Friday, March 27, 2015

Kehidupan di UUM

Elvy Nellysha | 8:55:00 AM | 3Comments |
UNIVERISTI UTARA MALAYSIA!!



Univeristi dalam rimba. Korang cakap je nak tengok apa. Kuda ada, rusa ada, monyet lagi la ada. Siap say hye lagi lalu depan bilik dengan geng dia. >.<

Bila orang tanya:
"Study mana sekarang?"

Nelly jawab:
"UUM, kedah."

Mesti akan ada respons:
"Yang dalam hutan tu kan? Jauh tu."

Ni nak cakap univerisiti dalam hutan ke, jauh ke atau kedua2nya? >.<

Hati. Dup dap. Dup dap. Hutan pun, hutan la. Aku redha je.

Sedar tak sedar, dah semester 4 sudah. Keluh kesah, homesick, assignment, study last minute, kuiz tak dapat jawab, haa kat sini lah...

Ada lagi 4 semester nak hadap. Alhamdulillah, I have friends that always the best for me. Thanks all. I am really appreciate u all.


Semester 4 paling sibuk.. Baru masuk, assignment gempakkk! Ada 7 assignment serentak + Bisnes tertunggak. Assignment sampai tak tahu nak buat mana satu. Huwaaaaa. Semester ini paling kelam kabut.

Dan, paling seronok sambut birtday kawan-kawan sepanjang semester lepas.




Antara makanan yang selalu dihidangkan semasa sambut birthday!!




Ini masa kami sambut birthday Noor azian mohamad, atau nama glamour Yan a.k.a Datin Blocking. Ini semester 4 punya. Latest!!!

Dari kiri belakang: Salfazira, Nurul adilah, Roziana nawi (zana), Teha
Dari tengah: Faezah, solehah, yan, kusna dan saya!! (nelly)
Depan: Noor ashikin (Ikin)

Lokasi: Di bilik Nelly.


Iklan:


Semester ini, dapat jadik deejay!!

Deejay nelly. Hahahaha. Apa yang aku merepek kat konti pun, aku tak tahu. :P

P/s: Esok-esok Nelly update lagi.. Nak sambung buat kerja mandarin ni haa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...