Sunday, April 8, 2018

Research Methodology Workshop

Elvy Nellysha | 11:07:00 PM | 0Comments |

Haritu, (Kita lupa tarikh) ada Research Methodology Workshop di Universiti Malaya. Saje jeeee nak tulis kat blog menandakan Nelly masih lagi nak aktif kat blog ni. Nanti 2-3 tahun bukak balik, mesti rindu. hehehe

















Kita yang paling kecik. Kecik-kecik pun impian kita besauuu (^__^)


Sebelum balik, ambil gambar dengan lecturer dan rakan sekelas

Banyak sebenarnya dapat dalam workshop ni. Cuma, satu je nak pesan, pergi mana-mana workshop, tolong baca dulu pasal tajuk yang akan disampaikan nanti. At least, korang tak blur, macam AKU!

Alhamdulillah, Nelly dapat kawan-kawan yang sedia membantu dan rapat antara satu sama lain. Terima kasih semua!

Sekian!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...