Thursday, March 3, 2011

Blog Nelly serabut dan bertindih ke ?

Elvy Nellysha | 6:29:00 PM | 37Comments |
السلام عليكم


Nelly minta maaf kalau ya .
Nelly tak tahu sebab Nelly buka pakai GOOGLE CHROME dan semua nampak ok .

Maksud Nelly tidak bertindih . Kalau ya , pakai google chrome ya .
Nelly minta maaf dekat Cik Siti yang dah mula rasa menyampah setiap kali masuk bertindih . .
Maaf . . .

37 comments:

Dim Benihana said...

bertindih?? macam na maksud tu??

ok je kalo guna mozila,

shereena said...

bertindih tang mana?xde pon.
nk bgtau nie,tiap kli sy komen kat shoutbox nelly,nape x bleh ek?huhu.

btw,hav a nice day nelly^^

cik ayin said...

ramai guna mozilla kot..

shereena said...

bertindih tang mana?xde pon.
nk bgtau nie,tiap kli sy komen kat shoutbox nelly,nape x bleh ek?huhu.

btw,hav a nice day nelly^^

Fyqa said...

huihh. dah kenapa ni. huhu

shah-kayrul said...

ok jer akak tengok blog nelly nie...cepat pun loading...

topimagine said...

terpulang la kt orang len nk menyampah ke ape kt blog kita kn.. janji kita puas ati ngan blog kita .. :)

hEartlEss said...

xda btindih... buka kt chrome. tp ssunan widget cm serabot sket. sori ye. juz my opinion... :)

nelly said...

Dim : bertindih gambar dengan entri .

nelly said...

Shereena : tak tau lah nak cakap cmner .
=(

nelly said...

Cik Ayin : ye kot .

nelly said...

Fyqa : masalah2 .

nelly said...

shah-kayrul : terima kasih akk .
=)

nelly said...

Top : u're right ..
=)

nelly said...

Heartless : akan diperbaiki ..tq
=)

Cik Ezy said...

ok je blog nelly..
gne mozilla pon ok..
xde mslh pon..

mie said...

view gue ok je..
heheheee

cikcleopatra said...

ok jer..tp setuju dgn heartless susunan blog nelly agak berserabut..nnt perbaiki ek..chills ;)

Bdk Kck said...

nelly, hajar tgk okey je.. xde masalah pon.. n x menyampah pon nk masok blog nelly.. hehe.. =)

KHRLHSYM said...

takde masalah. err tapi nak komen lebih2 baru je baca blog nelly ni :P

C I K . F Y Z A said...

Maybe guna opera sebab dulu fyza guna opera mmg asyik bertindah je terutama kat bhgian 'SHOUT HERE' tu..

niesz said...

ape yg bertindih ye,niesz tgk ok jer..

zaty luvlianncezzz said...

hehe..nelly..i tag u lg:)

Cik Eliza said...

macam biase je,

apa yg bertindih, huhu

Taufiq Tiramisu said...

haisyyy..takde arh..
ok je saya tgk..

cuma satu je yg sy kurang suka sket pasal blog ni..
hehehe..
sory ek..just pendapat..
tulisan die saya tak berkenan sikit..
tulisan times new roman..hehee

mykhalis said...

khalis bukak takde masalah la pulak..sbb pakai mozilla

sissyira said...

sy pakai MF, tak bertindih, tp dia macam lari, biasalah lain server kan... tp blog nelly laju loadingnya itu y penting.

Miss Tira said...

Tira tak suka browse guna IE dengan Firefox. Lebih sukan guna Chrome sebab nampak lebih kemas..

faiz said...

xpernah nmpk bertindih pon..

nelly said...

dim : nasib baik ok .

nelly said...

shereena : tak boleh ? aiseh ~

nelly said...

zaty : tq a lot

nelly said...

cik eliza : tak pasti la ~

nelly said...

taufiq : hehehe

nelly said...

khalis : ouh .nely pakai google chrome .

nelly said...

miss tira : kita sama ~

nelly said...

faiz : tak ada ya ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...