Sunday, February 6, 2011

Sebab Nelly suka jadi PENGOMEN TEGAR !

Elvy Nellysha | 4:57:00 AM | 68Comments |
السلام عليكم

Actually , Nelly memang suka mengomen entri orang . Bagi Nelly , banyak kebaikannya ok .
Sebab itu , Nelly selesa menjadi PENGOMEN TEGAR walaupun tak ramai yang komen balik .
Kecewa ? Eh tidak !


Kita kena berfikir secara PROFESSIONAL .
Sebab ? Bukanlah mudah untuk kita tunggu LOADING BLOG dorang yang SEBERAT GAJAH . .
Semata-mata untuk meninggalkan komen di entri BLOGGER yang lain .

Bila kita menjadi seorang blogger atau pengomen tegar , kita kena tahu kenapa kita komen entri orang itu .

Bagi Nelly , secara tak langsung , kita dapat mengenali empunya blog . (BUKAN UNTUK MENGURAT OK)

Kita dapat mengenali antara satu sama lain dengan lebih rapat .
Mereka yang telah dikomen entri pula dapat mengenali insan-insan yang rajin komen .
Cewah ! Macam Nelly pula . PERASAN !

Tak susah untuk menjadi pengomen tegar , tapi susah untuk mencari pengomen tegar yang betul-betul ingin menjadikan diri mereka seorang PENGOMEN TEGAR YANG BERJAYA ! Haha . .

68 comments:

nanakimie said...

aah kan kadang bukan xnak tinggal komen..tapi sebab line problem xdapat nak komen..just jd silent reader jew:)

Ainnsya potpet said...

Hakhak, Sabar je lah cik nelly oii

cik Ladies said...

waaahaha , CL pun sme nak jd pengomen yang tegar :p

aliza said...

hehe..cik nelly mmg pengomen yg tegar pun..btol tuu kan kalo kite rajin comment cam leh eratkan silaturahim jer :)

puteri ain said...

saya tahu nelly seorang pengomen tegar ! dan tu salah satu sebab kenapa saya suka anda ! :)hehe

tapi seriously tengok dari segi kebaikan la..bila kita jadi pengomen,cnfrm la kan kita akan baca entry orang tu..so here kita dapat gain knowledge..right nelly ?:)

azharr said...

bagus2 biasa org nak jadi blogger tegar..tak ramai yg nak jadi pengomen tegar...hehe

princess chibi said...

btol3..hihihi...1 lgi..tnda kita hrgai diaorng kn..penat diaorng tulis nk cte kt kte ttg diaorng...klu komen mesti diaorng hepi..=)

Novelgurl said...

Assalamualaikum

yeah ! teruskan Nelly ^^ caiyok2.
patutla selalu nmpk nelly kt blog blogger2.rupaa2nya pengomen tegar dia ni =)

princess laila said...

laila pon na jd cam nelly :)

huhu..ade baiknyer. bila na komen,kita bace. bila kita bace. dapat input baru. dpt knal2..~ n_n

Cik Ezy said...

blog nelly comel..
=)
selamat mengomen ye..
saye pon suke komen entry org tp lom jdk pengomen tegar lagi..
hihikk

athirahzaki said...

komen komen.

nak komen blog nelly selalulah camni.

haha.

Taufiq Tiramisu said...

nak jadi pengomen tegar blog ni bleh..??

hehehe

Puan Besar Shag Yahaya said...

Nelly mmg pengkomen tegar dan selalu jd yang terawal komen kat belog Shag. Tahniah! haha. Shag tak selalu pun tinggal komen. Sebab kadang2 lost words nak komen :P

Entri terbaru Shag : Memorandum buat tersayang. Eceh!

Freaky said...

suke jugak komen mengomen ni :)

sAsyA said...

all da best to u nelly :D

miss nina said...

kalau ada blog yg fav saya, setiap entri tak nak miss komen. huhu

F.A.R said...

yeah, nelly mmg pengomen tegar.
hahaha.
thats right, dpt kenal tuan/puan punye blog tu lebih rapat lagi.
tambah2 kawan kan.
seronok :D

Amy said...

yeayyy...amy setujulah ngan entri neyh...:) amy pun ske men komen2...

nad_ira said...

xpe nelly..go on keyh..hehe

mr.syazwan said...

bila org tu komen kat blog kita

kita akan rasa waaa terharunya kan kan

terima komen di blog saya..

=_=

eja said...

salam nelly kunjungan balas dari eja ..eja nk follow tp kotak follow blog x kuar pn..terima kasih ye komen blog eja eja hargai sgt2 dan salam ukhwah dari eja hehe

bunga said...

HAHA..SAMA LA NGN BUNGA..BUNGA POM SUKA KOMEN BLOG BLOGGER..KADANG2 XDE IDEA NAK KOMEN PE..TAPI TETAP TINGGALKAN GAK KOMEN..SBB BUNGA KAN SUKE2 JAGA TEPI KAIN ORG..HAKHAKHAKKKK...

liyana said...

ah'ah...
yana pun suka komen org...!!!!mesti org akan rasa dihargai..bila dpt walau satu komen..kan

shah-kayrul said...

nelly memang pengomen tegar yg hebat...kagum akak....thanks gak sebab selalu dtg komen blog akak...

ayin~weeweet said...

samalah.kite pn suka komen.lbh berharga dri shout mix tu kot hehehe

IFA Athirah said...

btol2x!!bkn snang nk tnggu blog loading smata2 utk komen,kan2x?anda pengomen yg bgus!hehe http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

eija hassan said...

I LOVE Nelly Si Pengomen Tegar.
haha~

shah-kayrul said...

Nelly...akak TAG untuk contest nie...jom join...

http://sedetikilham.blogspot.com/2011/02/contest-jom-berkereta-dengan.html

nabielahuda said...

nak jadi pengomen tegar jugak la.
huu~

lps ni nelly wat header tulis "pengomen blogger yang tegar"
huhu

mie said...

oh nelly..
kita serupa...
eheheeee

Imran nyambek said...

lu memang bagus

nelly said...

nankimie : kita mengalami nasib yang sama .
hahaha

nelly said...

Ainnsya : sabar lah ni .
=)

nelly said...

Cik ladies : come on !
=)

nelly said...

aliza : yup.
memang betul . .
tahu tak apa .

nelly said...

puteri ain : hehe . . maceh suka nely .
kih2 . . yup .memang betul .
=)

nelly said...

azharr : untuk jadi blogger tegar , biarlah bermula dari pengomen tegar !
=)

nelly said...

princess chibi : u're right .
=)

nelly said...

novelgurl : haha .thanx . kantoi suda ~

nelly said...

laila : betul . tahu pun .
=)

nelly said...

cik ezy : jom jadi.hehe

nelly said...

athirahzaki : sangat2 dialukan .

nelly said...

taufiq tiramisu : boleh2 . .
=)

nelly said...

puan besar shag yahaya : yeke ?
hehe . baru nely tahu . . . hehehe . .
=)

nelly said...

freaky : kita sama !

nelly said...

sasya : thank ya

nelly said...

miss nina : wah .mcm tu ya ..
=)

nelly said...

f.a.r : yup . . betul .eratkan silaturrahim .

nelly said...

amy : thank .kita sama !
=)

nelly said...

nad_ira : thank you ..
:)

membina itu pada nelly .haha

nelly said...

mr.syazwan : yup . . rasa terhargai skejap .

nelly said...

eja : maceh sudi tinggalkan jejak .

nelly said...

bunga : wah .statement berani !

nelly said...

liyana : betul ..
=)

nelly said...

shah-kayrul : yeke ? hehe . . sama2 akk ...

nelly said...

nabiela huda : haha .kena pikir nih .

nelly said...

Mie :
=)

nelly said...

imran nyambek : biasa saja .

zulaikha rafiiq said...

thnx yunk sb tglkn jejak yunk kt blog ika~~

kay_are said...

memang pengomen tegar yang disegani.. terbaik!!

Anna Cullen said...

yuhuu , singgah bace entri nelly :)

yap , nelly mang pengomen tegar.. kadang kadang bukan tak nak komen..

1) line lembab giler =_='
2) lost words nak komen ape , takde idea.. hehe

pape pon , nelly best. hee ;)

nelly said...

ika : sama-sama
=)

nelly said...

kay_are : belum disegani . haha .
thank you .

nelly said...

Anna cullen : kita sama dan nelly memahaminya .
=)

Chuck said...

betul-betul. senang cerita kalau comment bila BW dari tggalkan kat shoubox kan?

erleena said...

haha nelly mg pengomen tegar tengs gile! :)

nelly said...

Chuck : yup .
komen lagi dihargai sikit .
=)

nelly said...

Erleena : haha .
belum lagi ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...