Wednesday, March 30, 2011

Soalan bancian Nelly ! Tolong jawab !

Elvy Nellysha | 8:22:00 PM | 48Comments |
السلام عليكم

Nelly mahu minta pendapat semua ~

1. Segala widget dalam ni mengganggu koraang tak ? Adakah ia kemas?

2. Entri Nelly adakah terlalu membosankan?

3. Apa yang korang harapkan entri dari Nelly?

4. Adakah blog Nelly berat untuk korang masuk ?

5. Adakah Nelly mesra dengan korang ? Atau sombong ? Atau tak pernah membalas segala komen korang ?

6. Gaya penulisan Nelly korang mudah faham tak?

Tolong jawab sebab Nelly mahu jawapan dari korang . Tambahlah apa-apa yang agak tak puas hati ~

48 comments:

mykhalis said...

1 dah ok..dulu tak suka kotak komen tak nampak komen skrang ok

2khalis baca apa sahaja..takde borign sangat cuma khalis tau nelly emo..hehe

3 review pasal khalis lagik..wahahaha

4 takdela..sbb mybe internet khalis 4mbps kot

5 mesra sangat..no problem tentang tue..

6 mudah aje..

no komen dah..

18sx pakaian zaman dulu dulu

Makna disebalik kata-kata seorang perempuan

ejulz said...

x sure laa widget ke ape.. gambar2 contest kat sebelah kiri bawah tu je macam mengganggu sikit.. besar sgt.. ni kira ok sikit sebab dapat klik link "post a comment".. kalau dulu memang x nampak link nk komen tu.. sebab tu x dpt komen.. heHe

Jemput singgah n komen k.. :)

New Entry "Pelanggan, Gadis urut lari bertuala.. "

mizzkechique said...

1)widget ok..tak semak..
2)entry xbosan pun..menepati kehendak..(mcm la otai sgt nk bg pendapat)
3)xharap apa2...jgn buat entry mcm ujang yg suke lucah2 sudahh...haha
4)xberat..klik trus kuar semuanya..hehe
5)sombong?? ntah la.ok je
6)faham sbb ringkas...tak berbelit2..



ok tak pendapat ni?? MK bukan otai..jdi xbrani komen lebih2..hehe

syed amirul said...

1 ok je . sesuai
2 x kisah . bce saje sume
3 x harap pape
4 kdag2
5 ok
6 tulus

syazana.not.single said...

1. widget. simple dan kemas.
2. entri nelly oke, semua sy baca.
3. harapan sy ialah... semoga...sekian, trima kasih.
4. berat sy x sure sbb sy guna streamyx so semua blog sy masuk laju je. =)
5. nelly mmg mesra. i loikee.
6. gaya penulisan yg simple dan mudah difahami.

sekian, wasalam.

http://syazananotsingle.blogspot.com

Dayana AZ said...

1. yang tepi heartbeat tu mcm tekua sket, klu terlanggar mcm mggu, tapi tak la ggu sangat heee

2. tidaak kalau tak watpe kte follow nelly

3. harap nelly kasik backlink boleh? haha ngade2~~ ngengg

4. ringan mcm... botol air boleh? lajuu~

5. tidak3. nelly peramah :) cepat je approve Dayana di FB, Dayana harap dpt lebih kenal nelly pasni ! kte sme umo ek? nti nelly gtau kat blog dayana ye.

6. mudahh!

mie said...

alamaknya panjang nya nak jawab...
bagi gue...
gue selesa dengan blog nelly..
ehehhee

mr.syazwan said...

1-6 SEMUA ok..

xde masalah ;)

Dayana AZ said...

nelly dayana pun 18 :)! waa~ haha, bestnye dpt knal nelly. nelly femes :D.

LennMommaChubby said...

1. Widget kemas dan tak mengganggu.

2. Pada pendapat LMC -Tidak.

3. Tak kisah la n3 apapun.. semua pun ada tema penulisan masing2 kan.. n3 yg sebelum ni pun LMC suka.. ^^

4. Tak berat. Tak ambil masa yg lama utk loading....

5. Mesra n tak sombong. Sapa kata sombong. Kan Nelly slalu lawat LMC.. Komen n3 LMC...

6. Amat senang difahami... ^^

memel said...

erm, kotak shoutmix tu x berapa nmpak la cik nelly.

Memo_Hazel said...

1. widget ?? kemas! tak ganggu pon.
2. tak! memo suka entri nelly. mcm paham situasi memo lak. ehe.
3. mcm entri adakah lelaki tahu. hehe.
4. tak lah. ringan jer. shoutbox pun oke dari dulu.
5. nelly singgah jugak ke belog memo. :)
6. mudah paham. :)

:)

chentaNUYU said...

1.widget kamu ok je...dulu nuyu selalu malas nk selak shoutbox kamu...sebab susah!skrg dh ok :)
2.Nuyu bc semua yg kamu tulis.tak kisah.
3.tak kisah pun.hehe
4.Klau kat ofis ni xla berat sgt(kantoi ngulo kat ofis haha)
5.Mesra3.
6.gaya penulisan simple :) i like.
tu jela..kot.
good luck!

Be-B said...

no komen :-D

sissyira said...

salam

loading laju....

laebih baik n3 berada di sebelah kiri dan sidebar berada di kanan, kerana ini akan mempengaruhi masa loading.

shah-kayrul said...

selama nie masuk blog nelly pun ok jer....nelly pun rajin terjah menerjah....I Like.....

Cik Ezy said...

nk tau kisah nelly boleh..
aktiviti nelly buat ke..
kuar jln2 ke..
pape jela pasal nelly..
ok tu je..
=)

Myaby said...

semua ok kot

:)

Farra Wichi said...

blog nelly da perfect . .
xde ape mslh . .kemas je blog nelly skrg :))

najwa's said...

dulu, shoutbox nelly tu, macam tak best sket la. tapi, skrg dah ok :))

sume dah ok :) ringan jek.

nelly pun ramah, suka tegur balik. suka :p kalo free, mesti nak masuk sini..

Khairul Antasha said...

takde apa yg kurang..

gaya penulisan ok..mudah nak faham...

ardinihumaira said...

overall, dni suka ;) dont worry dear. keep blogging! hepi2!

IJAT360 said...

1.rasenya widget da kurang so tak ganggu
2.kadang-kadang ^_^ ala jgn marah
3.ape yg nelly nampak nelly sampaikan la.
3.laju pulak kali ni,x de loading pun
4.nelly ade komen ^_^
5.setakat ni faham sebab dalam BM

Cik Yana said...

Nak jawab! Hehehe~

1. Tak nampak widget mane pun. Simple je. Simple camni la bagus :)

2 dan 3. Tak bosan, cuma kadang tu selitkan sikit gambar nak bagi tak nampak ayat sangat. Sebab kadang-kadang manusia ni macam malas je kalau tengok ayat banyak :)

4. Tak berat. Serius. Tak sampai berapa saat dah siap loading.

5. Tak sombong pun. Selalu je blogwalking kan? :)

6. Bahasa tak pelat, memang faham sangat-sangat :)

Entry terkini: Happy Birthday Superman!!! :)

Novelgurl said...

Waalaikumussalam..erm..err..erm..err..hehe..sume oky dh just be urself ^^

ZACK ENTRY said...

semua ok, yang penting teruskan blogging dan update entry terbaru..^^,

EchA rAiEsYaH said...

semua 0k dah :)

RaraTan said...

1. hee. dah oke dahh :)
2. takde lahh. syok bace. kadang2 bes gak jd silent reader. haha
3. ape2 je. xkesah. asal kita menaip dengan ikhlas cukup la :)
4. tak pun. lajuu jer. haha
5. yes. mesra !
6. mudahh fahamm ! :3

MiaDiera said...

tak de apa yang tak puas hati dengan nelly,semua okay:)

azharr said...

semua ok..rasanya ni dah simple habis...hehe

Henry Zackery said...

bg sy da ok, widget pun da ok.. teruskan berblogging :) promote tu penting tau :)

Dua Wanita Paling Popular Di Facebook

EJA said...

hye kamu...dulu mmg berat gila..sampai nak scroll baca ntry pun tak dapt.sebab berat sangat..tapi skarang dah ok..tak berat lagi..hihi

MiSzy DiaN said...

adik!
semuanya okei jak..
loading pn tak lmbt.. :)

Hazrina Erin said...

1. ok je^^
2. taklah!
3. review blog sy! :P
4. tak langsung
5. nelly baik~ade jugak komen entri sy(;
6. paham. xde bahasa singkatan^^

da jawab da (:

Miss Tira said...

1) Lagi kemas sekarang dari yang dulu. Tahniah.

2) Takdelah dear. Semua ok je.

3) Perkara yang misteri.. Haha.

4) Taklah, ok je.

5)Sangat mesra pembaca. Tahniah.

6) Alhamdulillah, penulisan yang kemas dan mudah faham. Keep it up.

Nadia Mashuri said...

semua ok jer..
=)

IzREen :') said...

hi nelly.. slalu tgk nelly rajin komen kat blog izreen.. now my turn to comment u back..

1. x mengganggu un.. tapi klu bley nelly kemas kan lagi macam bagi dye teratur contoh heartbeat tu terkuar kan.. ermm nnt nmpak x lawa tapi overall ok..

2. setakat nie Izreen rse entry nelly x membosankan.. bley tarik ramai blogger utk usha.. nice:)

3. Izreen harap Nelly sudi ReviEw blog Izreen jugak nnt ok..

4. x berat langsung.. sangat senang utk bukak

5. nelly x sombong.. slalu komen kat blog Izreen.. even komen tu ckit tapi itu dah menunujukkan Nelly Mesra ngan Blogger lain.. :)

6. setakat nie semua penulisan Nelly semua Izreen faham + mudah + ringkas..

p/s:- keep it up girl.. :)

Asma Ahmad said...

1. widget ok jew... tp kt bwh 2 np da byk tab 0??
2. entry sdp dibaca... :)
3. aaa... suma entry bca jew. hehehe...
4. ok jew.
5. mesreeee...~ :p
6. straight to the point. tulus n mulus. hehehe...

A retarded kitty said...

dulu widget nelly agak messy tapi sekarang dah ok

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

nak kena jawab ker?

oklar..jawab kkk...ikhlas ni..

1- widget memberatkan dan merimaskan (bg saya dlm mana2 blog pun..)

2- xde lar....dah ok!! enjoy je baca...

3- harapan setinggi gunung..muhahaha..xde lar..harapan utk melihat nelly menjadi seorang blogger yang mantop ke depan!! chayok2!!

4- nak kata ringan sgt xjugak..berat sgt xjugak..ok dah kot...

5- yeahh!! mesrraaaaa...!!

6- faham lar sbb kot bm kalo kot bi pun faham lagi..kalo tulis kot lain mmg xfahamm...

overallnya..blog ni menarik dah!!
wweee!!

salam singgah dr mummy weiyda!!
nice entry!!
keep it up blogging ya!

new netry : http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/kisah-cinta-sejatii-ko-ada-cinta-sejati.html

niesz said...

semuenye ok! i like!heeeee...

kay_are said...

rase nye nelly ni ok je, xde sombong pun.. so jangan riso r ye =) yang len pun ok, blog x berat pun

fad ali said...

terjah!...

haha...

bg fad..sume oke...hak masing2..

kalu da itu minat nelly kan..

tapi ingat...selalu la cr sesuatu yang sentiase freshh utk readers..

fad pon selalu ingt..hukhukk

Fara VavaVoom said...

nak jawab nak jawab ! ni tade tarikh tutup kan ? hehe . fara just silent reader je . jarang nak mengomen atas sebab line lempem. bfore ni blog nelly berat tp ni da ok taw . tak loading pon . mane ade entry nelly membosankan sebab ramai je yg komen kan .. :) ape2 pon selamat maju jaya . hehe

Mint said...

Blog ringaannn :)
senang fahaamm. TC kak !

Az-Zahra Fauzee said...

1. Segala widget dalam ni mengganggu koraang tak ? Adakah ia kemas?
x... biase je..

2. Entri Nelly adakah terlalu membosankan?
oke jela.. xbosan pon.. mcm bes je

3. Apa yang korang harapkan entri dari Nelly?
entri yg bombastik.. hehe~

4. Adakah blog Nelly berat untuk korang masuk ?
x..

5. Adakah Nelly mesra dengan korang ? Atau sombong ? Atau tak pernah membalas segala komen korang ?
tataw.. baru je jenguk ni.. hehe~

6. Gaya penulisan Nelly korang mudah faham tak?
em, agak konfius yg entri sbb follower 2..yg lain bole phm je

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

1- oh kemas... okey dah tu...
2- tak bosanlah...
3- err... apa yang Nelly nak ceritalah...
4- biasa je... sebab OE guna wireless...
5- Nelly okey je... tak sombong pun...
6- cara Nelly tulis staright to the point... jadi semua faham...

hhehee...
(n_n)

... said...

1. TAK. Tapi elok berada dalam drop menu list. cool~ tak perlu skrol sampai ke bawah =)

2. tak.sepanjang membaca. ok je. cuma komen tak komen je ;)

3. hoho~ saya seorang yang sangat meminati entri2 fakta macam yang andai lelaki tahu.. tu. hoho~

4. TAK.

5. setakat ni, ok je. hoho~

6. yup. mudah. takde la pekat gila macam "akuew tmaow guena ayyat mark remmmpik"

tak suka baca ayat macam ni. serabut mata =_="

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...