Monday, March 28, 2011

Header Simple dan Menarik

Elvy Nellysha | 5:32:00 AM | 12Comments |
Klik banner tahu ~

السلام عليكم

Kali ini ditag oleh : Topimagine

Aiseh ! Mahu header ? Header Nelly dahlah tak lawa !
Buruk semacam . Tapi , ditag kena buat ! Hahahaha . . . 



Kenapa Nelly letak header itu ya ? Sebab Nelly mahu tunjuk betapa Nelly minat warna putih , hitam dan merah ! Elegen !
Macam EMILY THE STRANGE . Tapi , kali ini , NELLY THE STRANGE !

Mahu tag sesiapa yang baca ! Cepat !!!
Tunjuk header korang yang lawa dan hensem itu !

12 comments:

MiaDiera said...

err header kita tak tak lawa:(,tak boleh join:(

MiSzy DiaN said...

menarik jak konsep header adik nie.. hehehehe..
ai kenapa kak rasa mcm tetiba rindu kt nelly yaa?? hehehe

niesz said...

gud luck nelly syg :)

kay_are said...

tbe2 ayat yang last tu macam kabur2 r nelly.. x dapat nak bace.. tag.. ape tag ntah.. macam silau je =P

Miss Tira said...

Blog header Cik Nelly memang menarik :)

topimagine said...

hehe.. gud luck yerk nelly :)

Asma Ahmad said...

yooo... gud luck!! heee...

Sharienz Sz said...

gud luck...
klu ada msa nak join jugak.. :)

Novelgurl said...

Salam.. good luck k Nelly !

zaty luvlianncezzz said...

gud lux nelly

Ok come visit my blog
Yg menariknya~~~
zaty luvlianncezz dh da fb!!

Faziera said...

gud luck nelly...^__^

jom terjah: cerita budak sengal : shieldtox

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

good luck..
(n_n)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...