Sunday, February 20, 2011

Nelly Follow , Nelly Singgah .

Elvy Nellysha | 5:34:00 PM | 59Comments |
السلام عليكم


Nelly memang akan follow orang lain . Korang juga kan ?
Tapi , lepas follow , korang singgah balik tak ?

Bagi Nelly , kalau namanya Nelly follow , pagi-pagi dah buka blog ini , yang di FOLLOW yang Nelly tengok update entri yang menarik . .
Orang kata tambah ilmu . Hehe . . Siapa kata ?
Oranglah ! Haha  . .

Kepada yang reti follow , tetapi tak pernah singgah . Singgahlah .
Buat apa korang penat-penat tunggu loading bukan main lama nak follow tapi singgah pun tak mahu ?
Kan penat tenaga dan masa korang .
Tak guna followers ramai , tapi korang tak singgah pun tempat korang follow . .
Hehe . . .
Cuma pendapat Nelly . .


59 comments:

Memo_Hazel said...

memo sokong pendapat cik nelly. (:

mizzkechique said...

i polo..i singgah..i cube jd pengkomen...hehe

Wuucin Kimora said...

pagi2 dah hadap blog dah.. hahahah

:: Noonoy :: said...

btol3!! pagi2 jalan2. . cuci mata. . n sggah blogger len~ hehe ;)

slmt pagi nelly!

mazni md said said...

morning dear...
pagi2 dah tercongok kat blog nelly nie.
siapa selalu update,dia lah yg selalu di tengok... ^^

Zaim said...

haha.betul2

Jasmin Ibrahim said...

sokong nelly!!!

cikmOt said...

cikmot polo...cikmot singgah...lalalala...aci tak???

hardy boy said...

dah follow & singgah pn..hehe...

Ace3103 said...

hehe setuju2~ thx singgah kat tmpat sy nelly~ ^^

wahida said...

betul tu dear!! setakat ni akak mmg suka singgah menyinggah ni...drop komen bagai...ngeee...

fiqkbe said...

fiq singgah =)

nur aisya humaira said...

Betul2 nelly..
sebab tu sye buatkn macm segmen kenalan dgn followers...klu tak penat je kte follow tpi tk knl sgt kan??:)

BRO_MONDAY said...

miss nelly : ai setuju!!! ai pulak bila ai refresh kat dashboard tu, ai nampak je update baru, ai akan singgah kalo sempat...('',) buleh lah kan??? koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "MINTA MAAF kepada SEMUA BLOGGER"
2.New Entry "Online Guna Hot Ticket Internet Hotlink"

sahromnasrudin said...

setuju pendapat awak..dah folo kne la singgah kan..tak rugi BW..dpt byk ilmu sebenarnya

Rozuan Ismail said...

sentap dengan statement nelly..pasni nak singgah selalu la blog nelly..huhu

Novelgurl said...

Salam..betul Nelly ^^ sy setuju !

oja_alia said...

haaa......setuju sgt..wtpe kalau ramai2,tp tak ley nak singgah..

Encik MamaT said...

nelly... bila follower kita ramai.. yang kita follow pun ramai jugak.. hehe.. kalo nak terjah semuanya.. jenuh gak tu.. hehe...

nelly said...

Memo hazel : thanks
=)

nelly said...

mizzkechique : teruskan .
=)

nelly said...

wuucin kimora : wajib .haha

nelly said...

::noonoy:: selamat pagi !
=)

nelly said...

mazni : itu semestinya
=)

nelly said...

zaim : tengss

nelly said...

jasmin ibrahim : maceh ..
=)

nelly said...

Cik mot : aci2 ..
=)

nelly said...

hardy boy : tengss

nelly said...

ace3103 : no problem
=)

nelly said...

wahida : akak teruskan .
=)

nelly said...

fiqbe : maceh

nelly said...

Nur aisya : yup2 ..
sesi berkenalan .
=D

nelly said...

Bro_monday : boleh3 .

nelly said...

sahromnasrudin : yup .
betul .pndai pun .hehe

nelly said...

Rozuan : jangan sentap2 .

nelly said...

novelgurl : tengss

nelly said...

oja_alia : semestinya . .

nelly said...

Encik mamat : kita kenalah pandai pilih followers .followers yang selalu mengUPDATE entri dorang . .

Puanbee said...

akk suka singgah dan tinggal komen..hehe sihat tk nelly ?

cik teynteyn said...

nelly aktif , slalu bw .
pegi blog mane2 pon nelly mesti ade.
best .! wahaha ..

cik ayin said...

saje nak ramaikan follower..singgah nye tidak..baek la takpayah follow :)

Cik Bidadari said...

huurrmmm... tu belum kira yg suka jadi silent readers... mungkin lom terbuka hati...

Adinda Amy Sensei said...

saya setuju dgn awk...hehe


pakat2 laa kita rajin singgah antara satu sama lain...barulah mesra ukhuwwah kan...

shah-kayrul said...

jika free dan ada masa sempat la nak wat sesi BW...hehehe

fyna said...

singgah jap kat belog nelly...
ade utusan...


erk....kamoo ditag..
sekian,terima kaseh...
http://contestandgiveaway4fyna.blogspot.com/2011/02/contest-teka-novel.html

sab said...

tambah satu lagi. yg penting dpt eratkn hubungan lagi. ye dak?

*jgn sombong2! wee~

MJ said...

mj singgah blog yg selalu update..xpe tak?hihi..

hEartlEss said...

btoi 2. hehe...

Ninja said...

Setuju...

tapi kenapa 1 komen 1 pahala?
dapat pahala kalau saya komen?

nelly said...

Puan Bee : bagus tu . hehe .
Alhamdulillah ..sihat .

nelly said...

Cik ayin : yup .betul

nelly said...

Cik bidadri : yup .
buka lah cepat pintu aty .:D

nelly said...

Adinda : tengss .
itu sudah semestinya .

nelly said...

Shah kayrul : bagus2

nelly said...

sab : takkan sombong .
=)

nelly said...

Mj : boleh je .
=)

nelly said...

heartless : =)

nelly said...

Ninja : kalau komen yang baik , kan dapat pahala .

izzah jaffar said...

agreed!! =) hye nelly. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...