Tuesday, March 1, 2011

Weyh ! Followers baru 100 dah kecoh buat entri ke ? Jangan bangga sangat !

Elvy Nellysha | 6:12:00 PM | 76Comments |
السلام عليكم


Ok , bukan Nelly cakap itu ya . Masa Nelly blogwalking tadi terbaca satu entri .
Peliklah manusia ini . Lantak dialah nak tulis entri followers yang ke 100 ke , 100000000 ke , yang kau nak marah kenapa ? Nelly tak tahulah dia marah siapa .
Tapi , nampak marah betul entri itu . Tak perlulah bagitahu siapa . Jadi isu nanti .
Just terfikir , yang orang A nak tulis entri pasal orang B sebab jadi followers ke 100 dia , yang orang C nak marah-marah kenapa ? At least kan , sampai juga followers dia yang ke 100 ! Bukan senang .
Nelly dulu pun susah nak dapat sampai 100 ! Sampai putus asa sekejap ! (Kejap saja)

Rilexlah weyh . Dia tak cerita pasal kau pun . Dah kau tak nak buat , senyap sajalah .
Yang kau nak marah dia buat entri untuk followers dia kenapa ?

Banyak ragam betullah ! Nelly suka tengok orang tulis entri pasal followers dia !
Boleh terjah kot-kot Nelly belum terjah kan ?
Tapi , kenapa Nelly tak buat ? Nelly mahu buat review sekali ramai-ramai .
Lagi orang boleh terjah sekaligus . Ya tak ?
Hehe . . Kepada manusia itu , cukup-cukuplah nak mengamuk . Baik padam entri itu .

76 comments:

♥e'in♥ said...

betul2.. e'in setuju..

mimie =) said...

ad gak org gni ek..ermm..manusia2..

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

ada lak cm tu ya nelly... peliknyaaa... memg ssuh nk capai weyh.. kena mrangkak dlu..plhan2..

wahida said...

eh, ada jugak org bermasalah mcm tu ek? tu x betul nama nya tu...apahal lak dia nak marah2...
x faham lah!!

nurul antari said...

hahahaha..maybe c C 2 Rsa dia bgss sgt kot..2 la mcm blgak ckit,,huhu

maria_m0hamadiah said...

agaklah.. sebab nye hak die kan. die punye blog, die punye suke la...:)

cik sessy said...

saya da wat entri 100 follower ari tuh....

ekekekekekekekekekekek...

100 pun nak kecoh kan...
tp 100 tuh bulih wat kita bangga jugakz kot..
tp xtau la 100 tuh nak ker singgah blk blog kita....
ekekekekekekekeke,...

Mardhiyah said...

sokong nelly..=)

Hajar Rasdi said...

aduss! tadi baca tajok entri jaa, dah terasa..sbb hajar bru first time bwt entri pasal follower..
pastu bila baca entri nelly, rupa-rupa nya nelly support.. hehe..

(paham ke??bahasa cam org tak betol jaa)

:: noremy bte rahmat :: said...

betul tu...

bukan senang nak cecah follower smpi 100..(pernah rasa gak dulu..)

lagipun,tu cara si A nak tunjuk penghargaan kepada follower nya..

betul tak cik nelly?

Putera ikhmal said...

yup kesian dia biar dialah nak tulis yang ke 100 kew itu hak dia....

Nour Akmal said...

setuju sangat dengan entry nelly ni..
apa salahnya kan..?
bukan senang kita nak dpt follower ramai..kirenya kite berterima kasih la dengan org yang dapat jadi follower bertuah tu kan..
same2 support..

Nurfazilah Cipa said...

wah!spe tu??~xslhkn klu wt tok appreciate follower tu kn?huisy,,xphm xphm..

Syahirah Abu Sufian said...

haha..manusia banyak ragam..mmg xpernah berpuas hati..:) nice entry la nelly..

:: Zanna :: said...

alahai biar la org tu nk buat n3 bape follower pun tu sebenarnya semangat tuk dia.. pelik tul manusia ni..huhu~~

topimagine said...

adohai.. apesal la semenjak dua menjak ne ramai giler blogger yang suka menghentam blogger len ek kn nelly :(

Dekcik said...

siape nelly..aduyai dekcik nye follow pown x smpai 100..x kesah pown..

airaniez wirdani said...

heh..ada gak orang macam tu ye..suka sangat nak menjatuhkan *mind positif* blogger lain...

Sharienz Sz said...

ermm sha tabik followers dia dah 100 <--jeles disitu hehe!! ssh tu nak dpt followers 100 org..mn nak dpt!! ngee..ntah2 si "c" jeles kot..

ainraus said...

si C tu jeles kot? hahahaha. :D

KHRLHSYM said...

tak pernah tulis pasal follower. hehe :) nak tunggu yang ke 666 kot. :P

avantgarde14 said...

mereka cakap pasal sy ker?? hahaha...

nur aisya humaira said...

macam2 laa kan...:")

bunga said...

kadang2 manusia xkan puas hati bila kita lebih darinya kan..hee

sissyira said...

salam

benci pada yang cemburu buta..

bukan snng nak dpt 100 tu,,,,

Nurul Atika said...

si C jeles sbb folower die x ckup 100 kot..

mr.syazwan said...

mulut org nelly biarkan je

janji nelly

F
U
U
U
Y
O
O
O
O

jomsantaisekejap said...

100 tu KALAU semua click nuff, dapat RM25.00 Kalau 200 dapat RM50.00 kalau 1000 dapat RM250 kalau ribu-ribu..
aku kaya..aku kaya..aku kaya.

Masa tu siapa yang nak marah? Tapi kena ingat, semua tu takkan menjadi kalau tiada follower walaupun seorang sekalipun...kerana siapalah kita tanpa follower...

sab said...

bese la tu nelly. manusia . haih.. macam2 :(

nelly said...

ein : maceh setuju ..
=)

nelly said...

mimie : manusia ~

nelly said...

aq dan puteraku : yup ...all the best ya .

nelly said...

wahida : nelly lagi tak faham .

nelly said...

Nurul antari : pelik2 .

nelly said...

maria : yeah !! u're right .

nelly said...

cik sessy : haha ..tak jamin .

nelly said...

mardhiyah : maceh .

nelly said...

hajar : hahaha ...nelly fahamlah .
=)

nelly said...

noremy : betul2 ..
pandai pun .
=)

nelly said...

putera ikhmal : manusia kan ~

nelly said...

nour akmal : yeah !! betul2 ..
nelly hargai siapa buat entri untuk followers dia .

nelly said...

Cipa : memang tak salah .
=)

nelly said...

syahirah : hehe ..tq ya .

nelly said...

zanna : yeah !! untuk semangat ..
manusia makin pelik !!
=(

nelly said...

top : itulah masalahnya ...
=(

nelly said...

dekcik : hehe .tak kisah ? wow .

nelly said...

airaniez : patutnya tak boleh kan ?
hurm ~

nelly said...

shariensz : nelly pun rasa dia jeles .

nelly said...

ainraus : mungkin .hehehe

nelly said...

Khr : 666 ? wow .

nelly said...

avantgarde : mana ada ..hahaha

nelly said...

nur aisya humaira : yup2 .

nelly said...

bunga : sifat manusia kan .

nelly said...

sissyira : susah o0o .

nelly said...

nurul atika : mungkin kot ..:D

nelly said...

mr.syazwan : haha ..fuyoo tu memang ayat rasmi ke ? hehehe

nelly said...

jomsantaisekejap : yup ..siapalah kita kan ?

nelly said...

sab : manusia2 ..

annenyss said...

macam pernah terbaca . HAHA . but not mine . hehe ;p

cikcleopatra said...

ha'alah..sape la tu..bia lantak la org tu nak appreciate folowers die.
tu pon nak jd issue..hai la manusia..

TunAqilah said...

huhuhu
sungguh pelik.
mcm2

zaty luvlianncezzz said...

peliknya...hurmmm..

egt sng kowt nk owg jd followers kite

Puan Besar Shag Yahaya said...

Macam kena kat kening Shag lah. Aritu Shag buat pos pasal pengikut dah cukup 50. Hahaha ;D

Cik Ezy said...

sentap2..
baru je buat entry psl follower yg ke 100..
sobssssssss..

ezzaty harith said...

hehehe..manusia..slalu dengki

sara lao said...

btol2.
ish..followers xckup lg 100 nie
huhuk~

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

hai apa2 jelah orang ni..
sabar jelah...

nelly said...

anne : hahaha ..ssyyhh

nelly said...

cik cleo : hehe .biasalah .

nelly said...

Tun aqilah : tau tak pe .

nelly said...

zaty : dia fikir senang .

nelly said...

shag : haha .50 pun ok tau .

nelly said...

Cik ezy : sabar2 .

nelly said...

ezzaty : yup

nelly said...

sara lao : cukupkan .

nelly said...

orkid : yup2 ..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...