Friday, February 18, 2011

Arepnakbebel first giveaway !

Elvy Nellysha | 6:19:00 PM | 8Comments |
السلام عليكم

Nelly ditag oleh : Hanym comel


SYARAT
first follow lah blog arepnakbebel sebab nanti senang korang nak 
catch up pasal giveaway nih..tapi kalau tak nak follow pon tape!
pastuh korang copy gambar kat atas untuk diletakkan di entry blog korang 
and linkkan ke blog arepnakbebel and tajuk entry korang
"AREPNAKBEBEL first giveaway"
then, korang tag 3 bloggers or lebih ( make sure dorang tahu ) huhu..
last sekali pastikan korang letakkan URL entry korang tuh kat komen entry nih!

aku harap korang jelas dengan penerangan aku nih!hehe :P
tarikh tutup : 3 mac 2011
HADIAHNYA APE????????huhu..adelah! nanti aku bagitahu la! tade la gempak sangat macam giveaway orang lain!! just wait and see k!
PERHATIAN : penerima bertuah giveaway arepnakbebel hanyalah untuk 3 orang sahaja!pemilihan dan keputusan giveaway ini bukanlah dibuat oleh aku sendiri 
tapi keputusan ini dibuat melalui RANDOM.ORG..harap maklum!

Jom !!

8 comments:

puteri ain said...

good luck !:)

zaty luvlianncezzz said...

owh..lma dh tak g blog dya..dh wat GA ye..

nk join gk :)

arep_lockermonth said...

nelly?sepatutnya nelly bg url link nih kat entry GA~~ tapi tape lah!! anyway gud luck!!

... said...

as salam..
wah! kontest lagi~!
tapi saya tak mampu nak turut serta.huuu..
apa2 pun, semoga berjaya ;)
dapat hadiah, buat sujud syukur ;)


http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/02/pabila-hati-dan-lidah-beramal.html

nelly said...

Puteri ain : thanks

nelly said...

Zaty : yup2 .hehe

nelly said...

arep : hehe

nelly said...

.. : maceh2 ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...