Wednesday, March 2, 2011

Nak minta pendapat korang boleh ? Kalau sudi . . hehe . .

Elvy Nellysha | 6:43:00 PM | 51Comments |
السلام عليكم


Nelly tak pernah minta pendapat orang dalam menulis entri selama ini . .
Hari ini , Nelly nak minta pendapat korang kot-kot Nelly punya entri ini banyak yang membosankan .
Ataupun pandangan korang mengenai blog Nelly . .

Nelly mahu perbaiki sedikit sebanyak yang Nelly tulis . Boleh kan ? ?

Jasa korang sangat-sangat dihargai . . 

51 comments:

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

saya! tak tau apa yang kene upgrade kat blog nelly ni! XP

Hajar Rasdi said...

takde sikit pon yang bisan..hajar suka ja baca blog nelly..
BEST BEST!!! ^_^

Zalin said...

salam..pd pndgn sy, better nelly buang widget yang tak penting. contoh untuk mouse cursor tu. standard lg ok rasanya. buang script yg buat scroll bar ke kiri dan ke kanan blog ni bergerak. x cun..

ni sekadar pandangan dan pendapat sy..
TQ..

Ace3103 said...

Hai Nelly :)
Bagi saya, setiap entri yang kita wat adalah sebahagian dari diri kita sendiri.

Nelly jgn la risau, just be yourself, saya percaya, semua akan best!! :)

KHRLHSYM said...

hmmm. mari kita tulis puitis? hehe. kalo politik kompom nelly tak suke.

OLick SyaSya said...

hye nelly..

salam kenalan..

blog nelly so far oke la..

Tasha said...

sejujurnya la yer....ingtkn Nelly ni emo.
rupanya best juga.....
so, suka je dengan entry2 Nelly~

ika said...

blog nely tbaik !!
thumbs up 4 nely !!

noraim said...

just tulis seperti biasa. xde lah boring pon :)

niesz said...

so far, ok la dear..niesz suke baca :)

puteri ain said...

ur entry ok..tak pernah lekang dek idea..:)

Novelgurl said...

salam..arr..semua dh okey rasanya. ^^

nelly said...

Mohd Hafiz : haha ...
sabar saja Nelly ..:D

Azroy Bin Kassim said...

baa~ CAK!!

its good already... kene byk tunjuk gambar basikal kowt.. haha.. ntah ler...

just keep it up!!

nelly said...

Hajar : tq a lot ya ..

nelly said...

Zalin : terima kasih ya ..

nelly said...

Ace3103 : hehe .. tq a lot ya ...komen bernas ..

nelly said...

Khr : jom2 berpuitis ~

nelly said...

Olick : tq a lot ..
=)

nelly said...

Tahs : haha .emo kadang2 saja ..tq ya ..

nelly said...

ika : tq darl .

nelly said...

noraim : maceh2 ..
=)

nelly said...

niesz : haha ..:D
tq ...

nelly said...

pUTERI AIN : INSYAaLLAH ..

nelly said...

nOVELGURL : TQ ...

Sharienz Sz said...

salam..
klu bg sha..sha lebih tgk pd penulisan cik nelly memang best..klu psl blog ni memang ok dah!! :)

nelly said...

Azroy : haha ..tq2 .

nelly said...

Shariensz : terima kasih suka kepada penulisan Nelly ..:)

Putera ikhmal said...

okey jep blog nelly....sbb tuan punye blog ni sangat peramah :) i like this blog cause ade yg jew menceriakan hati...

nelly said...

Thanks a lot ..
=)

mars mell-o said...

kamu dijemput untuk join contest kat blog saya jangan lupa join =D

... said...

as salam..
entri2. dah ok.cuma...kalau boleh, pilih theme template yang sama, tapi tak berat la.sebab theme yang ni, agak berat sikit.

oh~ kalau ada kamera, elok sekali sekali amik photoshoot benda, alam ke..sebab saya jenis suka tengok gambar2


;) tapi kalau saya tak sibuk, memang datang ziarah sini =)

nelly said...

... : insyaAllah akan cuba .

mars mell-o said...

english pun boleh bahasa melayu pun boleh yang penting sajak tu kamu yang tulis hehehe.. nelly boleh tulis baru pun takpe =D

kay_are said...

pendapat?? ape ye.. em.. rase dah ok dah ni, xtau sangat nak bagi pendapat cane.. tapi kalau entri2 kadang2 panjang lagi best kot.. lagi banyak leh bace =)

mars mell-o said...

boleh juga..nelly boleh post apa saja yang berbunyi macam sajak.. =D take your time nelly ada 30 hari lagi kan..hehehe nelly boleh guna banyak masa untuk cari idea..

overall enrty tu pun boleh..nelly =D

cikcleopatra said...

letak follower dekat home!!jgn letak kat page lain..susah org nak follow lg2 yg ade masalah tenet lembap. then mungkin nelly boleh perkemaskan sikit side bar blog nelly. ;)

zaty luvlianncezzz said...

emmm..ok jew.. entry yg ringkas sumer..sng owg nk baca

jemput jengok cni...

>.<

ibu robotku syg~

nelly said...

Kay_are : InsyaAllah ..

nelly said...

Cik cleo : tq ..

nelly said...

zaty : hehe ..tq a lot ..

fyna said...

dear!!~
da ok da nih....
:)

nelly said...

tq a lot .
=)

Miss Tira said...

Okeyh je. Nelly selalu update kadang-kadang satu hari ada 2-3 entri. Jadi Tira minta maaf kalau tak beberapa perasan. Blog Nelly kena kemaskan dari susunan widget. Itu je laa rasanya.. :)

sab said...

NELLY punye blog tak bosan ok!! SAB SUKE SANGAT!!!
tapi..satu jek...nelly rajin update...sab xsempat nak bace semua..sedih... sab x punye wktu yg banyak ntuk on9. :'(

pape pun..keep on blogging dear. :)

cik najihah said...

x de la..so far sume ok2 & menarik :)

Woofer Storm said...

rasanya semua dah ok ni nelly,tinggal nak maintain ja lagi....heheee

nelly said...

Miss Tira : yup2 ..
InsyaAllah .

nelly said...

Sab : ala ..ciannya ..Nelly faham .

nelly said...

Cik Najihah : Tq a lot .

nelly said...

Woofer Storm : InsyaAllah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...