Thursday, March 3, 2011

Blog Nelly serabut dan bertindih ke ?

kindergartenlibrary | 6:29:00 PM | 37Comments |
السلام عليكم


Nelly minta maaf kalau ya .
Nelly tak tahu sebab Nelly buka pakai GOOGLE CHROME dan semua nampak ok .

Maksud Nelly tidak bertindih . Kalau ya , pakai google chrome ya .
Nelly minta maaf dekat Cik Siti yang dah mula rasa menyampah setiap kali masuk bertindih . .
Maaf . . .

37 comments:

Danial Marzuki said...

bertindih?? macam na maksud tu??

ok je kalo guna mozila,

shereena said...

bertindih tang mana?xde pon.
nk bgtau nie,tiap kli sy komen kat shoutbox nelly,nape x bleh ek?huhu.

btw,hav a nice day nelly^^

Anonymous said...

ramai guna mozilla kot..

shereena said...

bertindih tang mana?xde pon.
nk bgtau nie,tiap kli sy komen kat shoutbox nelly,nape x bleh ek?huhu.

btw,hav a nice day nelly^^

Fyqa said...

huihh. dah kenapa ni. huhu

mrs kayrul said...

ok jer akak tengok blog nelly nie...cepat pun loading...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

terpulang la kt orang len nk menyampah ke ape kt blog kita kn.. janji kita puas ati ngan blog kita .. :)

Asma Ahmad said...

xda btindih... buka kt chrome. tp ssunan widget cm serabot sket. sori ye. juz my opinion... :)

kindergartenlibrary said...

Dim : bertindih gambar dengan entri .

kindergartenlibrary said...

Shereena : tak tau lah nak cakap cmner .
=(

kindergartenlibrary said...

Cik Ayin : ye kot .

kindergartenlibrary said...

Fyqa : masalah2 .

kindergartenlibrary said...

shah-kayrul : terima kasih akk .
=)

kindergartenlibrary said...

Top : u're right ..
=)

kindergartenlibrary said...

Heartless : akan diperbaiki ..tq
=)

ezy.xixii said...

ok je blog nelly..
gne mozilla pon ok..
xde mslh pon..

mie said...

view gue ok je..
heheheee

cikcleopatra said...

ok jer..tp setuju dgn heartless susunan blog nelly agak berserabut..nnt perbaiki ek..chills ;)

Unknown said...

nelly, hajar tgk okey je.. xde masalah pon.. n x menyampah pon nk masok blog nelly.. hehe.. =)

. said...

takde masalah. err tapi nak komen lebih2 baru je baca blog nelly ni :P

fi said...

Maybe guna opera sebab dulu fyza guna opera mmg asyik bertindah je terutama kat bhgian 'SHOUT HERE' tu..

niesz said...

ape yg bertindih ye,niesz tgk ok jer..

zaty luvlianncez said...

hehe..nelly..i tag u lg:)

Eliza Sulaiman said...

macam biase je,

apa yg bertindih, huhu

Taufiq Tiramisu said...

haisyyy..takde arh..
ok je saya tgk..

cuma satu je yg sy kurang suka sket pasal blog ni..
hehehe..
sory ek..just pendapat..
tulisan die saya tak berkenan sikit..
tulisan times new roman..hehee

mykhalis said...

khalis bukak takde masalah la pulak..sbb pakai mozilla

Unknown said...

sy pakai MF, tak bertindih, tp dia macam lari, biasalah lain server kan... tp blog nelly laju loadingnya itu y penting.

Anonymous said...

Tira tak suka browse guna IE dengan Firefox. Lebih sukan guna Chrome sebab nampak lebih kemas..

faiz said...

xpernah nmpk bertindih pon..

kindergartenlibrary said...

dim : nasib baik ok .

kindergartenlibrary said...

shereena : tak boleh ? aiseh ~

kindergartenlibrary said...

zaty : tq a lot

kindergartenlibrary said...

cik eliza : tak pasti la ~

kindergartenlibrary said...

taufiq : hehehe

kindergartenlibrary said...

khalis : ouh .nely pakai google chrome .

kindergartenlibrary said...

miss tira : kita sama ~

kindergartenlibrary said...

faiz : tak ada ya ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...