Friday, February 18, 2011

Setelah kesabaran Nelly diuji

Elvy Nellysha | 4:22:00 AM | 26Comments |
السلام عليكم


Setelah menunggu dengan penuh sabar dan kecewa sikit , Nelly buka tadi , ada satu yang buat Nelly melompat-lompat ! !


Alhamdulillah , boleh juga akhirnya ! !
Nelly nak terjah blog-blog dan update entri korang yang tak sempat Nelly komen . . 
Happy yang teramat sangat dah ini . .
CONFIRM MELAMBAK-LAMBAK . . 


26 comments:

Novelgurl said...

Assalamualaikum

tahniah2..hehe

cik ayin said...

yeayy..suke2

cik mieza said...

Alhamdulillah..boleh jugak..hekhekhek..sabar 2 byk hikmahnya :)

Nadia Mashuri said...

hehhee..
suke nya die..

Noureen Collections said...

awak..thanx singgah blog saye..terjah blog awk juger!

ila said...

hee...
suke nelly smpai tlompat2 ea

azharr said...

haah...ni benda wajib tgk tiap2 hari...hehe

Cik Ezy said...

yea!!
epy utk nelly
meh lompat same2..
hee

Cik Bidadari said...

aik... mcmana boleh ok? amin... pandaipun...

kau kesah ke?? said...

olollo suke le tu.

aLieF si Muncung ManiS said...

yay!!!! harap2 nelly dtg belog alief yg dah berkurun tak dikunjung nelly..hahaha..gurau je nelly..rindu kat nelly..hahaha..kidding
ENTRY BARU ALIEF... -->"salah ke alief nak buat kawan2 alief happy lepas baca blog alief??tak salah kan??.""

Si DauN CeRi said...

knape ni? ape yg terjadi ni? hehee

nelly said...

Novelgurl : maceh2 .

nelly said...

cik ayin : mesti . haha

nelly said...

cik mieza : betul . nelly setuju .
=)

nelly said...

nadia : suka lah .hehehe

nelly said...

noureen : =)

nelly said...

ila : mesti2 . haha

nelly said...

azharr : tau tak pe ..

nelly said...

cik ezy : meh2 .lompat sama2 .

nelly said...

cik bidadari : hehe .. tq ya

nelly said...

kau kesah ke : mesti2 ..
=D

nelly said...

alief : haha .. tak ada mknanya ..:D

nelly said...

si daun ceri : blur dashboard !
:D

... said...

as salam..
oo..ni mesti kes dashboard tak boleh tengok update.huhu~

alhamdulillah..dah ok kan ;)


http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/02/pabila-hati-dan-lidah-beramal.html

nelly said...

... : aah ..sedih2 ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...