Wednesday, February 23, 2011

2 Tag GA Nelly nak selesaikan

kindergartenlibrary | 9:36:00 PM | 19Comments |
السلام عليكم


Nelly nak selesaikan ~ Kalau tak , kecik hati semua . .

Terima kasih dekat Eqsara sebab tag Nelly . .



Warna hitam ? Nelly suka hitam sebab dia sesuai dengan macam-macam warna . Hitam jugalah yang membuatkan Nelly nampak kurus ! Haha . . 

Ini pula ditag oleh : z.u.n.a.i.d.a . Terima kasih ya !

Kawaii Handmade

Mari2 . . Jom join ini . .
Hadiah yang menarik . Nelly mahu promosi sekejap .
Tak boleh ? Ala . . Bolehlah . .  Gedik kejap ~
Hahaha . . Ok . .

Jom join bersama-sama GA ini .



19 comments:

Cik Yana said...

2 sekaligua. Hehhehe~ Gud Luck cik Nelly :)

megat isa said...

rajinnye nelly join contest.

zaty luvlianncez said...

hi3..nk join jugak lerrr

bca luahan ati zaty kt cni :(
mereka yg berhati hitam

||aLeaSaRa|| said...

gd luck sis...kite msih tak larat nk join sesi kena tag ni.kesan demam denggi tu buatkan kepala pening dan tak larat menghadap pc lama2...huhu..raalt sgt tak dpt join

kindergartenlibrary said...

Cik Yana : hentam saja . .

kindergartenlibrary said...

kau kesah ke : hanya mengisi tag ..
=)
ikhlas ~

kindergartenlibrary said...

zaty : jom2

kindergartenlibrary said...

aleasara : tak pe .
jaga diri ya .

Anonymous said...

Multitask!! Wow.. semoga berjaya :)

Noor Fatin said...

bleh ke buat 2 contest satu post? hoho kang penganjur marah pulak. :P


gudluck!

ezy.xixii said...

saye suke kalo hitam + pink.. hee..
nmpk comellll

.::: Princess MOMOY :::. said...

salam nelly
tuan rumah datang tgk GA
terima kasih join GA
semoga berjaya

100 Kerja Kosong Sepanjang Tahun 2011"
Korang pernah main game ni?"
Coupon makan-makan untuk korang"

Unknown said...

gud luck taw nelly... =)

kindergartenlibrary said...

Miss Tira : tq

kindergartenlibrary said...

Noor Fatin : wah , terpaksa ..
=(

kindergartenlibrary said...

Cik Ezy : bukan comel saja .. feminin !

kindergartenlibrary said...

Princess momoy : tq ..
=)

kindergartenlibrary said...

Dalila Dayana : maceh ya . .

Anonymous said...

jgn lupa terjah belog ai ESOK utk result contest nie..

(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...