Tuesday, March 29, 2011

Bloglist Nelly The Strange akan ditutup pukul 12 nanti !

Elvy Nellysha | 6:20:00 AM | 11Comments |
السلام عليكم

Kepada korang yang join bloglist Nelly atau kepada mereka yang masih mahu join , ada masa lagi .
Segala update untuk bloglist akan dipublish selepas tamat !
Jadi , kepada korang yang masih tidak isi mahu kategori apa , sila beri pada komen mahu kategori apa sekarang  ~

InsyaAllah , kepada korang yang join , Nelly akan terjah !
Ada 210 yang join . . Thanks a lot sudi meriahkan !
Sangat-sangat berterima kasih . . .
Lagipun , google reader dan dashboard sangat bermasalah .
Hilang terus segala update korang ~

Btw , tq sudi join !
Tanpa korang , tak meriah tahu !

11 comments:

Novelgurl said...

Salam..sme lah problem betul dashboard ngn google reader neh.Eh sy dh pilih kategori ke belum eh ? hu2

Nadia Mashuri said...

nak join..
tapi sangat bz..

Miss Tira said...

Selamat maju jaya Cik Nelly. Sibuklah tengah malam ni kamu ye. Hehe. Wow, background sudah tukar..

HATYCIKNUURUL said...

hahhh???,..

MiaDiera said...

yeahh sudah join:)

jee yunus said...

hai nelly...cntik nye blog. dulu sy minat gila dgn emily and the strange. (:

kay_are said...

dah join kan? series dah join.. x caye cube cek tengok =P

topimagine said...

wah.. dah cat umah ek... i like black :)

sahromnasrudin said...

tahniah!!! hebat sambutannya kan...

mia.lia said...

thnks nellu ;D

... said...

hoho~ menunggu nelly online~

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...