Wednesday, February 23, 2011

Kepada yang mahu direview semalam

Elvy Nellysha | 6:31:00 PM | 32Comments |
السلام عليكم

Nelly ada kejutan untuk semua . . Pukul 8 malam nanti Nelly akan post apa yang Nelly mahu tulis tentang blog korang !

Ada kejutan untuk semua . .  Aish ! Memang suka betul Nelly buat kejutan . Haha . .

Rilex dulu der ~
Mana yang terpilih ? Jangan terkejut !

Yang belum , boleh request dekat Nelly sampai pukul 5 petang sahaja . . Bagi sebab kenapa mahu direview . Hehe . . 
Confirm korang akan tahu Nelly memang tak ada kerja . . 

32 comments:

ibu qaleesya said...

ohh.. nak review sape yee

HNMZ said...

Assalamualaikum Cik Nelly..
Hehe. Macam berdebar2 la pula nak tunggu :)
Cik Nelly ada fb tak?

HNMZ said...

Dah add fb Cik Nelly :) Oh kita sebaya rupanya. Hehe..

chii said...

nk tau gak blog sape je yg da ken review :d

budak kampung said...

cmne nk request??aduhai...memang tak dak keje la cik nelly nih

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

nk request gak.hikhik..bole ke?? ^^

nelly said...

Ibu qaleesya : yang mahu direview ..jom2 .

nelly said...

Chii : hehe ..tunggu .

nelly said...

Budak kampung : letak sebab kenapa mahu direview dekat komen entri Nelly ..
=)

nelly said...

Aq dan putera : boleh ..jom2 .

CiK QiQi said...

meh la review qiqi..ngeh3....lgpon xprnh lg join bnde2 gni..leh tau pe kkurangn pd blog qiqi 2..hehhe

Cik TeN10 said...

http://cikten10.blogspot.com/

nk jugak diriview oleh nelly!

sebab?..

nk tau komen nelly ttg blog seposen sy..kl ada yg terkurang terlebih boleh la diperbaiki utk kebahagiaan bersama..hihi :)

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

sbbnyer..nk org tau kwujudan blog aq dan puteraku ne..jrg pgunjung dtg...
kwn2 lg la kurang.uhukss T_T

noazhatori said...

sila la review blogb saya - walaupun dah lama tak update...huhu~

nelly said...

Cik qiqi : insyaAllah .

nelly said...

Cik ten10 : tengah menerjah .

Cik Aish said...

waa bestnya..nak jugak rasa direview ni..

MJ said...

jgn review blog mj..haha....

shah-kayrul said...

nelly...meh la review blog seindah salju nie...

semua citer menarik & bombastic ader...hahahahha...

Semua blogger2 yang bujang & kahwin boleh singgah sambil2 bertukar citer terkini dan port2 yang menarik

shah-kayrul said...

Lupa pulak nak tinggak URL hehehehehe

http://sedetikilham.blogspot.com

noazhatori said...

review post2 sy - demi penambahbaikan post akan datang..insya Allah~

nelly said...

Cik Aish : sabar2

nelly said...

Shah-kayrul : nantikan . .

nelly said...

Noazhatori : ok .. tunggu ~

sTaRLighT said...

sape2??
hehehe
rajin betul nelly
:)

nelly said...

tak rajin mana pun .

Mint said...

Waaa. best jugak budak sekolah kena review :p
hee.

TC kak !

aman_arab said...

oh tidak..aku dah terlepas...nak jugak kene review ngan cik nelly..:P

sab said...

haih. nelly ni. berdebau2 sab. haha

nelly said...

Mint : ^^

nelly said...

aman_arab : hehe

nelly said...

sab : hahaha ,,,
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...