Friday, February 11, 2011

Berimaginasi jom untuk dapat ilham !

Elvy Nellysha | 4:44:00 PM | 61Comments |
السلام عليكم


Korang suke BERIMAGINASI ?
Haha . . I mean BERANGAN lah !

Orang kata , bila kita BERIMAGINASI kepada sesuatu yang POSITIF , kita dapat benda baru .
Apa dia ? Kita dapat ilham .
Korang tak percaya , cuba korang yang kekeringan idea berIMAGINASI sikit .
Confirm macam-macam ilham nak tulis ada .
Sampaikan banyak post dekat DRAF sebab nak tungggu masa yang sesuai nak post . .

I like ! ! Hahaha . .
Sebab itu ramai tanya , kenapa Nelly tak kering idea ?
Sebab itulah ! ! Hehe . .
Lagi satu , banyakkan baca buku yang boleh dapat info pada korang yang always kekurangan idea ! !

61 comments:

budak kampung said...

perghhhh memang meriah r ini blog ngeeeee...ok...from now i'll start imagine khe3

Encik MamaT said...

kena banyak membaca.. idea kadang2 datang mencurah.. hehe.. waktu tu kena catit apa yang nak tulis.. takot nti tak igt.. hehe... terpulang kepada individu.. sesetengah blog cite pasal kegiatan harian.. hehe... mcm2 kisah.. hehe

SaNg PenCinTa said...

aku suka tgk katun and anime...imaginasi adalah sesuatu yg pasti...hehehe...
aku da follow la syg...rjin2 la snggah blog aku ye..

cik teynteyn said...

hehe ..
same la kite nelly .
suke imaginasi sampai ke afrika sane..

♥sophie♥ said...

btol2 :) fie sokong :D
imaginasi mencetuskan idea

echah mashuri said...

heee..kalau ecah lebih suka berangan.eh.tak same ke berangan ngan imegnasi?;p

Nadia Mashuri said...

thanks follow kite..
hehhee...

princess laila said...

nak brangn lah camnih! haha~

kay_are said...

owh.. cam2 kne selalu berangan r ye.. baru leh dapat ilham baru macam cik nelly.. =)

puteri ain said...

nelly memang banyak idea ! i loooikkeee :)

Cempakamelati said...

Setuju-setuju.

+akufobia+ said...

sekaliselalu kena keluar rumah.pandang alam.hee.cari idea dari DIA.untuk diberi kan manfaat+kebaikan untuk diri sendiri+orang lain.

wunny said...

mari membaca, tmbh ilmu:)

Cik Cammy Lia said...

ouchh bestnye nelly...kalo sy ni..xtahu dh nak cete ape kat blog hehe.tu yg kdg2 seminggu x hapdate..duk BW jer

ghost writer said...

GW tak pernah simpan dalam draf..ada idea terus saja tintakan dalam post..

betul,imajinasi itu penting..sangat baik untuk seorang penulis.

rizwan's sweetheart said...

owhhh nelly... fda ni sangat giler berangan... kekadang berangan di luar kotak pemikiran normal... hehehe...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

i love to imagine. macam2 ;) haha..

d_LA said...

entry dla arini mmg entry khayalan semata-mata.hehe

ieyla said...

selalu gak berimaginasi...
tp yg x tercapai dek akal...
hahahaha

Cik Ezy said...

kalo saye xde idea, saye maen hentam je post entry..
kalo idea byk pnjg je menaep..
hehe..
tp kn cik nelly.,
nk tnye ni..
kalo kite taep pjg2 nk ke org bace?
kalo taep pndek plak mybe pembace xde mnde nk komen..
so camne ye cik nelly kite nk seimbangkn entry kite eh?

JIJI YU said...

haha btol2 aku salu berimaginasi kalo nak wat entry baru

Miss dorayAki said...

berIMAGINASI! hehe same tak dgn koyar ek?

Suhami Ahmad said...

Nelly, membaco tu gedung ilmu
^_^
Psstttt...atok selalu berangan atas motor then ada idea nak buat entry

sissyira said...

as salam

kadang-kadang mmg kering idea juga ..


Jom Baca dan Komen--senarai nama pemenang 1st contest bila saya mati by sissyira

zaty luvlianncezzz said...

jum berimaginasi sama2..hoyehhhh :)

She's retarded said...

banyaknya idea nelly. bak sikit boleh?

miss_neeya said...

tak pandai nak berimaginasi la...

Solihin Zubir said...

jgn imaginasi jd cam angan2 mat jenin dhla.. heheh..

nelly said...

Budak kampung : teruskan ~~

nelly said...

Encik mamat : itu yang menarik ..

nelly said...

sang pencinta : jgn risau .
=)

nelly said...

sophie : sudah semestinya !
=)

nelly said...

echah mahsuri : haha .samala ..

nelly said...

princess laila : hehe .jom2 ..

nelly said...

kay_are : selalulah lakukan .hehe

nelly said...

puteri ain : beranganlah jawabnya .haha

nelly said...

cempakamelati : thanks ..

nelly said...

akufobia : semestinya ..
=)

nelly said...

wunny : jom2 ..teruskan ya .

nelly said...

Cik cammy lia : wah .kering idea betul tu .

nelly said...

ghost writer : just berkongsi sahaja ..hehe ..memag bagus ..
=)

nelly said...

rizwan's sweetheart : hehe .macam jauh je ..
=)

nelly said...

dla : hehe .teruskan ya ..boleh maju ...

nelly said...

ieyla : kena capai .
hehe

nelly said...

Cik ezy : biar ringkas tapi padat dan menarik minat pembaca ..tak gitu ?

nelly said...

jiji yu : hehe .kita sama !

nelly said...

miss dorayaki : koyar ? mende lak tu ?

nelly said...

atok : atok ambil angin .
=)

nelly said...

sissyira : guna tips nelly bagi .hehe

nelly said...

zaty : jom2 .

nelly said...

she's retarded : hehe .tak banyak lah .sikit je .

Cik Cammy Lia said...

yerp mmg kering idea.sbb kdg2 xtahu smda ptt ke cete benda tu kat blog huhu

Mr. TN_SkY said...

hehehe..betul tuh..membaca dan pengalaman..itu yg penting =_=

Diterima Menyertai 100 Penulis Editor!

aliza said...

berimaginasi best.hehe

ferra ferro said...

cadangan yang bagus ! =D

ferra ferro said...

cadangan yang bagus ! =D

ferra ferro said...

cadangan yang bagus ! =D

nelly said...

Cik cammy lia : haha .imaginasilah
=D

nelly said...

mr .tn_sky : itu sudah semestinya !
=)

nelly said...

aliza : teruskan ..hehe

nelly said...

ferra ferro : mekasih .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...