Friday, March 18, 2011

Google reader Nelly tak tunjuk pun blog yang Nelly follow

Elvy Nellysha | 8:13:00 PM | 26Comments |
 السلام عليكم

Dah berhari-hari dah Nelly tak dapat tengok update korang !
Hanya yang tinggalkan komen saja Nelly balas . Kenapa ni ? Sumpah tak suka !
Korang macam Nelly gak ke ?
Dashborad dahlah kosong . . Sedih gila !
Nak nangis ? Macam boleh bantu ? Korang sama tak macam Nelly ?  ?

26 comments:

y-A-n-A said...

kadang2 yana pun kna mcm tu tapi bila dh refresh ok dah..

aliza said...

x pun..ok jer..kalau nelly refresh pun same gak ker?

ila said...

kdg2 mmg cm tu.
kalau iLa lougout n login blk .ok
la kod nnti

mykhalis said...

refresh je..mmg sll jadik camnie.. sian nelly

latest entry : kenapa perempuan kuat cemburu

puteri ain said...

alhamdulillah prob yang hari tu dah ok..try la refresh..

Apiz said...

tak lah selalu jadi...refresh je aritu sume datang balik..ni google jeles dgn nelly~

D i n said...

kadang2 klau dashboard kosong din log out pastu refresh..dan ok balik :D

nuruljannah sukhri said...

tu la , refresh pun tak jadi ekh?biasa kalau jd mcm ni refresh je

iwan_dextrous said...

kne log out blek tu..pastu ok dh..bese r tu..lack x semena-mena

Miss Tira said...

Maaf tak dapat membantu. Sebab Tira belum pernah kena lagi.

http://kazreal.blogspot.com/2011/03/request-session.html

Cik Bidadari said...

lagi sekali...? adus... kenalah cari altenatif tu... buat list kat memana...

sab said...

kena log out dulu..and dh lame sikit. sign in balik. :)

MiaDiera said...

nelly cuba refresh

ieyla said...

ari tu ila pn jadik camni gak...
ingat kena follow balik sume...
nasib baik da ok...
nelly xyah risau la...

Sharienz Sz said...

kadang2 kena mcm tu jg..
after refresh dah ok..kdg2 x ok..
so sha logout n sig in semula :)
pastu ok..cuba lah..

dyg said...

tekan Dashboard lg..sy pun slalu kena camtu..huhu..

Cik Ezy said...

sabo ye nelly..
stakat ni xde plak jdk macam tu..

hEartlEss said...

kak pn kdg2 jd g2 gak...

budak kampung said...

anda telah di tag oleh saye keh3,contest:pic paling sempoi

http://budakkampung39.blogspot.com/2011/03/contest-pic-paling-sempoi.html

kay_are said...

em.. macam mane ye.. camtu nelly kne cepat2 r publishkan bloglist tu.. =) orang kate tekan f5 boleh setel.. tapi xtau r..

niesz said...

niesz pun kadang2 mcmtu, kena refresh selalu, xtau la nape ngn dashboard nie..

faiz said...

kdg2 camtu gak..tp lps refresh ok je..

Norhayati Rostam said...

Try login again.
:D

Norhayati Rostam said...

Try login again.
:D

ciknabil-a said...

xdala.. nabilah punye okay jew. huhu..

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

OE kadang2 je dia macam tu...
nanti bila refresh balik, dia keluar semula...
OE pun tak faham kenapa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...