Sunday, February 27, 2011

Baru kena hentam , dah kena puji

Elvy Nellysha | 6:25:00 AM | 23Comments |
السلام عليكم


Kay_are ! Memang respect dekat dia .
Entri panjang-panjang memang syok der ~ Nelly suka singgah blog dia .
Blogger lelaki yang bagi Nelly aktif juga dalam berblogging . . Teruskan !
Dia kata :

Last but not least sorang blogger yang disegani. Follower dah memang cecah 4 angka ++ tiap ari. Tapi die tetap humble dan terus rendah diri. So x heran ramai yang ske, ramai yang menyanjungi. Yang paling best sampai sekarang die masih sedar diri. Even dah femes pun selalu bela nasib newbie kat dunia blog ni. Xde men hentam2 macam sesetengah blogger lame kat muke bumi. So memang respek habis die ni. ++ die rajin komen kat cni. Thanx kat empunye diri..




Untuk Nelly . . Alhamdulillah . . Terima kasih Kay_are . . 
Jom terjah blogger peramah ini . . 

23 comments:

rj Etika said...

hahaha...betul betul..
Die punye entry memang best best!
Taip panjang-panjang takde gambar sangat pon tapi best.

Miss Tira said...

Waaaa, Kay Are memang pandai ambil hati time-time Nelly tengah hangin. Hahaha.. Nice~

Puan Besar Shag Yahaya said...

Nak terjah sat! ;D

cik ayin said...

yeahh..pemes lagik :P

kay_are said...

ni yang segan ni.. nak lari jauh2.. =P pape pun thanx ye cik nelly ^^

sissyira said...

salam

jika apa yang ditulis itu ikhlas maka sesiapa yang membacanya pasti tertambat..

topimagine said...

bile la lak top nk jd femes ne.. hehe joke je k :)

nelly said...

Rj Etika : gempak jap ~

nelly said...

Miss Tira : reda jap ..hahaha

nelly said...

Puan Besar Shag Yahaya : terjah jangan tak terjah .

nelly said...

Cik Ayin : tak femes mana pun .

nelly said...

Kay_are : haha ..jangan lari ..sama-sama

=)

nelly said...

sissyira : insyaAllah .

nelly said...

Topimagine : one day ..hehehe

najihah sahami said...

alahai..mish lom kenal ni sape kay are tu..hurm, xpe2. jap g mish skodeng mamat tu eh...

Sharienz Sz said...

golongan mcm Kay_are ni la kena respek..kdg2 kita selalu la tgk bumi bila kita dah tinggi melangit..baru org hormat.. :)

Sharienz Sz said...

sory misundrstndg disitu..rpanya kay_are review blog cik nelly..

sya sgt stju dgn kay_are..sbb cik nelly sudi siggh dkt blog newbie mcm sya wlupn follower dh rmi..

anywy gmbra dpt knl cik nelly..

sicomot-comel said...

hehehe..
suke lah tu kena puji yer??
kui3..

org yg tgh senang hati ni,,kena belanja SCC makan mekdi ni..
hahaha

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

semua orang bermula dari 0...
mungkin dia ingat dasar...
hehhe...
(n_n)

nelly said...

Najihah : mesti2 . .

nelly said...

Shariensz : hehe ...tengss ya .
=)

nelly said...

Scc : wah ..mekdi !

nelly said...

Orkid : hehe ..tengss ya .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...