Sunday, June 5, 2016

Puasa di UUM

Elvy Nellysha | 11:11:00 AM | 0Comments |
Hye, semua...




Tahun ni masuk 2 tahun dah puasa disini. Tak puasa kat rumah, Tapi, study di UUM.. Now dah sem 6!!!

U know what, masa di UUM ni la, masa yang perlu kita nikmati sama-sama kawan pergi terawih, curi masa nak study dengan kawan-kawan, stay up study, sahur sama-sama kawan, buka melantak macam tak makan 3 ari.

Sebab apa? Sebab moment tu takkan ada lagi tahun depan sebab tahun depan Nelly dah habis study. Maybe, study di tempat praktikum la kott lepas ni~ Haha..

Sebak? Sikit la sebab tahun ni la nak rasa moment puasa sebagai pelajar DEGREE PTECHNOLOGY MANAGEMENT. Selepas melalui macam-macam, at the end, Alhamdulillah, dah nak habis dah.

Belum kira bagai nak pecah kepala duduk study. Duduk hafal lagi berapa hari nak final. Nak buat macam mana, Nelly memang suka sudy last minute. Then, menyesal, then buat lagi. Hahaha!!!

Pengalaman di UUM Nelly tak banyak. Sebab banyak keluar, tengok wayang, enjoy the moment as student, buat hal sendiri, balik bilik tidur~ Korang jangan jadi macam Nelly okay. Nelly memang suka tidur. Agaknya betul la kot kuat tidur punca gemuk. Eh, eh! Terkata diri sendiri pulak. hahaha.

Tahun ni, 2 hari sebelum puasa, dok jogging dengan harapan nak kuruisss!! Tapi, tapi... bila fikir balik, gelak pun ada. Yela, mana ada orang nak joging 2 ari sebelum puasa. Selalunya, 2 bulan sebelum puasa. It's okay. Janji ada turun turun sikit itu lemakk 2 tahun punya~

Sekarang musim final, biasalah!! Masa ni la baru nak stay up study lagi 2 hari nak exam. Tidur tak menentu, minum tak kering tekak.. eh, eh!:(

I will miss this moment. Ini antara kawan-kawan sepanjang kat UUM.
 Love you all!!


Sue, mira and me!! Ni masa nak release stres Kuala Perlis. Tak ada buat apa pun, just nak buang masa., hahaha

Otw balik dari Gerik ke Kedah., Jalan jammed masa kat Pulau Pinang.. So, selfiee kejapppp!


With: Kusna. Tukang selalu bebel but it's okay. Aku tadah je la!~



Anis, my junior. With her roomate, Amani. Sorry, tak ada pic dia. Macam SHAE penyanyi roomate dia.. :)

With Miza. My junior. Umur atas kita. Roomate dia., Yana. Budak Law. Takdak pic. hukhuk... Yana tu baik~ Thanks miza teman kita gi mana-mana. sampai pergi rumah makcik nak urut pun miza temankan, hahaa

Belah kiri sekali: 
Fairuz. Roomate dia, Hani., Comel.. Tapi, takdak pic dia...


Kenapa Nelly tulis entri ni? Sebab siapa tahu, 1 day bila baca balik, Nelly will miss the moment with them... Sebak pula tetiba. Bajet macam sem last.. Tapi, nak buat macam mana., Rajin nak update malam ni~

LAGI 1 SEMESTER KITA LAST SEMESTER!!! Jangan lupa kita. hahahaa
Terbuat entri sedih pulak, Ok, bye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...