Friday, March 11, 2011

Nelly putus cinta ke ?

Elvy Nellysha | 9:02:00 PM | 50Comments |
السلام عليكم


Berhabuk blog Nelly ! Nak demam sebab tak dapat update entri ! ! !
Argh ! Tension Nelly dengar ayat dekat tajuk ini ! Kenapa ramai sangat nak tanya Nelly ?
Nelly tahu status Nelly kat Facebook sejak akhir-akhir ini agak emo sedikit . .
Mulalah mood the strange Nelly nak datang ! ! Mulalah tulis yang pelik-pelik dekat Facebook . . .


Actually , bila orang tanya , "Nelly putus cinta ke ?"
Nelly gelaklah . . Sebab ? Nelly tak tahu pula Nelly putus cinta . Nelly ada pakwe ke ? Haha . .
Mulalah ramai nak tanya itu dan ini . . .
Jawapan Nelly , "No komen" . .

Nelly memang putus cinta ! Tapi , dengan blog Nelly sementara sebab komputer buat hal . Hehe . .
Tapi , ada juga yang tak puas hati dengan jawapan Nelly dan  terus desak Nelly bagitahu hal sebenar . .
Nelly jadi perhatian ke ini ? Sampai yang tanya itu dan ini sampai tak tahu Nelly nak jawab apa . . .
Sampai kawan lain kata kontroversi betul . . Alamak !
Nelly mahu kurangkan kontroversi dan tingkatkan prestasi .

Ramai tanya putus cinta baik ke ? Nelly jawablah ya .
Actually , baik kot pada Nelly . .
Sebab ? Tak adalah korang nak berkepit macam belangkas . .
I mean , dengan sayang-sayang koranglah . . .
Lepas itu , korang boleh buat kerja sendiri . . . Bebaslah kiranya . .

Mampus Nelly kalau ada yang tanya tips-tips putus cinta . Alamak !
Jangan tanya Nelly sebab Nelly tak tahu . . 



Korang , janganlah tanya Nelly . . Mati-mati Nelly nak jawab soalan korang tu . .
Banyak lagi pakar Doktor Cinta . . . 

Janganlah desak Nelly bagitahu lagi . . .. 

50 comments:

ijam ismail said...

ooo...ngn komputer upenye..
hehe...suspen j...
=)

annenyss said...

tu la kekadang status jd kontroversi . orang taktau hal sebenar . haha

niesz said...

"no komen" statement fasha sandha tu..ehehehe...

Jeely jelly said...

ha ! nelly putus cinta ? kenape ??
:0

IJAT360 said...

hehe..nelly putus cinta?? ops no komen..=)

Munirah Ismail said...

hee..yela..da ade peminat, mestilah akan bertanya kan.. :)

Miss Dill said...

enjoY sama famili & kawan2 baik sudeh :)


Miss Dill^^

puteri ain said...

hehe..relaks2..chill nelly..:)

Miss Tira said...

Erk!!? Banyak juga status Tira tgk dekat FB semua jenis hati sentap maknak ni.. Hahaha. Musim kot.

Novelgurl said...

Salam..haha Nelly the strange dh muncul ;P

noraim said...

salam.

tuh lah soalan yg paling fed up bg sy nak jawab. emo sket kata putus cinta. haha.

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

syg,
lgu ne utk nelly..dunia blm b'akhir..bila kau ptuskn aq..ahakss...:P

chill bebeh..^^

Gimi said...

Nelly ni da macam artis lak..'no komen'...

Lama tak melawat nelly sebab seminggu g trip ganu...balik2 je, dengar brita tsunami lak...

chuu said...

sakitnye putus cinta>.<

Siti Safiyyah said...

nelly putus cinta ke? la la larikkkk..kehkehkeh ;p


psstt : SS ada cara utk hilangkan gemuruh anda!

MiaDiera said...

baru nak tanya nelly tips-tips putus cinta tadi,hehe:D..tapi nelly tak tau pulak,tak pelah kalau nelly tau nanti share ek..ngee:D

faiz said...

kesian..xelok lg ke pc..

topimagine said...

putus cinta dengan alam maya rupanye.. huhuh.. wat suspen je :)

kay_are said...

update jua.. hee.. xtau pe jadi kat fb sebab x add nelly.. segan =P pape pun wat mase sekarang.. single lagi best kot ^__^

sissyira said...

salam

hehe...bikin panas ni...takpe..slow2 kayuh...

Cik Bidadari said...

simpan untuk kenangan hehehehe... takut nanti sentap kalau tanya lelebih. hik hik hik... eh ya ke break? lalalalala

Cik Bidadari said...

simpan untuk kenangan hehehehe... takut nanti sentap kalau tanya lelebih. hik hik hik... eh ya ke break? lalalalala

Nadia Mashuri said...

hehhee..
=)

leomadrigal said...

ptus cinta perkara biasa..hehehe...maklumlah nelly kn muda lg ;p

jgn putus cinta ngan TUHAN...k..cheer up

najwa's said...

hehe semoga pc nelly cepat direpair :)

FurBall said...

patut lah senyap jew nelly..jejeje...

anyway..sape suh ko larang..prinsip aku semakin dlarang makin ngengade nak buat..

ap ek tips2 putus cinta ye cik nelly??gagagga

nelly said...

ijam : haha ..
=p

nelly said...

anne : tu masalhnya .

nelly said...

niesz : sekarag statement nelly .haha

nelly said...

jeely jelly : secret .=p

nelly said...

ijat : =p

nelly said...

munirah : tak de peminat pun ~

nelly said...

miss dill : betul2 ..
=)

nelly said...

pputeri ain : tengah rilex ~

nelly said...

Miss TiRA : nelly tak terkecuali .hahaha

nelly said...

novelgurl : ^^

nelly said...

noraim : emo ~

nelly said...

aq dan puteraku : sentapp ~

nelly said...

Gimi : nelly kalah artis ..=='

nelly said...

chuu : perit ~

nelly said...

siti safiyyah :=p

nelly said...

Miadiera : no hal ~

nelly said...

faiz : sudah ~

nelly said...

top : haha .suspens ~

nelly said...

kay_are : best ke ?

nelly said...

sissyira : baik bos ..
=)

nelly said...

Cik bidadari : =='
hahaha

nelly said...

leomadrigal : dah tua ~

nelly said...

najwa's : hehe..tq

nelly said...

furball : tunggu entri baru ..
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...