Monday, February 28, 2011

Blog yang direview part 1 (Blog comel)

Elvy Nellysha | 10:02:00 PM | 18Comments |
السلام عليكم
Tiba masa untuk post ! Hehe . .
Top blog 10 yang pertama dahulu ya .

 1. Novelgurl


1. Blog yang mendamaikan ! I like . . 
2. Disebabkan blog dia tak panjang berjela-jela , boleh meletakkan followers di bawah .
3. Letak shoutbox di sidebar . Boleh guna yang buka tutup . Jimat ruang .



1. Blog yang simple tapi sangat menarik ! 
2. Mempunyai header yang comel ! 
3. Blog yang kemas !



1. Blog yang comel .
2. Header yang lawa .
3 . Susunan blog sangat kemas .
4. Loading tak berat ya !



1. Header blog lawa .
2. Loading tak lama .
3. Blogger yang friendly !! . . .



1. Shoutbox letak atas sikit .
2. Header yang mesra alam . Hehehe ..
3. Bagi Nelly , jimat ruang kalau letak label dari blog archieve . Taklah panjang sangat . Bagi Nelly , ok .. 



1. Header lawa ! Sukanya ! !
2. Letak shoutbox ya . Boleh tinggal jejak . . 
3. Guna label untuk jimat ruang .
4. Suka emily itu ! Fanatik jap . . 



1. Masuk blog dia , lawa dan kemas !
2. Tak boleh nak cakap apa , nampak expert !
3. Loading blog tak berat pun . 




1. Masuk blog dia , sangat comel header . Pingu !
2. Blog dia sangat kemas .
3. Ada tutorial .
4. Muka blogger yang iras-iras Najwa Latif .

9. qi


1. Header smart ! !
2. Letak followers atas sikit . Kasi nampak .
3. Boleh kurangkan gambar-gambar dekat sidebar . Takut berat pula . Ok ?



1. Aku bukan aku . Ayat sempoi ~
2. Blog lawa .
3. Boleh susun widget lagi bagi nampak kemas . Ok ? Hehe . . 

Yang lain , nantikan pukul 3 nanti ya !













18 comments:

Miss Dill said...

nelly mmg sangat rajin! hihi


Miss Dill^^

Azroy Bin Kassim said...

nape tak attach link dkt banner dorg?? sng skit nk visit blog dowg..

sicomot-comel said...

wah3..
ni yg nak kena ketuk umah setiap satu ni..hhehe

comel2 la header dorg tuh...jeles3..
haha

p/s: SCC dah eh??eee..malunya..hahaha

Novelgurl said...

salam..wah ! thnkss Nelly ^^

q i said...

thanx nelly

aien said...

view mine :)

www.aiensamian.blogspot.com

kira kekuri said...

owwhh yeaaahhh ^^ thanks nelly! :DD

Cik Ezy said...

ohhh terkezutttt..
ade jgk blog dak ezy ni..
malu malu..
mekaseh ye nelly.. terharu2..

cik pulau said...

cik pulau punye dah ada.. thanks Nelly..
insyaAllah,, sume yg Nelly cakap tu akan cik pulu usahakan perlahan-lahan..
sebab masih belajar.. tak reti sgt.. hehe.. btw.. thanks a lot..
really appreciate it!!! ^^,

nelly said...

Miss Dhil : isi masa sahaja .

nelly said...

Azroy b. Kassim : tqrima kasih dah ajar .

nelly said...

scc : comel kan header dorang ? hehehe

nelly said...

novelgurl : welcome .
=)

nelly said...

qi : welcome .

nelly said...

aien : =)

nelly said...

kira kekuri : welcome .

nelly said...

cik ezy : haha ..welcome3 .

nelly said...

cik pulau : sama-sama ya .
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...