Monday, March 28, 2011

Siapa blogger yang penakut ?

Elvy Nellysha | 7:23:00 PM | 61Comments |
Adakah korang penakut ? Tak ?
Fikir balik . .
Fikir , fikir dan fikir !

Apa yang dimaksudkan blogger yang penakut ?
Seorang blogger yang tak berani menerima komen dari anon samada yang negatif atau positif . . .

Korang berani ? Pernah takutkan anon ?
Actually , korang tak perlu ada rasa takut . .
Kenapa ? Kata-kata yang negatif dari anon , ada yang berunsur teguran . .
Kata-kata maki hamun dari anon bermaksud dia membenci entri , blog atau empunya blog sendiri . .

Anon ni pula sebenarnya seorang yang tak ada kerja dan cari kerja untuk 'menyesatkan' korang dengan bagi kata-kata yang ada masanya perangsang bagi korang , tapi ada masanya pula nak bagi korang hot !

Jadi , rilex beb ~
Korang terpilih sebenarnya . . Terpilih macam mana ?
Korang fikir balik . Ramai orang yang ada blog , berjuta-juta atau trillion blogger . . Betul tak ?
Tapi , korang terpilih untuk dimaki hamun atau diberi perangsang untuk terus berblogging !
Betulkan kesilapan korang dari kata-kata dia . Tak payah ambil hati . . .
Dulu , Nelly selalu juga kena tapi malas nak layan ~ Hahaha . . .

Bagi blogger yang baru meningkat naik namanya , lagilah anon suka .
Manusia kan . . Tak lari dari sikap iri hati . Haha . . .
Mulalah tulis macam-macam ~
Terus naikkan nama anda semua . . . Bukan untuk populariti , tapi untuk menilai sejauh mana korang capai dalam menulis . .
Bukan sekadar nama saja hot , tapi entri entah apa-apa . .
Berikan yang terbaik dalam penulisan ~

61 comments:

topimagine said...

anon??? comelnye kosakata tu... hahaha

Ayuni said...

batul, sgt setuju pasal anon tu....

zaty luvlianncezzz said...

x takot.yeah!!
hhehe..
btol my 1st tyme da fb sndiri

MiSzy DiaN said...

hehehe nie mesti penah kena serang oleh anon kan?? heheh

il ya na said...

haha setakat ni blum kena g, tapi kalau kena pun terima je. mmg hidup ni kita takkan dapat puaskan hati semua orang ;)

Khairul Antasha said...

tak tkut pun..hahaha

IJAT360 said...

setakat ni keadaan terkawal,dan aku tak de dapat komen daripada si annymous.hehe

Miss Tira said...

Tira amat-amat perlukan teguran yang membina. Cuma tak suka kalau yang menegur itu anon. Kenapa perlu anon ye. Tegurlah dengan ikhlas. Tegur dengan berbudi dan berhemah. Itukan lebih baik dari menegur dengan kasar. Tira lebih respek orang yang berani menegur menggunakan ID mereka sendiri. Itu lebih professional.

Novelgurl said...

Salam..yeah ! be cool =) Anon utk merangsng kita utk lebih berjaya sbnrnya XD

Siti Safiyyah said...

jangan sebut pasal cik anon..baru kene minggu lepas..;p



psstt : Temerloh takde air T___T

deeya said...

i LOVE my hatter !! saya sayang anon saya .. bhahaha ! rilex an ?? gelabah pesal .. chill la . hahakz !

p/s : anon baek la :)

zaty luvlianncezzz said...

nelly?? btol x jumpa my fb????
nape ea

kira kekuri said...

owhhh..best ape ade anon komen..hehe

najwa's said...

hehe yeah2, pahit manis berblogging.. :)

athirahzaki said...

hahaha
pernah kena dengan anon ni
buat derkk je

bunga said...

setuju...sokong nellly..haha..9tak pasal2 semangat)

TunAqilah said...

hehehehe
pembakar semangat tu..

^Pasu Bunga^ said...

betul jugak kata awk ek.. punya la byk blog... tapi blog kita terpilih utk di 'serang'~~

Cik Ezy said...

anon..
manusia yg xde identiti.. ekeke

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

klu tak di kritik kiter tak tau kiter ni dah buat yg terbaek ke belum...jadik kritik tu bagus utnuk kiter..tp klu terlebih kritik ttup ajer telinga dan perasan tuuuu....

A retarded kitty said...

maksudnya aku blogger terpilih? dah banyak komen anon melekat
kekeke

= d = said...

alamak..
blur..
sape anon??

= d = said...

ooooo..
anonymous rupe nye..
heheh...

sorry comment byk2 kat nelly nye side..
hope u ok..
:)

dyana nana said...

dyana x takowt... huhu
setuju dgn kata2 nelly... (:

shah-kayrul said...

mujur cik anon belum jumpa blog aku lagi ...hehehehhe

Puan Kutu said...

tak pernah lg di komen oleh anon..hehe

HATYCIKNUURUL said...

anon??,.huhu,.mcm2 istilah ade ye dlm blogging ni,..alhmdlillah,stkt ni xde cik-cik anon lg,.hehe,.nice entry nelly,lame xsnggah sni tau,.huks2,.

FaiE said...

anon ? hu3 .
baru2 nie mmg ad
makcik anon . ha3 .

EchA rAiEsYaH said...

lau dpt ap2 dr an0n tuh. .
kite pat0t bgge ..
sebab bl0g kite disedari kewujudannya. .mueheheh!

mykhalis said...

sedang menanti anon menyerang..hehe.. sbb rasa cam tak glemer takde anon..

Fakta mengenai seks yang anda tak mungkin perasan

Diskusi lucu antara Bill Gates dan Steve Jobs

Cik Yana said...

Nasib baik setakat ni tak de anon kacau cik Yana. Syukur sangat2. Kadang2 anon ni komen makan dalam jugak. Hahaha~

Entry terkini: LipIce Percuma Untuk Anda dan Kawan-Kawan :)

maceklala said...

ahahah, teringin juga na kate perangsang dari anon, almaklum aku ney pendatang baru, sgtsgt baru :D

ardinihumaira said...

anon ni banyak jenis gak.. yang paling sakit hati anon jenis mencarut tak tentu hala huhu

sissyira said...

salam

wawa...kita blogger yang berani.tiba2 je dak..hehe

nur aisya humaira said...

anon biase jdi spam je...slalu paste link ntah pape je...:)

niesz said...

tul tu, anon ni saje nk kasi gempak, kadang2 niesz publish ape yg anon komen sbb nk bg die terasa balik dgn kate2 niesz, br fair, ingt kite tkut sgt dgn die, anon tu yg penakut, tunjukkn la diri kalau beranikan..

Mint said...

kak nelly !
lama tak singgah sini
TC ;)

rj Etika said...

Anon ni ok jugak kalau ade. At least boleh bagi semangat nak terus berblogging sebab kite tau ade orang akan bace. Thats why ade anon kan. hahah.

Timaseh anonymous. ailebiu. <3

kay_are said...

x pernah lagi anon datang singga rase nye.. camtu kre x terpilih r ni.. ish ish..

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

OE tak takut... sebab tu malas nak layan benda2 macam nie kalau ada yang melenting pasal benda nie..
betul apa yang Nelly cakap...
OE pernah kena sekali dan sedih jugak masa tu...
tapi dah buat tak tahu je...
biarkan jelah diorang... (n_n)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

OE tak takut... sebab tu malas nak layan benda2 macam nie kalau ada yang melenting pasal benda nie..
betul apa yang Nelly cakap...
OE pernah kena sekali dan sedih jugak masa tu...
tapi dah buat tak tahu je...
biarkan jelah diorang... (n_n)

nelly said...

top : amboi .perli ~

nelly said...

ayuni : ^^

nelly said...

zaty : good2

nelly said...

miszy : selalu kena ~

nelly said...

il ya na : setuju !

nelly said...

khairul : good !!

nelly said...

ijat : nelly dapat ~

nelly said...

Miss Tira : itu sebaik2 nya ..

nelly said...

Siti Safiyyah : jangan sedih ~

nelly said...

deeya : hehe .^^

nelly said...

kira kekuri : haha ..yup2 ..

nelly said...

athirahzaki : setuju !

nelly said...

bunga : haha .semangat2 !!

nelly said...

cik ezy : tu yang kesian ~

nelly said...

she's retarded : yup ..hahaha

nelly said...

dyana : good !! ^^

nelly said...

echa : tau tak pe .
=)

nelly said...

niesz : yup ..
setuju !

nelly said...

Rj : haha .tq !

nelly said...

oe : pandai pun !
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...