Thursday, March 17, 2011

Nelly : Perwatakan misteri sangat ke ?

Elvy Nellysha | 11:27:00 PM | 24Comments |
 السلام عليكم
  
Ada insan comel di Facebook yang tanya Nelly kenapa Nelly ini nampak misteri ?
Misteri ke ? ?

Insan Comel : Kenapa Nelly ini nampak misteri ? 
Nelly : Misteri macam mana ?
Insan comel : Perwatakan Nelly selalu nampak macam misteri . Bila kenal Nelly , rasa penuh misterilah . Misteri Nelly yang ditambah lagi dengan blog yang agak misteri dan membawa kepada motif blog dibina . . Entri Nelly yang agak pelik dan menarik ditambah lagi dengan perwatakan yang banyak maksud yang menarik saya untuk membacanya . . Boleh Nelly teruskan aktif dalam blogging ? Saya suka .
Nelly : Nelly tak misteri . Tapi , mungkin pelik kot . Haha . . InsyaAllah .
Insan comel : Pelik itu kan penuh misteri juga .

Wow . . Sebenarnya , tak misteri mana pun . Nelly tak tahulah kalau misteri kan ?
Insan misteri yang Nelly kenal lelaki . . Hehe . Cukup misteri ! Kay Are . . .
Orang kenal dia sebagai lelaki yang misteri , entri yang sempoi kan ? Hehe . .
Nelly pula ? Bukan Misteri . Perwatakan pelik kot . Haha . .
Tapi , dia setuju juga apa yang dia cakap dan Nelly mengalah . .

Nelly tak misteri pun . Blog yang agak Strange adalah tujuan utama Nelly buat selama ini .
Nelly mahu orang tahu Nelly The Strange yang minat pada warna hitam , merah dan putih . Warna penuh elegen ! Yeah , fanatik kan ? Hehe . .

Boleh tanya soalan di Formspring Nelly . .  

24 comments:

alia shahira said...

kite bace pon dah misteri ni hahaha :")

mykhalis said...

mana tak misteri..nelly nie misteri la..hehe

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

Nelly...
OE tak boleh nak baca sebab sebahagian hilang kena tutup dengan gedjet yang terkeluar...
huhu...

Memo_Hazel said...

byk word misteri. naik misteri jugak. hehehe. misteri?? jangan biarkan anda diselubungi misteri. :))

Cik Ezy said...

jgn diselubungi dgn misteriiii..
ekeke

chentaNUYU said...

misteri nusantara :)

Sharienz Sz said...

nelly misteri tapi friendly..
kr memang misteri stuju haha :)

puteri ain said...

jangan biarkan hidup anda diselebungi misterriiiii...hehe

Miss Tira said...

Kenapa macam misteri je entri ni apabila dibaca. Ish ish. Nelly memang stange laa. Hahaha.

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

Fuhhhh mmg misteri cik adek nelly nie... Nama pon da lambang misteri die nie...apatah lagi rahsia hidup die... Mungkin blog die Mmbawa cerita misteri hidupnyer...yer ker?tuan puyer badan ajer yg mengetahui...mesterI ke tak diriyer huhuhu

Solihin Zubir said...

nelly the strange..
samala dgn emily the strange.. pelik dan misteri.. heheh..

Novelgurl said...

Salam..haha kay-are..versi lelaki Nelly hehe

ciknabil-a said...

nabilah pn rasa yg nelly nie cam misteri. tp sikit jew la.. hahak!

♥sophie♥ said...

setuju sharienz ckp to :)

heheheh,,

♥sophie♥ said...

setuju sharienz ckp to :)

heheheh,,

Qistina Filzah said...

mmg misteri..haha

Nadia Mashuri said...

komen penuh misteri drpd saya..

faiz said...

misterinye entry ni:)...

Mint said...

Warna cantikss ;)
Kak nelly, blog Mint diprivatekan.
nak buat a fresh start.
Tc. ;)

MiaDiera said...

hmm misteri ke,hmm macam tak je tapi kadang-kadang misteri jugak kot ngee

niesz said...

hehehe..seram la plak bab2 misteri nie..ehe..adik niesz pling suke color black+ red..

noraim said...

adehh, baca pon dah pening. pendek kata nelly mmg misteri lah. hihi.

hEartlEss said...

jgn biarkn diri anda dselubungin msteri~ :p

kay_are said...

nak kate nelly misteri macam xde r misteri sangat.. tapi bole r kot.. hee.. yang kat sini, misteri kat blog je.. kat fb, xde misteri pun =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...