Wednesday, March 16, 2011

Karingeri : Blog yang penuh gambar kematian yang dahsyat !

Elvy Nellysha | 3:34:00 AM | 60Comments |
السلام عليكم 

Masa sekolah dulu , bila tiba masa buka komputer dan internet memang laju , benda pertama Nelly buka ialah KARINGERI ! !

Sampaikan kawan nak muntah sebab Nelly selalu tengok . Tapi , Nelly suka tengok !
 
Bila tengok , timbul rasa kasihan dekat orang yang mati penuh dahsyat !
Korang pernah tengok ? Blog dia penuh gambar yang mengerikan ! !
Tapi , blog bukan sebarang blog ! ! Blog penuh dengan kejutan .

Putus tangan , banduan gaduh , kemalangan , dibunuh . .
Memang kalau tengok pun seksa mayat itu . . Selalu Nelly tengok masa dekat sekolah dulu .
Tapi , dah lama tak buka dah .
Cari kat google dan tengoklah sendiri .

Berani ke ?

60 comments:

Sharienz Sz said...

berani nya cik nelly..
klu saya x berani takut..x blh tido

Cik Bidadari said...

alah... kalau akak tamok tengok. nanti tak bleh nak makan.... muntah... eeeeeeeeeeeee

Novelgurl said...

Salam..Nelly tak takut ke ? > < seram2.

cik ayin said...

tak nak la..takut..dulu mmg suka tgk..skrg takut da..

faiz said...

mmg xberani...dulu tgk video org tgh kena sembelih..seminggu terigt2 benda tu...

syuwai said...

jap,jap

nak kumpulkan keberanian sebanyak yG boleh sblm nak pi tengok..k0f2x

noraim said...

sy kalo tgk benda² gtu, nti terbawak2 dlm mimpi. huhu.

D i n said...

err...blog ni..heh
dulu tuan blog kari ngeri ni main game online sama server ngan din...huh sembang ngn dia pasal blog errr..dia cakap hobi erk!

Nulia said...

aish ..mende sensitif ...mende sensitif ..skrg saya fhm naper letak '' Nelly The Strange '' ..hehehe..tapi sya tgk juga dgn mama..hilang rasa takut ...sama2 rasa takut ...haha

paesh azek said...

saya tengok sambil makan :)

mykhalis said...

serius takkan bukak..nnt tido mlm ngigo

ieyla said...

aiyakk...
ieyla kurang la bab2 darah ni :P

Woofer Storm said...

nak try tengok..hheheee karingeri ea??
bukan kerengga?hehee

Puan Besar Shag Yahaya said...

Dulu Shag boleh tengok apa je. Sebab tu dengan yakin masuk kelas Bio. Tapi, bila terlalu asyik tengok benda2 tu, Shag asyik mimpikan gambar2 tu. Urgh~

Jadi, Shag tak berani lah Nelly sayam :P

Nadia Mashuri said...

hehee..
kalau nadia dah pengsan..

Mint said...

kak nelly, anak cikgu yg meninggal tu mati accident :(
sedih sgt, mmg teruk gila kena seret sagat bagai.
may he rests in peace

kay_are said...

em.. nak gak tengok tapi nak cari kat google yang malas tu =P

KHRLHSYM said...

memang suka karingeri ni, tapi rasanya dah tutup. :)

Miss Tira said...

Pernah bukak tapi ayat yang dia gunakan sangat tidak menghormati mayat tu. Tak nak bukak lagi.

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

nak google ar...cam best je..heheh

puteri ain said...

berani berani ..( gulp )

ermmm tapi nanti lah..hahahaha

fyna said...

hahaha...sy tak berani...

bunga said...

bunga xsuka tengok..huwaa..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum...

sy tak sempat nak tgk kerana ia mengaibkan simati

topimagine said...

huhu.. top pon suka nengok pic2 cam ni :)

chentaNUYU said...

nelly x mengigau ke tgk gmbr mcm tu?

sissyira said...

salam

tak berani la...larikkk..

MJ said...

nelly!!!lame r tak singgah sini..rase tertinggal byk bnde pulak..hehe..
karingeri?tak pnh dgr pon...nnt mj nk try tgk lah..haha..konon2 berani lah..

Apiz said...

menda tuh lama dah kan? XD tgk mayat orang yang mati dgn hyper nya.

Memo_Hazel said...

nak try jugak tengok. hehe.

EZAN IDMA said...

tak suke belog tu. hehe

nelly said...

sharienz : dulu je berani ~

nelly said...

cik bidadari : hahaha

nelly said...

novelgurl : takut gak ~

nelly said...

cik ayin : samalh ~

nelly said...

faiz : trauma ~

nelly said...

syuwai : kumpul2 .

nelly said...

noraim : jangan tengok ..=p

nelly said...

din : hobi ? fuyo0 ~

nelly said...

nulia : =p
tau x pe .

nelly said...

paesh : sempoi ~

nelly said...

mykhalis : jangan bukak ~

nelly said...

ieyla ; me to0 .hahaha

nelly said...

woofer : amboi ..buat lawak ~

nelly said...

Puan Shag : hehe

nelly said...

nadia : nelly pun .haha

nelly said...

mint : tak dapat bayangkan ~

nelly said...

kay_are : mals ?
jgn malas ~

nelly said...

KHR : tak pasti lak ~

nelly said...

Myra : ^^

nelly said...

Puteri ain : hahaha

nelly said...

Fyna : kalau tak jangan tengok tau .

nelly said...

Bunga : sedih bunga ~

nelly said...

top : berani nya ~

nelly said...

chentanuyu : buat masa ni , tak ..
=p

nelly said...

sissyira : haha

nelly said...

MJ : Konon2 er ?
hehe

nelly said...

apiz : tulah .hyper !!!!

nelly said...

memo : try ~

nelly said...

ezan : =='

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...