Tuesday, March 1, 2011

Blog yang direview part 3

Elvy Nellysha | 12:31:00 AM | 12Comments |
Yeah ! Kali ini yang ke3 pulak !

1. ::Nonoy::


1. Header comel lah !
2. Minat emily juga ya ? Hehe .
3. Nelly perasan seorang blogger yang selalu juga komen entri Nelly . . Hehehe . . 

2. Cik Ewun


1. Header comel ! 
2. Blogger nampak manja . Hehe . . . 
3. Lebih baik tak letak widget tepi yang macam hujan itu . Tapi , ia tak mengganggu , jadi dibolehkan . . 
4. Blog kemas .

3. Aku bernuansa pakai hati


1. Merah + Hitam + Putih ! Nelly suka !
2. Nelly masih baru follow dia .
3. Dari segi Nelly tengok , entri menarik !

4. Rijal Hakiki


1. Header blog berunsur ISLAMIK !
2. Banyak kepada Islamik !
3. Susunan widget yang kemas . . 

5. Eija Hassan


1. Blogger yang sangat comel ! Suka tengok . Hehe . . 
2. Letak followers dan shoutbox atas sikit .
3. Pakai lagu boleh pause ya . . 

6. Cikgu CTE


1. Entri yang banyak cerita tentang peribadi . 
2. Widget yang kemas .
3. Nelly kenal masa join bloglist Nelly . Hehehe . . 

7. Kawan cikgu CTE (FDA)


1. Direquest oleh cikgu CTE . .
2. Blogger yang rajin komen entri Nelly . Hehe
3. Blogger yang peramah . 
4. Blog kemas . Hehe . 

8. Cik Ain


1. Blog hijau ! Menyenangkan .
2. Tak boleh nak cakap apa . Nampak kemas . Expert . .

9. Firdaus Mohd


1. Header yang agak unik .
2. Susunan widget yang teratur .
3. Nelly baru follow dia . Hehe .

10. Cik Ayin


1. Header blog yang menunjukkan blogger yang comel .
2. Blog dengan susunan widget yang kemas .
3. Blogger yang friendly . Hehe . .

12 comments:

misz fae said...

bole join lagi ke neyh?sy ketinggalan zaman! hehe;P

Scha Aryana said...

terjahhh

z.u.n.a.i.d.a said...

tag nelly lagi..

http://aderkukisah.blogspot.com/2011/03/mata-cantik-giveaway.html

Firdaus Mohd said...

haha,nelly! thx a lot for the review.

:: Nonoy :: said...

yeayhhhh!!!! mcm kenal jer header d ats skali nie! hihi. .

apa2 pun. . thnx nelly!!!!!!! sbb sudi review blog sy! ehe~ sayang ketat2!!!! :D

cik ayin said...

syg..mekaseh yaww :)

nelly said...

Misz fae : tertinggal la ..

nelly said...

scha : jom2 ..

nelly said...

z.u.n.a.i.d.a : tq ..
=)

nelly said...

Firdaus mohd : sama-sama ..
=)

nelly said...

nonoy : sayang nonoy juga .hehehe

nelly said...

Cik ayin : sama-sama .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...