Tuesday, February 1, 2011

Ejek atau tolong ?

Elvy Nellysha | 7:31:00 PM | 28Comments |
السلام عليكم


Dulu , masa Nelly FORM 1 , Nelly memang suka merayap .
Maklumlah , baru masuk SEKOLAH MENEGAH kan ?
Nak kira berapa bangunan , batu-batanya berapa yang digunakan . Haha .

Then , entah macam mana . .
Masa merayap itu , ternampak seorang perempuan ini borak-borak dengan kawan dia sambil berjalan .
Tak pandang depan gitu . . Lorong tengah sempit .
Tepi pula longkang yang tengah ada air sebab hujan .
Entah macam mana , tiba-tiba sahaja dia jatuh depan Nelly dengan kawan Nelly .

Nelly berhentilah kan . Nak bagi kawan dia tolong bangunkan dia .
Tiba-tiba kawan Nelly yang lelaki datang dan cakap :

"JATUH ? PADAN MUKA . ."
Nelly tengok saja .Lepas itu , dia gelak-gelak kasi 1 kantin itu nampak perempuan yang jatuh tu .
Penat dia COVER MALU sebab basah kain dia .

Tak patut kan ? ? Agak-agaklah kalau nak ejek pun .

P/s : Kalau nak bercakap biarlah pandang juga apa yang ada kat tepi , kanan , kiri , bawah . .

28 comments:

puteri ain said...

sian budak tu...patut tolong dia..

syufaa said...

hoho..lepuk je bdk laki tuu.. =.="

zaty luvlianncezzz said...

hahaha

sungguh x patut

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´¶¶
´´´´´´¶¶¶¶¶´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´´´¶´´´´´¶´´´´¶¶´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´¶¶
´´´´´¶´´´´´¶´´´¶¶´´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´´´¶¶
´´´´´¶´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´´´´¶¶
´´´´´´¶´´´¶´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´¶´´´´´´´´´´´´¶´¶¶´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´¶¶
´´¶¶´´´´´´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´¶¶
´¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶¶´´´´´´´´¶¶´´´´´´´¶¶
´¶´´´´´´´´´´´´´´´¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´¶¶
´¶¶´´´´´´´´´´´´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´¶¶´´´´´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´


sila2

http://eityzaty.blogspot.com/2011/02/taman-asuhan-untuk-si-suami.html

miss nina said...

xpatut that guy cakap macam tu.
isy..isy..

Akmal Khalidah said...

ya Allah.... :)

eija hassan said...

haha,confirm bdak tu ttup mke dye smbil blik klas (;

NOOR FATIN said...

aduh malunya. hoho xbaik la lelaki tu.. huhu

NARDtheNERD said...

buat baik dibalas baik..
tak kena kat budak laki tu boleh la dia gelak..
mesti tuhan balas nnt. HAHA.

lizzscarf said...

Salam, jom shopping scarf di http://lizzscarf.com/

Nur Ezzat said...

haha lawak la..
sian kat budak perempuan tu...

nelly said...

Puteri ain : tahu tak apa .

nelly said...

Syufaa : haha .
nasib dia jauh .

nelly said...

Zaty : memang tak patut .

nelly said...

Akmal khalidah : kenapa ?

nelly said...

Eija : memang kesian dia .

nelly said...

Noor fatin : memang tak baik kan ?

nelly said...

Nardthenerd : betul2 .

nelly said...

Nur ezzat : memang kesian .

►AdamXis◄ said...

As salam nelly...alaa ciannye sape yg jatuh tuu...meh2 nk tolong angkat...

F.A.R said...

xpe =)
biarlah ape org nk kate..
one day nnt if sendiri kene baru tau rasenye mcm mane ;)
chill jew..

HadifaR_R said...

Huhu...kesian nya...
Harap bersabar jak la macam tu..ish3...

Nway, saya tag kamu kat sini...

http://rrsaid.blogspot.com/2011/02/jom-join-make-it-100-contest.html

Jenguk2 la...hehe

nelly said...

Adamxis : awex !
hehehe

nelly said...

F.A.R : yup .betul2 .

nelly said...

Hadifah_r : memang .hehe . .

tengss tag .
=)

Si DauN CeRi said...

adeyh... sy dulu pnah terjatuh kat dewan makan.. belesuuuppppp... mcm main ice hokey.. baik punye masuk bawah meja.. hahahaha

nelly said...

Si daun ceri : haha .
cntik punya tempat .

erleena said...

jaatnye laki tuh..ketok die dush3! haha

nelly said...

jom2 ..
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...