Sunday, March 6, 2011

Semoga persahabatan kita sentiasa terjalin

Elvy Nellysha | 6:45:00 PM | 53Comments |
السلام عليكم
Nelly happy dapat jumpa kawan-kawan online even ramai yang tertinggal dan ramai yang sibuk sebab kerja .
Tapi , yang boleh datang , Nelly sangat-sangat hargai . Nelly sayang korang semua . .
Korang is the best .
Nelly ada Zulaikha dan Zulhilmi yang sudi datang dari Pahang , abang angkat Nelly yang datang dari Perak .
Terima kasih .
Berbaloi dapat jumpa korang . . Masa cepat sangat berlalu . Rasa macam sekejap sangat , Tapi , dalam sekejap itu , kita macam dah lama kenal .
Kalau masa kita banyak masa itu , tak tahulah kita ceria macam mana lagi .
Nelly mula rindu dekat korang .
Masa yang sekejap saja dapat kita luangkan , tapi Nelly dah rindu sangat-sangat !

Abang sangat ramah . Mesra alam ! 
Senang nak bergaul dengan dia even baru pertama kali jumpa . .
Abang suka buat kelakar . Ingat lagi masa cari handphone . . Menggelabah ~!
Hahaha . . Abang , u're the best !


Ika , gadis kecil molek yang comel . Sangat geram jumpa dia . . Hehe . .
Seorang yang gila-gila . . . Sekejap saja dah dapat selesakan diri dengan dia . . . 
Sangat sayang dia . . Kita dah lama kawan , baru jumpa tapi Ika sangat ramah o0o . . Mulut dia yang bising tu yang makin sakan kitorang gelak . . . 


Zul , laki yang pendiam . . Mungkin . . 
Sebab baru pertama kali jumpa kot . .
Nanti jumpa lagi jangan senyap saja . hehehe






Muhammad Noor Farhan atau lebih selesa Aan . .
Asyik hilang sebab leka dengan game .
Haha . . Terima kasih sudi temankan Nelly . .
Terima kasih sanggup datang dari Nilai sorang-sorang untuk lepak dengan kitorang sama-sama . . 




Ini saat paling sweet ! !
Sayang korang semua ! !

video

Kalau boleh nak jumpa kawan-kawan blogger juga satu hari nanti . . . Hehe . . 


53 comments:

cik pulau said...

nak nak.. nak jumpa Nelly.. heheh..^^,

Fyqa said...

wahhh.

bestnye

;D

Pakcoh said...

Ni gathering ape lak yer?

bunga said...

semoga sentiasa berkekalan n rapat2..hehe..

Azroy Bin Kassim said...

mcm best je...

ika said...

ngee~~
taw xpe yg abg uh gelabag gler cri hp..hahahah..
pndai ye cik nelly..malu sgt2..hehehe..syg nely aw canad2...
geram gk at nely..hahhaa..tgu ika wat cte kt blog ika pasni..:)

z.u.n.a.i.d.a said...

hope ur wish akan tercapai..kompem happening kan!

nelly cayang..jom join ni plak!

http://aderkukisah.blogspot.com/2011/03/contest-tercipta-untukku-by-mama-rayyan.html

ika said...

lupe lak nk ckp..
tlg jgn ckp zul uh pdiam..hahahahah..canad kelakar..sbb mlut dy lg bnyk ckp dr ika sbnrnye~~

niesz said...

jom jumpe..ehe..

Ain Jia Zainudin said...

awww... sweetnye nelly.. hee.. nnt lau nelly nk wt gathering blogger2 jgn lupe jmput yee.. hee .. nk folo jgkk...naa. n_n

... said...

as salam..
wah!
bahagia nya!
hoho~
nak join boleh? huu.. tu pun kalau sempat nak join.

=)

haa..ada entri yang sesuia untuk dibaca oleh kamu ang the gang~
tengok saya punya..isi yang boleh kata ringkas, tapi PADAT ;)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/02/sejauh-mana-persahabatan-antara-blogger.html

IKLAN(entri baru):

broadband rosak?dan bakal nak rosak? tak tahu nak baiki macam mana? lihat tutorial saya

NARDtheNERD said...

i pun nak jumpa kawan2 blogger..
HAHA.
:)

♥e'in♥ said...

bestnye.. xajak e'in pon.. =(

kay_are said...

mesti best kan dapat jumpe kawan2 baru =)

mykhalis said...

wahh..ini perjumpaan rakan2 blogger ke?ada peluang nnt wat n join le..heh

Nier Zecter said...

huhu..best best dpt jumpa :)

cik ayin said...

wah...seronoknye

annenyss said...

jom jumpa gak.haha ;)

zaty luvlianncezzz said...

waaaa..cm beshhhhhh je

nk gak jmpa nelly:D

puteri ain said...

seronoknya ..meriah..:)

Cik Ezy said...

bestnye..
=)

Tasha said...

anda di tag:
http://natasha1987.blogspot.com/2011/03/di-tag-sebagai-jawa.html

Miss Tira said...

Lepas ni dah boleh conduct untuk gathering blogger.. Hehehe ^^

MiaDiera said...

wahhh seronoknya dia:)

Munirah Ismail said...

wah, hepinya :)

sahromnasrudin said...

baru 2 rakan blogger yg sy berpeluang jumpa hehehhee

sissyira said...

salam

semoga persahabtan itu kekal hendaknya..

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

wah seronoknya...
best2...
(n_n)

nelly said...

Cik pualu : jom ~

nelly said...

Fyqa : memang best ~

nelly said...

Pak coh : saja lepak2 ..
=p

nelly said...

bUNga : amin .

nelly said...

azroy : memang best ~

nelly said...

ika : haha

nelly said...

niesz : jom ~

nelly said...

ain : boleh 2

nelly said...

... : jom ..hehehe

nelly said...

nargthenerd : jom sama2 ..
=)

nelly said...

ein : ein jauh kot ..

nelly said...

kay_are : best gila !

nelly said...

mykhalis : insyaALLAH ..

nelly said...

nier : ^^

nelly said...

Cik ayin : memang seronok ~

nelly said...

anne : jom2 .

nelly said...

zaty : nelly mahu jumpa zaty juga !

nelly said...

puteri ain : ^^

nelly said...

cik ezy : ^^

nelly said...

mISS tIRA : haha

nelly said...

miadiera : seronok ~

nelly said...

munirah : memang hepi ~

nelly said...

sahrom : the best ~

nelly said...

sissyira : amin .

nelly said...

OE : Mmang best !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...