Tuesday, March 29, 2011

Bloglist Nelly The Strange

Elvy Nellysha | 12:00:00 AM | 331Comments |
السلام عليكم
Ini sticky post !

Nelly tak ada kerja nak buat . Haha . .  Tiba-tiba terfikir nak buat BLOGLIST
Kalau ok , nanti nak mengada-ngada buat CONTEST . Haha . . 


Syarat-syarat : 

  1. Copy BANNER yang Nelly dah sediakan dan linkkan ke entry ini.
  2. Paste kan kat entry, dan buatlah entry ringkas bertajuk : 
  3. "Saya nak join bloglist Nelly The Strange" 
  4. Yang belum FOLLOW, sila follow ye . .
  5. Korang pilih nak masuk kategori mana : Otai , Sempoi , Cool
  6.  Tinggalkan link anda kat ruangan komen entry ini.
  7. Tarikh tutup: 29 MARCH 2011 
  8. Tag dekat 3 orang ok  . .

331 comments:

1 – 200 of 331   Newer›   Newest»
Novelgurl said...

Salam Nelly...Wah...memang musin bloglist nie ^^ hehe..nk2..nnti sy buat

Siti Noraisyah said...

http://ctsweet111.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

kau kesah ke?? said...

contest!! nak join ke tidak ni ye.

Farhanah Mokthar said...

thanx jemput, insyallah saya join.

ZyzyAfrina (: said...

http://thecrappingstarts.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html :)

rizwan's sweetheart said...

menarik ni nelly... limit berapa?

Lizz said...

ni contest gamba or just entry biase? :)

P0polita said...

popolita nak join bloglist..

http://popolita.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag nak masuk. Tapi bukan skrg.. Kekeke. INternet lembap lah sayam. Nt Shag join ye ;)

All the best sayam!

MJ said...

wahhh, gituuu..
nnt mj join ye..

Nur_Muslimah said...

http://coretancintagengmuslimah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html
dah siap .......
usha la ..
thanks ya follow my blog ..

Munirah Ismail said...

dapat hadiah x? :D

Cik Bidadari said...

kita nk jadi bloglist seumur hidup aja... nak grab 3 kategori...

Nurfazilah Cipa said...

ok da ciap nelly:)

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

norsharmila said...

sy join :)

http://norsharmila3343.blogspot.com/2011/02/bloglist-saya-nak-join-bloglist-nelly.html

topimagine said...

top dah join segmen cik nelly.. hope sangat2 tersenarai.. :)

http://topimagine.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-stranger.html

AMMAR YASIR said...

Ammar nak join

norsharmila said...

nk kategori cool la! :)

ejulz said...

nak jadi first join ni.. heHe

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html#links

HadifaR_R said...

Dah join...

http://rrsaid.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

AesyaZealous said...

http://akuzealous.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

sy join :)

shah-kayrul said...

selamat pagi nelly..

dtg nak join sekaki bloglist nelly

http://sedetikilham.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Novelgurl said...

Salam Nelly..sy dh wt =)

http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

the phantom kid said...

dah join!!

http://aboutphantomkid.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Ahmad Hizwan said...

saya da j0in sini.. :)

http://ibnushukran.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

z.u.n.a.i.d.a said...

hai dear..wah ada segment bersama nelly...bakal dijoin nanti..hehehehe

i like ur new look!!

fyqa said...

done to do from me.
jom visit here

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

tenkiu awakk..

;D

the phantom kid said...

sama-sama cik nelly XD

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

jooooommmm joiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn!!!!

Luvissa said...

sy nk join!
http://luvissa.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

Settle! Saya nak masuk category : Sempoi! please~ XP

http://hafizkiwi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strangexp.html


http://hafizkiwi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strangexp.html


http://hafizkiwi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strangexp.html


lalalala~ terima kasih~ XD

kay_are said...

blog kategori Cool nak masuk =P

http://kazreal.blogspot.com/2011/02/bloglist-nelly-strange.html

puteri ain said...

great ! u've a lot of ideas and improvement dear (:

raudhah said...

salam nelly, raudhah dah join =)
tq gtau kat shoutbox raudhah.

http://anaraudhah.blogspot.com/2011/02/im-strange-like-her-nelly-put-me-yeah.html

:: Noonoy :: said...

saya nak join!! ;)


http://noonoy91.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Amirrah Zawani said...

semoga mendapat sambutan yea :D

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

XP

raudhah said...

tq nalin sbb tegur raudhha =)

dah setting. Back to the normal dear =)

fyqa said...

maaf. tadi t'tinggaii tag.
kali ni dah kemaskini balek.
hihi

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Limelight VavaVoom said...

link ini x bersalah, sy gabungkan entry =)

http://farayusnairita.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway-saya-nak.html

cikkacak said...

http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

z.u.n.a.i.d.a said...

dear..akak pon dah menjoinkan diri dgn rela hati..hehehehehe

http://aderkukisah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-joint-bloglist-nelly-strange.html

♥Pu3 cOkELat♥ said...

jOin! ;)

http://quinginterbangtinggikeawan.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Jue said...

insyaAllah dik, tak rini esk akak buat deh.. :D

ezzatyharith said...

da join da :)

http://ezzatyharith.blogspot.com/2011/02/saya-join-bloglist-nelly-strange-p.html

lemolemo said...

kite join la..:D

http://salemlemo2.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

anaz husna said...

as salam
sje nk cube nasib

http://iamareallynicekiddo.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

sempoi~

MJ said...

mj dah join ^_^

http://itamputehduniaku.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Puanbee said...

http://www.puanbee.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

dah join teringin nk masuk otai tp tk otai lg jadi lah cool hahaa

Puteri Ketenangan^^ said...

join bloglist ni :)

http://puteriketenangan.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

MiaDiera said...

nak cool boleh..hehehe

http://syazmia-diera.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

FyNa said...

saya join.. http://syah-fieyna.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

encikAPPLE said...

dah joinn :)

http://encikawisy.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

join..:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

S h i d a said...

Shida join lah! ^^

http://specpatah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

kategori sempoi kot. hehe

echah mashuri said...

wahhh..semua org rombak bloglist.heheh/.musim sudah bermula.

..arcmabaharin.. said...

jOin...

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

nyNyE ❤ tEddY said...

sy na join jugak laa , kehkeh =p

http://nynyzamri.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

nyNyE ❤ tEddY said...

sy na join jugak laa , kehkeh =p

http://nynyzamri.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

encikAPPLE said...

nk kategori sempoi lah :)

pearl jade said...

salam dah join....tenkiu ya :)

http://pearl-jade86.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

momoyyanyzz said...

http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/02/bloglist-nelly-strange.html

anys joinn !

zaty luvlianncezzz said...

dhsayt ea nelly skang..dh mkin ramai peminat..t i join :)

CiK PuaN NeTTY said...

nelly,ni guru besar datang nak join.hehe

http://nellythestrange.blogspot.com/2011/02/bloglist-nelly-strange.html

Mr.IX said...

hehe....hanya mmpu membaca jer....nk join tu..erm..erkk..

atiEy_[azHa] said...

halu dear . atiey join . huhuh

http://putrisayangkamu.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

:: Zanna :: said...

Salam nelly,

zanna join...

http://zulyana83.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

SyUhAdA said...

syu dah join..

http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

tQ~

atiEy_[azHa] said...

hehe . lupa pula . atiey nak kategori sempoi la . ahahaa .

HNMZ said...

Assalamualaikum. Nak join!!! :)
http://hanysismyname.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

AMMAR YASIR said...

Ammar nak join jugak.. Harap-harap Nelly terima:
http://jomklikblog.blogspot.com/2011/02/saya-join-bloglist-nelly-strange.html

Nina Juliana said...

Assalamualaikum wmt. wbt..

akak dah buat, nak join jugak.. harap diterima ye..

http://nur-abdullah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Terima Kasih..

cinta nabella said...

fara jOin :)

http://cintanabella.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Dilla Nur said...

i join dear...sori simple je...bz sket skrg ni..huhu..

http://dillanur.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-stranger.html

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

nelly . choki join nie . hehehe

http://barneypocoyochoki.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Nurul Hafizah said...

Kak Nelly saye dah join, singgah sini :)

http://fzaloveyou-xoxo.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

haysaku (",) said...

dah join.hee

http://yabedabedudotcomlah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

shereena said...

nak join tp skng bz sgt..btw,wish u all gud luck^^

athirahzaki said...

nelly!
kite dah join
http://whenmyheartbeating.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Namaku Asumira said...

done

http://asumira.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

:: noremy bte rahmat :: said...

dah join...

(^_^)

http://noremyrahmat.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Aku Dan Teksi said...

nak join boleh ke?

Memo_Hazel said...

memo harus join.

http://memohazel.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Ashikin said...

Shikin join :)

http://namasayaashikin.blogspot.com/2011/02/bloglist-nelly-strange.html

eyqahaziqah said...

heyy nelly, aku join =D

http://eyqandblog.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Miss Tira said...

Tira dah join dan ditag dari blog Topimagine.

http://ceritatira.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-nak-follow-bloglist-nelly.html

shah-kayrul said...

nelly : nak kategori sempoi jer....hehehehe

faraa halim said...

done cik nelly ;))

http://faraaaahalim.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

She's retarded said...

ramainya orang nak join

miss chekleen said...

Join contest

http://misschekleen.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

and followed u
:)

Nurul Afiqah said...

SAYA JOIN!

http://nurulafiqahlifestory.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Nurul Afiqah said...

SAYA JOIN! saye nak masuk dalam kategori cool!

http://nurulafiqahlifestory.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

princess laila said...

lala ta penah join 'bloglist'2 nih. ta pandai lah. na kine wat pe ek nelly antly? hee~

aliza said...

wahh..nanti ada mase nak joinlah :)

dollylurve said...

dh join
:)

~~pechEntA SeTia~~ said...

kategori jiwa kacau ke..jiwang ke xde??
cm x lyk je nk msuk kategori yg ade.. :(

Dalila Dayana said...

Dayana dah join Cik Nelly punye segmen...

nie link entry :

http://cheriteradayana.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

AmYcOzZo said...

wah mcm best jer :)

Cik TeN10 said...

http://cikten10.blogspot.com/2011/02/saya-nk-join-bloglist-nelly-strange.html

dah2.. :)

Woofer Storm said...

nak join gak,sok ye..kalau tak lupa..ngeeee

Blur said...

nanti ade mase sy join...

Jom baca dan komen post terbaru Blur Modified Profail Facebook

wan_iz said...

cool...

http://wan-iz.blogspot.com

CIK AMSAL said...

yeyyy! cik amsal sudah~

http://cikamsalpunyapasal.blogspot.com/2011/02/okeh-saya-yakin-saya-nak-join-bloglist.html

selamat berziarah!

al_hakim said...

sy nak join jugak..tp lewat sikit boleh kan nelly?banyak hal nak settle ni..sebelum 29 kan..t ingatkan sy ye..=)

Lisa said...

wah menarik kontest nelly ;)
insyaAllah lisa join

Aida fitriya said...

ada masa nnt sy join ya..thanks :)

rizwan's sweetheart said...

nelly!! nelly!!!

fda mau join sekali... :))

http://wanfeedahoney-myendlesslove.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

chii said...

nelly,
k.chii da join gak
http://chikum4risa.fzone.com.my/?p=480

atiey yang ajak =)

Pakcoh said...

Ambe dah join bloglist emily ni.. Kejor la ambe nnt yer.

http://luqmanawawi.blogspot.com/2011/02/saya-join-bloglist-nelly-strange.html

marshmallow said...

hehe hai dear. nk join tau :)

http://gadisbershawl.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

cik umu :) said...

cik umu nak masuk bloglist nelly!!

http://ownstress.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Aida fitriya said...

nelly..sudah join contest ni :)

http://aidafitrianna.blogspot.com/2011/02/contest-saya-nak-join-bloglist-nelly.html

Epola said...

http://epolarapurapu.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

waa..ramai join nih.ade peluang ke tak?
HAHA >.<

Syahirah Abu Sufian said...

saya pon nak join jugak la..hehe

http://syaphye.blogspot.com/

Suka Hati Saya La.. said...

salam nelly..
kte nk join...
ni link kte..tenkiu ;)
http://zielaabidin.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

SyedGraphiX said...

waaa.nak masuk nak masukk

Cikgu CTE said...

masuk juga lah atas pelawaan fda...

http://pondoksiti.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Fatin Natashya said...

tasya join ;
http://sinarancahayacinta.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

cik pulau said...

cik pulau join...

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist.html

CikNiza said...

sy dah join..:)

http://nizamk.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

rieeffa said...

saia dah turut serta :)

http://sweetiscandies.blogspot.com/2011/02/saia-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Fizi said...

wah......bloglist ek. sy xpandai buat la. cmne ek??

miss cleopatra said...

nelly!!
cikcleo join nie!

http://cikcleopatra.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

nabielahuda said...

http://iammyownheroin.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html


dah join! :)

cemomoi said...

hadiah mesti le melancong atau melencong ke destinasi yang dipilih sendiri

♥e'in♥ said...

nelly............ ein join au.. sila lawat mine... =)

http://thatsomine.blogspot.com

♥e'in♥ said...

nelly........ e'in join au.. lawat mine.. =)

http://thatsomine.blogspot.com

Azura "Banyak Cakap" said...

Nak join sekali, boleh ye, ihihihi.


http://azuraanisalaim.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

10jarijemari said...

saya sudah join...
http://10jarijemari.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

♥nana♥ said...

http://nanatheheartbreaker.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Dev Clarehova said...

Hi Nelly,

Dev sudah join k!

http://devclarehova.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Cheers.

jomsantaisekejap said...

tq for the comments...salam santai dan keep in touch.
Good luck with the contest ye..

beaty said...

Join juga

http://beaty-memyselfandi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

-ilyannur- said...

done. Join sudah =)

http://sweetcardigan.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Faizal n Fashitah said...

Wahhh...memang strange blog ni hehehe. Anyway, gudluck kepada yang join GA nelly! XD

mieya said...

http://mieyasays.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

da join daa...

mieya said...

heee..sooryy..nk join kategori sempoi laa...

RuBiE ZaiNuDdin said...

salam nelly..;)

nak join jugak..^_^

http://sengalman.blogspot.com/2011/02/mari-join-saya-dah-berpunya.html

eqhaZIN said...

join!

http://eqhazin.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

i need ur comment on this : http://eqhazin.blogspot.com/2011/02/header-again.html
sila berikan pandangn anda, yg mner lg ok :)

Gimi said...

Macam nak join..
Kategori mana ye?

Rozuan Ismail said...

pak cek bila a.k.a. wan join gak..hehe

http://kringg.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

EJA said...

dah join.
http://kiyawacute.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

eyqasara said...

nelly anda di tag. ;)

Manja (let it be my sweet name) said...

Manja nak join
Manja nk masuk kategori sempoi...


http://notamanjaku.blogspot.com/2011/02/bloglist-saya-nak-join-bloglist-nelly.html

cik ayin said...

join :)

http://chentaaku.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Anne Nurain said...

Dah join..
thanks follow anne balik.. :)

http://anne-nurain.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-boglist-nelly-strange.html

LennMommaChubby said...

joined! ^^

http://kodoutulu.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

run aziluz said...

nak join sebagai budak otai :D

http://aziluzdanhidupnya.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Syifaa H. said...

http://dreamsofprague.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

http://dreamsofprague.blogspot.com

♥Princess Delliza♥ said...

dah join..!! jum folow princess..

http://princessdelliza.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

sicomot-comel said...

nelly,,scc maw join ..

tp nak tag nelly cyg kt sini dulu

http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/02/my-1st-giveaway-by-shida-dan-esya.html

~ch@wi~ said...

Cik Nelly..sy daj join...

http://episodkehidupanku.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

mimie azam said...

nelly,sy da join...
jenguk2 la yer...
http://mimieazam93.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Nur Atiqha Zaidi said...

http://tiqiestory.blogspot.com/2011/02/nelly-strange-salam-blogger-ok-today.html
*kite join ! :D

nur aisya humaira said...

assalam nelly,aisya nak join gak..:)

http://wrmrsbrown.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-nak-join-bloglist-nelly.html

cemomoi said...

hadiah mesti bole jadik jutawan punyaaaa

cemomoi said...

hadiah mesti bole jadik jutawan punyaaaa

sissyira said...

salam

nak joint jugak.huhu


Jom Baca dan Komen--"Saya nak join bloglist Nelly The Strange"

Q :) said...

sy nk join jugak ye :)
ketogeri sempoi ~ ~

http://quratulmazani.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

thanks a lot cik nelly :)

Opah Kentang said...

nak join jugak la nnty..boleh tak nelly??

fyna said...

dear...
nak join...
nih link k...
http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html


tq..

D i n said...

salam..

saya join ;D

http://din-harubiru-studio.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

sicKo^ said...

macam nak join.. aku folo yek

umiliza989 said...

assalam...
saya join

id follower:umiliza989
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

whitecappuccino said...

Kak nor join
http://whitecappuccinol.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Ju3 Spac3 said...

hi..Saya dah join bloglist kamu..

Ini Link dia...
http://jue2010.blogspot.com/2011/02/bloglist-nelly-strange.html

q i said...

saya da join nelly..!!!
http://makakukteakuhensem.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

asri bin ali gur said...

dah join...

http://asrirayrock.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

~fiM-uNdefiNed~ said...

ouh agak2 kalo join sekarang...tak terlambat sangat ta?

~fiM-uNdefiNed~ said...

saye da join ;)
harap2 tersenarai..

http://sweetsour-space.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

wunny said...

wah.. menarikkk!

mars mell-o said...

hehehe nice follow u now =D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

SALAM
BULEH GUA JOIN SEKALI

filwi said...

join!!

http://filwi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

join contest saye?
http://filwi.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-style-it-contest-by.html

Azroy Bin Kassim said...

thanks nelly sebab sudi visit:

http://mindagersang.blogspot.com following http://nellythestrange.blogspot.com/2011/02/bloglist-nelly-strange.html

Erin Ab. Rahaman said...

mau join jugak! heheh

http://sha-erin.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Azroy Bin Kassim said...

eh?? rasanya gua dh post td. btw thanks 4 visit. na join

http://mindagersang.blogspot.com/ following http://nellythestrange.blogspot.com/2011/02/bloglist-nelly-strange.html

Azroy Bin Kassim said...

eh?? rasanya gua dh post td. btw thanks 4 visit. na join

http://mindagersang.blogspot.com/ following http://nellythestrange.blogspot.com/2011/02/bloglist-nelly-strange.html

syuwai said...

dapat gak join.huk2x

dah fl0w ea, mat kenal2x

http://syuwaistory.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

EJA said...

salam wah nelly wat contest x link pun kt akak :( jalan2 pagi disini

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/02/eja-mungkir-janji-show-unic.html

ARJUNA.Inc said...

wowowow..rmai gler da komen..mest femes ni contest ni..hehe..btw ni tema cmne je?

Sharienz Sz said...

salam cik nelly!!
saya dah join..
tima kasih sudi jln2 dkt blog saya n jd teman saya..

http://sharienzsz.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

harap cik nelly berpuas hati
tq :)

myzasuki said...

da join

http://tulisukesuke.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Noris said...

saya join

http://colouring-world.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

cahaya mata said...

like3!! ^_^ nellythestrange

PeRoz said...

ok dah join dah ...

si lesung pipit said...

www.beagudgirl.blogspot.com

saya da join.

ciknabil-a said...

nelly! bella pown nak join bloglist nie. hehe.. :)

http://ciknabil-a.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

TunAqilah said...

ok dah join
:)
http://violetstargirl.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

D i n said...

knapa bila tkan link nih jadi blog not found T_T

http://nellythestrange.blogspot.com/2011/02/update-kategori-bloglist-nelly-strange.html

dapt kat dash bord je ;)

Haryati Molly @ Tunung said...

I am in okay!
Here is my link ----->http://hyatimolly.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nellt-strange.html

Artech said...

Nice blog...

Dah follow...

http://gigitancinta.blogspot.com

.fadzmie.met. said...

Dah join. Hehe.

http://fadzmie.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

diyana said...

join bloglist!! (^.^)

http://diyanadena.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Opah Kentang said...

Macam nak join!
hehehe. T Opah kalau free opah join tau!

grawwrbabe. said...

haniii join!!!
here my url : http://grawwrbabe.blogspot.com/2011/02/ahaha-bloglist-nelly-strange.html

a n a . i z z t y said...

i'm done :)

http://coratcorethujungjari.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

myra said...

nak join gk

http://amirasdiary.blogspot.com/2011/02/hye.html

Dinda Iva said...

i'm folow....hehehe

http://missivasaionji.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 331   Newer› Newest»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...