
Sejak masuk UUM ni , dah tak sedar dah masa berlalu cepat . Sampai tarikh pun kekadang dah lupa .

Aiseyman , busy betul !

Masa exam Asas Keusahawanan , paling benci ABC a.k.a borang OMR !! Kenapa ?
Sebab ada penyakit dengan kertas jawapan macam ni . Penyakitnya ialah :

Ha , nampak ? Nampak ? Inilah penyakit aku ! Lepas tanda A , bawah mesti nak tanda B !
Psikologi betul !



Now , dalam kepala ni asyik nak balik ! Yeay , homesick ! (Tu pun nak tulis ~)
Tapi , yang merunsingkan kepala tak ni adalah . . .

ASSIGNMENT + EXAM !

Dan , setelah diisytiharkan secara rasminya bahawa saya ELVY NELLYSHA BINTI BAHAMAN nak jawab exam , maka kesan-kesan yang terpenting berlaku adalah :

KUAT MAKAN ! STRESS !

Tiap kali telefon my mum , dia kata :


Atas faktor-faktor ni la , kekadang Nelly dok menung jauh laa sangat kan ~
Acamaner orang belajar ni ? Nelly dah kelam kabut dah . Eh , bukan , dah tenggelam kat laut daa ni ~

Alat lepas tension please ! !
HAHAHAHAHAHAHA . . . 

Muka sebelum exam , ceria je . Lepas exam ?
Yabedabedu !!!! Macam kartun buat peace tu lepas exam !

Nelly : Semoga berbahagia dengan paper exam anda ya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...