Saturday, February 26, 2011

Bila orang tag kita , beban ke ?

Elvy Nellysha | 9:12:00 PM | 53Comments |
السلام عليكم


Hey you ! Siapa rasa macam itu ? Melampau ok !
Actually , Nelly tak rasa macam itu .
Bila orang tag kita :
-Maksudnya dia ingat kita sebab banyak lagi blogger lain dia boleh tag !
-Dia sayang kita . Haha .
-Untuk memeriahkan lagi apa yang ditag .
-Mengeratkan silaturrahim .

Banyak Nelly dengar cerita yang ada dorang tag tapi orang yang diTAG itu marah !
Sebab apa ? Sebab dia kata tegur pun tak pernah , komen pun tak mahu !
Apa ni ? ? Masa inilah nak bertegur sapa . .
Apalah blogger ini . . Agak kecewalah kan orang yang mengeTAG dan link ke blog orang itu .
Hancoss !!
Tag itu bukan membebankan . . 

53 comments:

IJAT360 said...

silalah tag saya..=)

cik pulau said...

tak marah pun...
and tak beban pun..

tapi kalau tag benda yang boleh pecah kepala nak pikir nak buat memang tak buat la..
tapi ada ke sampai pecah kepala???haha..

cik pulau ok je... ^^,

nabielahuda said...

sokong nelly sgt3! :)

zati embong said...

hihi.ha cik ten10 tag jat utk join bloglist nelly.belum buat lg!huahua..29/3 dateline kan?sempat lg.hihi

:: Nonoy :: said...

yeayyhh~ sokong2! masa nie lah nak eratkan silaturhim. huk3. ;)

Limelight VavaVoom said...

yeah nelly! betul3... rase diingati. sntiase dihati^^ sila jgn rase terbeban. ni la gunenye belog kn3..
untk mgeratkan silaturrahim, boleh nerkenal kenalan, lebih dikenali, dan terkenal^^

Cik Ezy said...

saye suke kene tag..
sbb saye blogger baru jdk bile kene tag rase bngge sbb org tu ingt jgk kat kite..
hehee

D i n said...

Tag tu tak menyusahkan pun ^^
kan bagus tu tanda dia igt kt blog kita tu ;D

cik pulau said...

nelly suka di tag.. kan kan kan.. ni cik pulau tag... hehe..^^,

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/02/our-memory-photo-contest.html

||aLeaSaRa|| said...

yelah kan...ok per kena tag dan dapat tag org lain pulak he3...ini menambahkan kwn dan hepi kalau dpt jawab tag yg diberi.beban kalau tag tu kena sampai 3-5 org...kalau blh syarat2 penyertaan tu tag utk 2 org...ok lah kan...

topimagine said...

terbeban gak kut.. top lom sedia lagi nk join mane GA or segmen ni :)

kay_are said...

mane lak beban nye.. tanda penghargaan tu, dalam ramai2 kte kne tag.. patut bangge =)

Nier Zecter said...

betul2..pernah juga ditag.. tp x dpt nk join atas sebab2 trtentu.. tp sekurangnya komenlah dkt blog org yg tag tu.. ^_^

jom dtg blog baru :)

http://nier-reborn.blogspot.com/

Cik Aish said...

cakap pasal tag..anda ditag. hahaha

chii said...

ruginya..kan bagus kalo kena tag..mcm nelly kata..maknanya org tu ingt kat kita

bunga said...

biasa la..tiap org ada pendapat kan nelly.:)

cik ayin said...

kalo setiap 5 minit tag,payah jugak tu

rj Etika said...

betol tu! sebab tu rase macam tak best bile nak masuk contest yg kene tag org sebab takut org tak suke. eh..boleh ke ckp camtu? hehe

kau kesah ke?? said...

suke kena tag tapi tak rajin lagi nak join apa-apa.

Puanbee said...

betul setuju sgt hee..tapi kadang2 tu tk sempat buat maaf lah pada yg tag tu !

Puan Besar Shag Yahaya said...

Pergh~ Macam kena tajuk Shag pilih. Sebab Shag nak tembak bang bang Nelly sayam neh. Keke. Jom jengah SINI dulu ;)

Btw, Shag dulu salu tembak orang yg Shag jd silent reader dia. Tapi tak pernah dorang ambil pun tag tu. Agak kuciwa hati gua masa tu. uhuk ;'(

puteri ain said...

sabar2 jangan marah2...:)
cool..:)

ciknabil-a said...

aigo! ada plak cm tue.. lau xnk buat, xpayah la marah. huhu..

Rozuan Ismail said...

sorry klu ad tag sebelum ni yg wan miss..terlupa kot..minta tlg ingtkan la ye

Cik Bidadari said...

bukan bebanpun. best apa.. kekdg org tak fhm... tu yg org diam...tmbh plak idea x mari...

Miss Tira said...

Tira rasa tak membebankan. Kita tag bukan bermakna kita paksa mereka untuk buat. Itu terpulang pada mereka. Kita tag bermakna kita ingat akan mereka. Kadang-kadang Tira rasa risau je nak tag dekat blogger lain takut mereka rasa annoying.

nelly said...

ijat360 : haha ..cewah .

nelly said...

Cik pulau : cabaran !

nelly said...

zaty : haha .sempat2 .

nelly said...

nonoy : tu lah yang best !

nelly said...

limelight : haha ..u're right !!
<3

nelly said...

Cik ezy : haha ..bagusnya !

nelly said...

Din : tu yang syok !

nelly said...

Cik pulau : ok2 ..
=)

nelly said...

aleasara : betul gak ya .

nelly said...

tp : jom join .haha

nelly said...

kay_are : bangga lama sikit .hehhe

nelly said...

nier : yup ..betul !

nelly said...

cik aish : haha .tq

nelly said...

hii : yup .dia ingat kita .

nelly said...

bunga : hehe ..=)

nelly said...

cik ayin : tu payah ..haha

nelly said...

rj etika : pendapat awak ..
=)

nelly said...

kau kesah ke : pelik jap .

nelly said...

puanbee : maaf diterima .haha

nelly said...

shag : manusia ..sabar ya .

nelly said...

puteri ain : tgah sabar .

nelly said...

cik nabil-a : tu lah .ni marah2 .,.sian kan .

nelly said...

rozuan : boleh2 ..hehe

nelly said...

cik bidadari : ada juga benda nak update kan .

nelly said...

Miss Tira : wah ...pendapat yang bernas seyh . .

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

betul2...
kita ingat dia pun kena marah...
janganlah macam tu kan...
tak baik tau marah2...
(n_n)

:: Zanna :: said...

btol2.. kalau rasa x boleh buat gtau jer la..mesti org yg tag kite tu fhm..huhu~~

Terkini : yum!! yum!! ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...