Sunday, February 27, 2011

Nelly nak review blog lain lagi !

Elvy Nellysha | 6:47:00 PM | 43Comments |
السلام عليكم


Apa pun mamat tu cakap , i don't care .
Nelly suka mereview . Ada masa kenal juga dengan blogger macam korang . Hahaha .

Nelly mahu mereview . Sampai esok ok ? Kalau ramai , Nelly akan bahagikan ke beberapa tempat khas .
Kalau tak ramai , Nelly masukkan semua . Hehe . . Nanti kita terjah sama-sama . .

Bagi url korang dan sebab mahu direview . Sementara ada masa yang terluang kan ? 

43 comments:

Novelgurl said...

salam ..sy2 ! hahha.. :P

Ekinn Zhareef said...

http://ekinn-lovafiyas.blogspot.com/

nak join review ni :) hehe

kira kekuri said...

as salamm..Kira nak di review arr..bole tak?hehee sebabnya dah lama sya nak kena review nih,apa pandangan orang dengan blog saya nihh,saya nak tahu jugakk..heee..ok ke tak.. jadi kalau x ok,bolehh lahh di perbaiki apa yg patut.. :D hehee

http://ctkiranamaku.blogspot.com/

peace v(^.^)

Cik Ezy said...

malu nk sruh review sbb blog saye xbest.. haha

cik pulau said...

http://islandgurlz88.blogspot.com/

nak Nelly review sebab Nelly kan rajin..Nelly siap buat award utk follower.. tu menunjukkan Nelly ni care sangat pasal follower Nelly.. lagipun, cik pulau ni baru nak bergiat aktif blogging.. before ni nak berupdate pun susah.. sekarang dah rajin. sebab tu nak Nelly reviewkan.. lalala~ ^^,

oja_alia said...

sy nak di review boley??heee...
sbb nak menguji tahap blog sy..

aliashahgurl.blogspot.com

Syifaa H. said...

http://dreamsofprague.blogspot.com

farasakura said...

nak2... :) http://miszfarasakura.blogspot.com/

q i said...

makakukteakuhensem.blogspot.com
silalah review kalo ada apa yang kurang boleh tunjur ajar kt saya ye...

Afiq Din said...

jempput2 datang...

http://budusodap.blogspot.com

ika said...

wah..review la blog ika..ika an bwu lg..bwu blaja..huu~~
nk gk rmai kawan..
blig ika pown ta segempak nely pnye..
http://daqkecik.blogspot.com/

Azroy Bin Kassim said...

salam terjah.. baa~

CAK!!

Assalamualaikum.

Chill Nelly. Mmg ramai org sombong skrg ni. Meh terjah meh.

http://mindagersang.blogspot.com/2011/02/membacaamalanmulia.html

Sebelum terjah bg salam dulu tau.

D i n said...

nak join ^^,

http://Din-HaruBiru-Studio.blogspot.com/

sebb nak direview...sebab nk tgk pendapat org lain ttg blog aku..mana taw ada kelemahan ;D

Haryati Molly @ Tunung said...

my blog--> http://hyatimolly.blogspot.com/

Why?--> because I want to know what people think of my blog, whether is it good or lousy...

RaraTan said...

hahaha... saye saye !!

http://1234cuppycakes.blogspot.com/

sb nak direview... saye neh baru lagi berblogging. banyak lagi kot benda yang saye tatau pasal dunia belog neh. so... ape salahnye mintak tolong org kasi pendapat ann? hehe

bunga said...

selamat ber review nelly..

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

oh macam best je bila direviw...
silalah review saya...
oh salah... blog saya...

http://orkidedilyne-diari.blogspot.com

P0polita said...

nelly.. jom review blog popolita... nk tau jugak mcm mane perasaan bile direview.. hehe..

http://popolita.blogspot.com

Farihah Ahmad said...

saya nak! saya nak!!

SyUhAdA said...

nak jgk~!

http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/

tQ nelly~!

IftiMonstaa said...

hihi meh review belog kite nelly. nak tau jugak mane silap dan salah. thanks! :)

:: Nonoy :: said...

sy nak d review gak! ehe~

+ve ke -ve. . dterima! leh x nelly? hehe

;)

shah-kayrul said...

rajin nyer nelly....

cik ewun said...

kiko nak ! ewunyukiko.blogspot.com

Miss Tira said...

Rajinnya Cik Nelly review.. Hehehe, sangat baik hati ^^

Aku Bernuansa Pakai HATI said...

nelly, nak jugak direview boleh?
http://nuansapengembara.blogspot.com/

kay_are said...

ikut memang mahu.. tapi ari tu dah kne review.. so biar orang len lak r.. =)

RIJALHAKIKI™ said...

rijal mau cuba juga, review dgn iklas ye..
http://rijalhakiki.blogspot.com/

Rozuan Ismail said...

pak cek biola singgah!!

URL: http://kringg.blogspot.com/

sebab:
*mahu tambah kenalan& follower
*mahu share my entri dengan lebih ramai orang..
*mahu menaikkan trafik
*paling penting,mahu meningkatkan tahap dan mutu blogger Malaysia

Eija Hassan said...

waa,eija pun nk.huu~

Cikgu CTE said...

jika sudi reviewlah sekali blog cikgu CTE yea...

http://pondoksiti.blogspot.com

dan kawan cikgu CTE juga

http://wanfeedahoney-myendlesslove.blogspot.com/

aNnE said...

tak boleh nk letak link lagi.hahaha;p

cik ain said...

kalau sudi review la blog cik ain.cik ain tak kesah kalau nk kondem pun sb cik ain nk tau sejujurnya pandangan blogger lain trhadap blog cik ain tuh.Mana tau nnt blh di ubah mjd lbh baik dan menarik..

Firdaus Mohd said...

mari review saya punya blog! :)

cik ayin said...

nelly,review belog ni..hehee

http://chentaaku.blogspot.com

athirahzaki said...

nelly!
nak direview jugak!
sebab kite kan baru lagi dalam belog,
nak tengok gak ape blogger lain pikir pasal blog kite, hehe.
thanks! :)

http://whenmyheartbeating.blogspot.com/

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag nak! keke :P

http://shagcomot.blogspot.com/

Nurul Hafizah said...

Boleh lagi ke ni?

saye nak cik nelly review blog saye sebab saye nak tambah follower saye :)

http://fzaloveyou-xoxo.blogspot.com/

aida4eva said...

nak kena review boleh tak? dah berblog 3 bulan ni, nak gak taw pndapat org pd blog aida ni :D

http://aida4eva.blogspot.com

aNniE said...

annie nak jugak r nelly..tapi bz r lately ni..x sempat nak wat post baru..hihihi
http://annielittleworld.blogspot.com/

Dalila Dayana said...

agak2 utk dayana bley review x...hehehhehe

Taufiq Tiramisu said...

nelly..
saya pun nak kena review..

sebab nak kena review, sebabnya adalah saya x pernah kena review, dan teringin sangat nak dengar pandangan orang lain tentang blog saya..nak tahu, buruk ke tak..laju ke slow..sebab semua org berbeza pandangan..harap boleh review blog sy..

http://taufiqtiramisu.blogspot.com

shereena said...

http://natrashereena.blogspot.com/

sory lmbt lawat blog nelly..baru abis exam..huhu..nak join jgk..harap sudi^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...