Monday, December 16, 2013

Grand Dinner UUM 2013 !

Elvy Nellysha | 1:59:00 AM | 27Comments |
NAMA BLOG SUDAH DITUKAR KEPADA ELVY NELLYSHA 
Harap maklum . .


Pakai kamera handphone je gambar atas ni . . Jangan batak okay Nelly oi ~
13.12.2013

Malam ni penuh dengan malam yang dikenali sebagai malam GRAND DINNER dekat Universiti Utara Malaysia a.k.a MALAM MELARAM bagi siswi di sini . Hahahaha . . Tema : Gold and Glamorous . .

Okay , yang penting sekali adalah bila tengok kawan-kawan sibuk ke pekan untuk beli baju semata-mata untuk malam tu . Sanggup ! Dan , Nelly pula ? Tolong teman je la . . Tapi , dalam teman tu , wa beli shawl ! 

Eceh , kemain kau Nelly . Dah pandai da belit-belit macam hantu pocong . >.<

Eh , teman ke shopping sama ni ?

Yang paling tak boleh bla adalah di mana hari yang nak pergi dinner ni , petang tu dah test-test nak pakai shawl gaya apa . Siap duduk depan lappy buka tutorial shawl , test-test shawl tu . The problem is , wa nak pakai shawl tu besauu ! Jadi , tak biasa la nak pakai besaubesau . .  Tubuh kecik + pendek . . Hehehe . 
Tak payah imagine ~

 Err , sejak bila dah pandai duduk depan youtube sambil test shawl ni ? >.<

Okay , ringkasan untuk malam tu, semua melaram kalah mak datin . Maklum la , buat dekat HOTEL EDC UUM la kan . Grand kauu ! Macam-macam pesta baju la ada kat situ dan ada cabutan bertuah . 

Malangnya , Nelly ni malam tu tak berapa nak bertuah . Jadi , nak rasa KEBERKATAN , Nelly pinjam hadiah buat amik gambar dari kawan-kawan yang dapat hadiah bertuah tuu !

Sila lihat mak datin yang berada di bawah-bawah ni . . Tak termasuk saya ! =D


Kami berdua suka makan kuih ni . Cedapp nyeewww !




 Ini antara mak datin yang dah siap nak pergi ! Okay , kami antara yang terlambat la dalam terlambat . Hahaha . . Maklum la , perempuan . 
Eceh , cover . >.<



 

Dengan roomate Nelly !

 
Nama dia ni RoZiana ! Nelly panggil Zana je . =)
Bahagia betul kembor tak sekandung ni . Hehehe . . Dorang berdua dari kiri ni dari Kelantan , roomate Nelly je dari Terengganu . =)

 Tengok ! Ni antara yang bertuah malam tu laaa . . Jadi , bergambar bersama mereka !! Amek berkat . Hahaha . .

 Nampak bear tu ? Disebabkan tak berapa nak bertuah , pinjam japp hadiah orang bertuah . Jelesnyeww ! HAHA . . ^__^



Masa nak balik sementara tunggu bas . Terlepas bas . Hahaha . . Datang lambat , balik pun lambat . Maklum la , perempuan . >.<

Cover lagi ~

TAMAT EDISI GRAND DINNER !

Setel ! Banyak bergamborr je kan dari acara dalam tu ? Huwaaa ! Selalu pakai kamera NIKON , bila duduk kat sini , pakai kamera HANDPHONE . Tu yang rasa nak hentak-hentak kaki je . T_______T
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...