Wednesday, March 9, 2011

Bukan tak mahu . .

Elvy Nellysha | 11:32:00 PM | 72Comments |
السلام عليكم


Bukan tak mahu apa ini Nelly ? Haha . . .

Baca-baca . .

Lelaki : "Awak nak kapel dengan saya ? Saya akan jaga awk . . Awaklah perempuan yang paling saya sayang . Percayalah ! (Penuh yakin) . Awak percayakan saya kan ? (Merenung mata ~)"


Perempuan : "Eh , apa salahnya . . (Dengan tersipu-sipu malu . . ) . . Kita kan dah lama kenal . Hehe . Saya dah lama suka awak . Cuma malu saja nak mengaku . .  "


Lelaki : "Betul ni awak ? Sayalah orang paling bahagia . Saya dah agak dah . Terima kasih banyak-banyak (Dengan penuh harapan menggunung . . ) . Saya janji awak ! "


Perempuan : "Jangan mungkir janji ya sayang ?"


Lelaki : "Takkan pernah awak . Never ! Saya janji awaklah hidup saya . . Saya takkan sakitkan hati awak . . .  "


Perempuan : "Indahnya dunia . . . "



CUT !

Korang jangan nak memandai . . Tak ada kena mengena dengan dialog dekat atas ! Haha . 
Mesti ada yang tengah menghayati dialog itu penuh perasaan kan ? 
Atau ada yang nak pakai dialog ini nak bagi dekat sayang-sayang korang . . 
Gatallah korang ini . Hahaha .

Maksud Nelly , bukan tak mahu komen korang , komputer ibu slow sikit . .
Nak padam satu perkataan pun , tunggu 5 minit . Hehe . . . 

Bersabarlah wahai Cik Nelly ! !
Korang tunggu . . Komputer dah ok , Nelly terjah korang ! !
Melepaskan segala tension yang ada ~
Dugaan betul ! !

Rindu nak terjah korang . . 
Yang komen Nelly , confirm-confirm akan diterjah mana-mana post korang yang tertinggal . . .

I DON'T CARE ! !
Dahlah tak dapat jadi PENGOMEN TEGAR !
Marah ye ? Geram saja ~

72 comments:

faiz said...

igtkan xmahu ape...heheh..tensionkan bile laptop lembab kan..

Novelgurl said...

Salam...sabr Nelly..sy pun sbr tunggu awk nie..ehe~

ardinihumaira said...

hehe takpe2 nanti ada masa update blog lagi ye :D

Dayana AZ said...

haha buat suspense je nelly ni!

nur aisya humaira said...

haha...igtkan nak crite tak mau terima awak tsi..kekee..
sabar ye nelly..dugaan tu..:)

noraim said...

laa, igtkan nelly tgk jiwang². hihi. sabar, nti tebus blk. huhu.

Ain Jia Zainudin said...

aha.. ingat ati nelly dh berbunge2 sbb tgok ayat ats ni..hehee.. :0

Miss Tira said...

Jadi pengomen tegar? Hahahaha. Apa tu. Pandai ea buat troll kena kan orang awal-awal entri. Ingat ada slot Akasia tadi.

puteri ain said...

hehe..ingat kan nelly bercinta tadi..hehe...

sabar ye nelly.nanti dah ok bw banyak2..:)

Nulia said...

aduii...ayat-ayat jiwang ..haha..saya tak camtu ye..bace jer ...

sabar ye nelly ..line sini pun x baguz ... mencinye ...^_^ngeee

nik farina aishah.... :) said...

hahahah.. ingt kan ape tadi jiwang sebegitu sekalinye .. hahahaha.... nelly , sabar banyk2 lepas ni komen la semua blog yg nelly follow... heheh

athirahzaki said...

huhuuu,
ciannye dia.
nak jugak tu jadi pengomen tegar,
huhu.

cik ayin said...

belog bertukar wajah pulak nelly?

najwa's said...

hehe sambil tersipu2 malu + main2 hujung rambut la baca dialog nelly tu... :P

Taufiq Tiramisu said...

hahaha..
pandai je dia buat intro jiwang..keh2..

entri terbaru : Cara Membuat Tab Menu

mykhalis said...

alaa..ingatkan nelly dah ada orang masuk meminang tadi..hishh..baru nak ucap tahniah

:: Nonoy :: said...

ehehe~ sbr jer la cik nelly, jom g anta kmputer 2 skali ke "hspital". . hehe

Farah Hanim said...

ingatkan ape tadii T.T"

Pycah Abd Rahim said...

oh cik nelly , sila laa terjah blog saya :DD

pwincess Lov3y dOv3y said...

aiseh tertipu la kot dengan babak2 permulaan camtu.

topimagine said...

haha.. dialog tu mcm pengalamn nelly je.. huhuh :P

chuu said...

padam 1 pekataan tggu 5 minit? adoii @___@

cik teynteyn said...

hai nelly ,
engatkan nelly tgh feeling td .

tertipu . hehe +____________+

refer to slider blog teyn td, teyn ikot tutorial kat sini : http://whiteymommy.blogspot.com/2010/12/tutorial-cara-membuat-slider.html

selamat mencuba darl.

Miss Dill said...

sabo...sabo..hihi


ayat kat atas tu jiwang~


Miss Dill^^

KHRLHSYM said...

pengomen saja tak cukup mahu juga jadi pembaca tegar :P

Noorhidayah binti Salehhudin said...

Lek la nelly..:)..

kay_are said...

merepek je nelly ni kan.. huu ok2.. nanti komputer dah siap sile bw lagi ye =)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Alolololo tiannya sayam Nelly Shag neh! Meh peluk ketat ketat terus mangga pakai pad lock besar. Haha ;D

SMK JENAGOR said...

nak komen la camni,, ingat sebelum kene.. renung-renungkanlah..

marshmallow said...

ehehe dialog atas tu best lah nelly! >.<
hee sabar aje okay. komputer tu saje nak amek perhatian nelly kejap. ekekeke
weeee~ nanti dah okay boleh terjah. wewittt!

cikcleopatra said...

cikcleo rindu nelly..nnt terjah entry ni taw!!

http://cikcleopatra.blogspot.com/2011/03/dia-pengomen-tegar-blog-aku.html

Sharienz Sz said...

haha!! potong stim tul..ingat cerita jiwang habis haha!!

sbr cik nelly hehe

nitnot.abc said...

ahha.wat suspend jea ur entry nihh.da da denga skrip tuhh.wee.;D

fyna said...

huhuhu..sbr e dear..

Nurfazilah Cipa said...

jom join sgmen cipa wt:) http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/03/sye-nk-blog-sye-direview-oleh-cik-cipot.html

Nadia Mashuri said...

huhuu..
sabar yer..

FurBall said...

aku dah feeling baca..ingat kan kotiba2 nak tulis skrip cte drama mana ntah nya..ahaks..
aku komen..komen.dan komen!!!

nelly said...

faiz : mmg tension ~

nelly said...

novelgurl : terima kasih sudi menanti !
=)

nelly said...

ardinihumaira : mesti !

nelly said...

dayana AZ : HAHAHA

nelly said...

aisya : tengah bersabar ~

nelly said...

noraim : haha

nelly said...

ain : aiseh ~

nelly said...

Miss TIra : haha .terkena ..=p

nelly said...

Puteri ain : mesti2 ..

nelly said...

Nulia : tq a lot !

nelly said...

nIK : JENUH LA ..hahahaha

nelly said...

athirahzaki : mesti2 ..
=p

nelly said...

cik ayin : hobi ..=p

nelly said...

najwa's : gelak ye ..

nelly said...

taufiq : jiwa memang jiwang !

nelly said...

mykhalis : amboi ..awal lagi ~

nelly said...

nonoy : mesti hantar ~

nelly said...

farah hanim : sedih dia .hehe

nelly said...

Pycah : mesti !!
=)

nelly said...

Princess lovey dowey : haha ..terkena juga ..=p

nelly said...

top : kantoi lak ~

nelly said...

chuu : teruk ~

nelly said...

cik teynteyn : haha ..
=D

nelly said...

Miss dill : jiwa mesti jiwang ~

nelly said...

khr : kena baca dulu , untuk mengomen ..=p

nelly said...

norhidayah : gah rilex !

nelly said...

kay_are : eh , mesti ~

nelly said...

Puan besar : haha ..:D

nelly said...

marshmallow : komp ngada2 ..=p

nelly said...

cik cleo : wajib ~

nelly said...

sharienz : amboi .layan ~

nelly said...

nitnot : =p

nelly said...

fyna : tq ..^^

nelly said...

nadia : tq ..^^

nelly said...

furball : feeling habis !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...