Wednesday, February 9, 2011

Contest comelnya berbaju kurung

Elvy Nellysha | 8:16:00 PM | 26Comments |
السلام عليكم


Nelly telah ditag ! Oleh siapa ? Oleh Eja razif . . .
Mulanya geledah juga gambar . Sebab gambar pakai baju kurung itu susah nak cari . Hehehe . .


Gambar ? Hehe . . . 




Kenapa rasa perempuan pakai baju kurung itu comel
Kenapa ya ? Sebab sesiapa yang pakai baju kurung itu nampak sopan . Bukan sahaja comel , ayu lagi . ceh , macam membanggalah pula . Eh , tak . Serius memang nampak ayu . Lagipun , baju kurung ini menutup aurat . . .

Pendapat tentang baju kurung 
Sebenarnya , baju kurung sekarang dah ada macam-macam rupa dan corak untuk menarik perhatian perempuan lain . Sebab corak yang dihasilkan juga menarik perhatian Nelly . Takkanlah tak menarik perhatian orang lain . Hehe . . . 

Nelly nak tag dekat korang yang ada baju kurung !

26 comments:

mia.lia said...

mmg ayu..hehe,..,gud luck

dyana nana said...

walaweh..!! nk masok jgk larh...huhu :D

kay_are said...

kalau nak join gak leh x?? (mode gile) =P

eija hassan said...

gud luck nelly (;

NOOR FATIN said...

alala sweetnya. gudluck awak!

nelly said...

Mia.lia : tengss

nelly said...

Dyana nana : jom2 ..

nelly said...

Kay_are : haha .kena pakai baju kurung . .

nelly said...

eija hassan : tengss

nelly said...

Noor fatin : hehe .tengss

MJ said...

alala,comelnye lah...gudluck nelly!

nelly said...

haha ,..tengss mj sayang ..
=)

kay_are said...

memang x r.. hilang r cool =P

Wafiy Suzly said...

gudluck pada kamu juga..:)

EJA said...

nama anda dan blog anda di tag oleh eja http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/02/contest-comelnya-berbaju-kurung-di-tag.html

Siti Khadijah said...

good luck n thankssss..:)

F.A.R said...

gud luck k sayang :D
mmg comel.
pakai baju kurung ni selesa.
lagipun x payah nk risau kene matching dgn ape dgn ape.
sbb dah sekali dgn baju n kain.

nelly said...

Mj : thanks MJ !

nelly said...

Kay_are : haha ..hilang cool ...gentle jom .hehehe

nelly said...

Wafiy : tq a lot .

nelly said...

Eja : thanks ya ..

nelly said...

Siti kahdijah : thanks ..
=)

nelly said...

F.A.R : yup ..betul ..Nelly suka !!
=)

Ashikin said...

tq nelly,,
good luck juga untuk awk :)

nelly said...

InsyaAllah ..
=)

atiqah_b said...

Salam, hi! Gadis2 sekalian yg mahu cuba nasib utk memenangi RM100 dan mobile phone, hanya perlu menghantar gambar sekalian dgn berbaju kurung satin melalui emel. Tarikh tutup penyertaan pd 30 Jun 2011. Sila layari http://gadissatin.blogspot.com/ untuk maklumat lanjut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...