Tuesday, March 29, 2011

Bloglist Nelly The Strange

kindergartenlibrary | 12:00:00 AM | 331Comments |
السلام عليكم
Ini sticky post !

Nelly tak ada kerja nak buat . Haha . .  Tiba-tiba terfikir nak buat BLOGLIST
Kalau ok , nanti nak mengada-ngada buat CONTEST . Haha . . 


Syarat-syarat : 

  1. Copy BANNER yang Nelly dah sediakan dan linkkan ke entry ini.
  2. Paste kan kat entry, dan buatlah entry ringkas bertajuk : 
  3. "Saya nak join bloglist Nelly The Strange" 
  4. Yang belum FOLLOW, sila follow ye . .
  5. Korang pilih nak masuk kategori mana : Otai , Sempoi , Cool
  6.  Tinggalkan link anda kat ruangan komen entry ini.
  7. Tarikh tutup: 29 MARCH 2011 
  8. Tag dekat 3 orang ok  . .

331 comments:

1 – 200 of 331   Newer›   Newest»
Anonymous said...

Salam Nelly...Wah...memang musin bloglist nie ^^ hehe..nk2..nnti sy buat

Siti Noraisyah said...

http://ctsweet111.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

megat isa said...

contest!! nak join ke tidak ni ye.

Farhanah Mokthar said...

thanx jemput, insyallah saya join.

ZyzyAfrina (: said...

http://thecrappingstarts.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html :)

Anonymous said...

menarik ni nelly... limit berapa?

Lizz Moheyer said...

ni contest gamba or just entry biase? :)

Buletin Bawang said...

popolita nak join bloglist..

http://popolita.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag nak masuk. Tapi bukan skrg.. Kekeke. INternet lembap lah sayam. Nt Shag join ye ;)

All the best sayam!

MJ said...

wahhh, gituuu..
nnt mj join ye..

Wanda Alwani said...

http://coretancintagengmuslimah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html
dah siap .......
usha la ..
thanks ya follow my blog ..

Munirah Ismail said...

dapat hadiah x? :D

Bidadari Syurga said...

kita nk jadi bloglist seumur hidup aja... nak grab 3 kategori...

Nurfazilah Cipa said...

ok da ciap nelly:)

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

norsharmila said...

sy join :)

http://norsharmila3343.blogspot.com/2011/02/bloglist-saya-nak-join-bloglist-nelly.html

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

top dah join segmen cik nelly.. hope sangat2 tersenarai.. :)

http://topimagine.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-stranger.html

Ammar said...

Ammar nak join

norsharmila said...

nk kategori cool la! :)

ejulz said...

nak jadi first join ni.. heHe

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html#links

HadifaR_R said...

Dah join...

http://rrsaid.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Aesya Zealous said...

http://akuzealous.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

sy join :)

mrs kayrul said...

selamat pagi nelly..

dtg nak join sekaki bloglist nelly

http://sedetikilham.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Anonymous said...

Salam Nelly..sy dh wt =)

http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

eNciK PiDah said...

dah join!!

http://aboutphantomkid.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Ibnushukran said...

saya da j0in sini.. :)

http://ibnushukran.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

z.u.n.a.i.d.a said...

hai dear..wah ada segment bersama nelly...bakal dijoin nanti..hehehehe

i like ur new look!!

Fyqa said...

done to do from me.
jom visit here

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

tenkiu awakk..

;D

eNciK PiDah said...

sama-sama cik nelly XD

diarisatuhari said...

jooooommmm joiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn!!!!

Luvissa said...

sy nk join!
http://luvissa.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

diarisatuhari said...

Settle! Saya nak masuk category : Sempoi! please~ XP

http://hafizkiwi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strangexp.html


http://hafizkiwi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strangexp.html


http://hafizkiwi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strangexp.html


lalalala~ terima kasih~ XD

kay_are said...

blog kategori Cool nak masuk =P

http://kazreal.blogspot.com/2011/02/bloglist-nelly-strange.html

puteri ain said...

great ! u've a lot of ideas and improvement dear (:

Unknown said...

salam nelly, raudhah dah join =)
tq gtau kat shoutbox raudhah.

http://anaraudhah.blogspot.com/2011/02/im-strange-like-her-nelly-put-me-yeah.html

Anonymous said...

saya nak join!! ;)


http://noonoy91.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Miss AZ said...

semoga mendapat sambutan yea :D

diarisatuhari said...

XP

Unknown said...

tq nalin sbb tegur raudhha =)

dah setting. Back to the normal dear =)

Fyqa said...

maaf. tadi t'tinggaii tag.
kali ni dah kemaskini balek.
hihi

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Fara VavaVoom said...

link ini x bersalah, sy gabungkan entry =)

http://farayusnairita.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway-saya-nak.html

Pwincess said...

http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

z.u.n.a.i.d.a said...

dear..akak pon dah menjoinkan diri dgn rela hati..hehehehehe

http://aderkukisah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-joint-bloglist-nelly-strange.html

♥CiK iELaDaLiLa♥ said...

jOin! ;)

http://quinginterbangtinggikeawan.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Jue Nara said...

insyaAllah dik, tak rini esk akak buat deh.. :D

xxxxh said...

da join da :)

http://ezzatyharith.blogspot.com/2011/02/saya-join-bloglist-nelly-strange-p.html

salemaziz said...

kite join la..:D

http://salemlemo2.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

anaz husna said...

as salam
sje nk cube nasib

http://iamareallynicekiddo.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

diarisatuhari said...

sempoi~

MJ said...

mj dah join ^_^

http://itamputehduniaku.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Bee said...

http://www.puanbee.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

dah join teringin nk masuk otai tp tk otai lg jadi lah cool hahaa

SakinahSallim^^ said...

join bloglist ni :)

http://puteriketenangan.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

MiaDiera said...

nak cool boleh..hehehe

http://syazmia-diera.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

FyNa said...

saya join.. http://syah-fieyna.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

ainaa said...

dah joinn :)

http://encikawisy.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

join..:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

S h i d a said...

Shida join lah! ^^

http://specpatah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

kategori sempoi kot. hehe

Unknown said...

wahhh..semua org rombak bloglist.heheh/.musim sudah bermula.

Falling . said...

jOin...

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

nynye :) said...

sy na join jugak laa , kehkeh =p

http://nynyzamri.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

nynye :) said...

sy na join jugak laa , kehkeh =p

http://nynyzamri.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

ainaa said...

nk kategori sempoi lah :)

Elly Jade said...

salam dah join....tenkiu ya :)

http://pearl-jade86.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

anys nadhilah said...

http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/02/bloglist-nelly-strange.html

anys joinn !

zaty luvlianncez said...

dhsayt ea nelly skang..dh mkin ramai peminat..t i join :)

Cik Gayah said...

nelly,ni guru besar datang nak join.hehe

http://nellythestrange.blogspot.com/2011/02/bloglist-nelly-strange.html

Anonymous said...

hehe....hanya mmpu membaca jer....nk join tu..erm..erkk..

Putri Sayang Kamu (PSK) said...

halu dear . atiey join . huhuh

http://putrisayangkamu.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

ZannaMazlan said...

Salam nelly,

zanna join...

http://zulyana83.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Unknown said...

syu dah join..

http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

tQ~

Putri Sayang Kamu (PSK) said...

hehe . lupa pula . atiey nak kategori sempoi la . ahahaa .

Hanis Nasuha said...

Assalamualaikum. Nak join!!! :)
http://hanysismyname.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Ammar said...

Ammar nak join jugak.. Harap-harap Nelly terima:
http://jomklikblog.blogspot.com/2011/02/saya-join-bloglist-nelly-strange.html

Nina Juliana said...

Assalamualaikum wmt. wbt..

akak dah buat, nak join jugak.. harap diterima ye..

http://nur-abdullah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Terima Kasih..

Nurul Farah Nabilah said...

fara jOin :)

http://cintanabella.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

.Dilla Nur. said...

i join dear...sori simple je...bz sket skrg ni..huhu..

http://dillanur.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-stranger.html

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

nelly . choki join nie . hehehe

http://barneypocoyochoki.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Nurul Hafizah said...

Kak Nelly saye dah join, singgah sini :)

http://fzaloveyou-xoxo.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

ukasyah shafei . said...

dah join.hee

http://yabedabedudotcomlah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

shereena said...

nak join tp skng bz sgt..btw,wish u all gud luck^^

athirahzaki said...

nelly!
kite dah join
http://whenmyheartbeating.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Just Me said...

done

http://asumira.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Anonymous said...

dah join...

(^_^)

http://noremyrahmat.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Admin said...

nak join boleh ke?

Ezzah Memo said...

memo harus join.

http://memohazel.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

♥ Ashikin_Qeen♥ ™ said...

Shikin join :)

http://namasayaashikin.blogspot.com/2011/02/bloglist-nelly-strange.html

eyqahaziqah said...

heyy nelly, aku join =D

http://eyqandblog.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Anonymous said...

Tira dah join dan ditag dari blog Topimagine.

http://ceritatira.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-nak-follow-bloglist-nelly.html

mrs kayrul said...

nelly : nak kategori sempoi jer....hehehehe

faraa halim said...

done cik nelly ;))

http://faraaaahalim.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

nurul rasya said...

ramainya orang nak join

The Official Miss CHEKLEEN said...

Join contest

http://misschekleen.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

and followed u
:)

Nurul Afiqah said...

SAYA JOIN!

http://nurulafiqahlifestory.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Nurul Afiqah said...

SAYA JOIN! saye nak masuk dalam kategori cool!

http://nurulafiqahlifestory.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

استاذة ليلا said...

lala ta penah join 'bloglist'2 nih. ta pandai lah. na kine wat pe ek nelly antly? hee~

aliza zeke said...

wahh..nanti ada mase nak joinlah :)

dollylurve said...

dh join
:)

nana riduwan said...

kategori jiwa kacau ke..jiwang ke xde??
cm x lyk je nk msuk kategori yg ade.. :(

Unknown said...

Dayana dah join Cik Nelly punye segmen...

nie link entry :

http://cheriteradayana.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

amycozzo said...

wah mcm best jer :)

Cik TeN10 said...

http://cikten10.blogspot.com/2011/02/saya-nk-join-bloglist-nelly-strange.html

dah2.. :)

Woofer Storm said...

nak join gak,sok ye..kalau tak lupa..ngeeee

Blur said...

nanti ade mase sy join...

Jom baca dan komen post terbaru Blur Modified Profail Facebook

Unknown said...

cool...

http://wan-iz.blogspot.com

CIK AMSAL said...

yeyyy! cik amsal sudah~

http://cikamsalpunyapasal.blogspot.com/2011/02/okeh-saya-yakin-saya-nak-join-bloglist.html

selamat berziarah!

al_hakim said...

sy nak join jugak..tp lewat sikit boleh kan nelly?banyak hal nak settle ni..sebelum 29 kan..t ingatkan sy ye..=)

Lisa said...

wah menarik kontest nelly ;)
insyaAllah lisa join

Aida fitriya said...

ada masa nnt sy join ya..thanks :)

Anonymous said...

nelly!! nelly!!!

fda mau join sekali... :))

http://wanfeedahoney-myendlesslove.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Unknown said...

nelly,
k.chii da join gak
http://chikum4risa.fzone.com.my/?p=480

atiey yang ajak =)

Pakcoh said...

Ambe dah join bloglist emily ni.. Kejor la ambe nnt yer.

http://luqmanawawi.blogspot.com/2011/02/saya-join-bloglist-nelly-strange.html

marshmallow said...

hehe hai dear. nk join tau :)

http://gadisbershawl.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

cik athirah. said...

cik umu nak masuk bloglist nelly!!

http://ownstress.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Aida fitriya said...

nelly..sudah join contest ni :)

http://aidafitrianna.blogspot.com/2011/02/contest-saya-nak-join-bloglist-nelly.html

NIFA said...

http://epolarapurapu.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

waa..ramai join nih.ade peluang ke tak?
HAHA >.<

Anonymous said...

saya pon nak join jugak la..hehe

http://syaphye.blogspot.com/

ZielaAbidin said...

salam nelly..
kte nk join...
ni link kte..tenkiu ;)
http://zielaabidin.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

SyedGraphix Dot Com said...

waaa.nak masuk nak masukk

Tinta Emas said...

masuk juga lah atas pelawaan fda...

http://pondoksiti.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Fatin Natashya said...

tasya join ;
http://sinarancahayacinta.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Cik Pulau said...

cik pulau join...

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist.html

CikNiza said...

sy dah join..:)

http://nizamk.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

felton said...

saia dah turut serta :)

http://sweetiscandies.blogspot.com/2011/02/saia-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

ibnuismail said...

wah......bloglist ek. sy xpandai buat la. cmne ek??

cikcleopatra said...

nelly!!
cikcleo join nie!

http://cikcleopatra.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Cikbeyla Nabiella said...

http://iammyownheroin.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html


dah join! :)

terokai seni said...

hadiah mesti le melancong atau melencong ke destinasi yang dipilih sendiri

E'in said...

nelly............ ein join au.. sila lawat mine... =)

http://thatsomine.blogspot.com

E'in said...

nelly........ e'in join au.. lawat mine.. =)

http://thatsomine.blogspot.com

Azura "Banyak Cakap" said...

Nak join sekali, boleh ye, ihihihi.


http://azuraanisalaim.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

10jarijemari said...

saya sudah join...
http://10jarijemari.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

@petalofkeiko_ said...

http://nanatheheartbreaker.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Dev Clarehova said...

Hi Nelly,

Dev sudah join k!

http://devclarehova.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Cheers.

jomsantaisekejap said...

tq for the comments...salam santai dan keep in touch.
Good luck with the contest ye..

beaty said...

Join juga

http://beaty-memyselfandi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

-ilyannur- said...

done. Join sudah =)

http://sweetcardigan.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Faizal n Fashitah said...

Wahhh...memang strange blog ni hehehe. Anyway, gudluck kepada yang join GA nelly! XD

amira said...

http://mieyasays.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

da join daa...

amira said...

heee..sooryy..nk join kategori sempoi laa...

RuBiE ZaiNuDdin said...

salam nelly..;)

nak join jugak..^_^

http://sengalman.blogspot.com/2011/02/mari-join-saya-dah-berpunya.html

EqhaZin said...

join!

http://eqhazin.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

i need ur comment on this : http://eqhazin.blogspot.com/2011/02/header-again.html
sila berikan pandangn anda, yg mner lg ok :)

Gimi said...

Macam nak join..
Kategori mana ye?

Unknown said...

pak cek bila a.k.a. wan join gak..hehe

http://kringg.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

cute said...

dah join.
http://kiyawacute.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

eyqasara said...

nelly anda di tag. ;)

Unknown said...

Manja nak join
Manja nk masuk kategori sempoi...


http://notamanjaku.blogspot.com/2011/02/bloglist-saya-nak-join-bloglist-nelly.html

Anonymous said...

join :)

http://chentaaku.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Unknown said...

Dah join..
thanks follow anne balik.. :)

http://anne-nurain.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-boglist-nelly-strange.html

LennMommaChubby said...

joined! ^^

http://kodoutulu.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

run aziluz said...

nak join sebagai budak otai :D

http://aziluzdanhidupnya.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Syifaa H. said...

http://dreamsofprague.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

http://dreamsofprague.blogspot.com

princessdelliza said...

dah join..!! jum folow princess..

http://princessdelliza.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Cik SCC said...

nelly,,scc maw join ..

tp nak tag nelly cyg kt sini dulu

http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/02/my-1st-giveaway-by-shida-dan-esya.html

Mohd Firdaus said...

Cik Nelly..sy daj join...

http://episodkehidupanku.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

mimie asri said...

nelly,sy da join...
jenguk2 la yer...
http://mimieazam93.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Tiqiezaidi :) said...

http://tiqiestory.blogspot.com/2011/02/nelly-strange-salam-blogger-ok-today.html
*kite join ! :D

nur aisya humaira said...

assalam nelly,aisya nak join gak..:)

http://wrmrsbrown.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-nak-join-bloglist-nelly.html

terokai seni said...

hadiah mesti bole jadik jutawan punyaaaa

terokai seni said...

hadiah mesti bole jadik jutawan punyaaaa

Syira Qahira said...

salam

nak joint jugak.huhu


Jom Baca dan Komen--"Saya nak join bloglist Nelly The Strange"

Q :) said...

sy nk join jugak ye :)
ketogeri sempoi ~ ~

http://quratulmazani.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

thanks a lot cik nelly :)

Opah Kentang said...

nak join jugak la nnty..boleh tak nelly??

fyna ahmad said...

dear...
nak join...
nih link k...
http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html


tq..

Anonymous said...

salam..

saya join ;D

http://din-harubiru-studio.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

sicKo^ said...

macam nak join.. aku folo yek

norliza said...

assalam...
saya join

id follower:umiliza989
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

whitecappuccino said...

Kak nor join
http://whitecappuccinol.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Jue said...

hi..Saya dah join bloglist kamu..

Ini Link dia...
http://jue2010.blogspot.com/2011/02/bloglist-nelly-strange.html

Unknown said...

saya da join nelly..!!!
http://makakukteakuhensem.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Asri ali gur said...

dah join...

http://asrirayrock.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Feymao ( ˘ ³˘)❤ said...

ouh agak2 kalo join sekarang...tak terlambat sangat ta?

Feymao ( ˘ ³˘)❤ said...

saye da join ;)
harap2 tersenarai..

http://sweetsour-space.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

wunny said...

wah.. menarikkk!

Unknown said...

hehehe nice follow u now =D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

SALAM
BULEH GUA JOIN SEKALI

filwi said...

join!!

http://filwi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

join contest saye?
http://filwi.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-style-it-contest-by.html

Unknown said...

thanks nelly sebab sudi visit:

http://mindagersang.blogspot.com following http://nellythestrange.blogspot.com/2011/02/bloglist-nelly-strange.html

Erin Ab. Rahaman said...

mau join jugak! heheh

http://sha-erin.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Unknown said...

eh?? rasanya gua dh post td. btw thanks 4 visit. na join

http://mindagersang.blogspot.com/ following http://nellythestrange.blogspot.com/2011/02/bloglist-nelly-strange.html

Unknown said...

eh?? rasanya gua dh post td. btw thanks 4 visit. na join

http://mindagersang.blogspot.com/ following http://nellythestrange.blogspot.com/2011/02/bloglist-nelly-strange.html

syuwai said...

dapat gak join.huk2x

dah fl0w ea, mat kenal2x

http://syuwaistory.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

EJA said...

salam wah nelly wat contest x link pun kt akak :( jalan2 pagi disini

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/02/eja-mungkir-janji-show-unic.html

ARJUNA.Inc said...

wowowow..rmai gler da komen..mest femes ni contest ni..hehe..btw ni tema cmne je?

Proud Mommy said...

salam cik nelly!!
saya dah join..
tima kasih sudi jln2 dkt blog saya n jd teman saya..

http://sharienzsz.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

harap cik nelly berpuas hati
tq :)

miiza.suki said...

da join

http://tulisukesuke.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Noris said...

saya join

http://colouring-world.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

cahaya mata said...

like3!! ^_^ nellythestrange

PeRoz said...

ok dah join dah ...

si lesung pipit said...

www.beagudgirl.blogspot.com

saya da join.

nabByla said...

nelly! bella pown nak join bloglist nie. hehe.. :)

http://ciknabil-a.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Anonymous said...

ok dah join
:)
http://violetstargirl.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Anonymous said...

knapa bila tkan link nih jadi blog not found T_T

http://nellythestrange.blogspot.com/2011/02/update-kategori-bloglist-nelly-strange.html

dapt kat dash bord je ;)

Tunung D. said...

I am in okay!
Here is my link ----->http://hyatimolly.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nellt-strange.html

Gyrospheres said...

Nice blog...

Dah follow...

http://gigitancinta.blogspot.com

Fadzmie said...

Dah join. Hehe.

http://fadzmie.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

diyana said...

join bloglist!! (^.^)

http://diyanadena.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Opah Kentang said...

Macam nak join!
hehehe. T Opah kalau free opah join tau!

grawwrbabe. said...

haniii join!!!
here my url : http://grawwrbabe.blogspot.com/2011/02/ahaha-bloglist-nelly-strange.html

annaitazzi said...

i'm done :)

http://coratcorethujungjari.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Amira Liyana said...

nak join gk

http://amirasdiary.blogspot.com/2011/02/hye.html

Dinda Iva said...

i'm folow....hehehe

http://missivasaionji.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 331   Newer› Newest»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...