Thursday, December 8, 2016

Final Year Project + Dinner MOT

Elvy Nellysha | 7:44:00 AM | 0Comments |
Assalamualaikum,

                                     

Seminar: 7/12/2016

Rasa hari ni nak update blog. Nak cakap semua beban satu semester dah setel! Nak melalui hari-hari menyiapkan FYP ni, serius rasa macam nak meletup! Jumpa supervisor, masa nak present, hmm... 

Disebabkan nervous punya pasal + penat tunggu giliran.... kemain laaaaaaaa aku merapu jawab soalan examiner. Actually, Nelly boleh fikir dengan baik, tapi bila menggelabah tu mengusai diri, tak payah cakap la. Merapu banyak. Nasib baik examiner kata aku present dengan baik!!! Yabedabedu!!!

































Sebelum present : 7/12/2016

Muka lepas present!! Masa ni rasa nak melompat, nak guling-guling pun ada bila examiner kata: 
"'Okay Elvy, boleh balik tidur!" Yes, yes, yes!!!!

Aku tak pedulik laaa masa tu orang dah siap ke, tak ke, yang aku tahu lepas habis:
"Jom pergi makan!"

Yes, makanan! Sorry, sebab aku suka makan. hahaha. Sebab takut punya pasal nak present, sampai rasa nak makan pun tak lalu. Tunggu giliran pun rasa sampai lupa dah nak bentang apa! Akhirnya, dapat juga aku bentang tanpa tengok nota even nota kat tangan! Soalan examiner? Hmmm.... Boleeeee laa~

So, nak dijadikan cerita, malam tu Nelly ada dinner. Dinner under kos Nelly. MOT (Management of Technology). Meriah, sebab kebanyakan semester 7... Ramai datang memandangkan lepas ni dah habis dah, praktikal, konvo dan  bawa haluan masing-masing.



Semester 7 sahaja! Penuh pentas!! Teka mana satu aku? Hahaha

So, Nelly deicde nak pakai baju ala-ala puteri! Sebab tema hitam putih. Nelly jarang atau boleh dikatakan susah sikit nak pakai baju putih. Tapi, memandangkan kali ni kali akhir, Nelly sanggup cari baju dinner + kasut dinner + crown. Saja nak rasa macam princess. Tak peduli la orang kata apa, tapi nak pakai macam Nelly nak juga! Hahahaha!! Over kan? Maybe excited kot. Krik krik~







                                 













Bersama DR. Azita. Pernah ajar subjek Teknologi Pembinaan. Rasa Nelly dapat B kot. hahahahahhahahahaha!

Selepas dinner, kami sambut birthday Ikin. Selamat Hari Jadi, Ikin! Thank you sudi jadi kawan kita. hehehehe



Done! Kang upload banyak-banyak, korang muak nak tengok! Hahahahahaha!
Saje update nak buat kenangan! Thank you sudi singgah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...