Monday, February 14, 2011

Perbuatan masa sekolah sebab tak suka HARI ISNIN

Elvy Nellysha | 2:15:00 AM | 60Comments |
السلام عليكم


Korang baca tajuk itu ? Masa dekat sekolah ? Hehe . .
Ok . Setiap hari isnin ada PERHIMPUNAN dan Nelly tak suka !
Then , masa mula-mula dulu , Nelly susun jadual kelas . .
Jadi , Nelly pilih HARI ISNIN . .
Sebab ? Kalau lambat sikit , tak payah bertugas . . Haha . .

Then , bila habis perhimpunan , mesti terus belajar kan ?
Tambah-tambah bila perhimpunan itu terlebih-lebih masa . .
Itu yang best !
Pernah pula jadual kelas Nelly lepas perhimpunan terus PENDIDIKAN JASMANI
BERTAMBAH SYOK . .
Tapi , janganlah jadi JAHAT MACAM NELLY . .

Bukan jahat saja tapi ini pemalas gila ! Haha . . 

60 comments:

Gula-gula hati said...

paling tak suke hari isnin mase sekolah dulu sebab ade perhimpunan dan subjek2 yang tak berapa nak digemari paling banyak pada hari isnin. =.=

Suhami Ahmad said...

hihi...tetiber atok merindui zaman sekolah

Wafiy Suzly said...

nelly,ms zaman skola dulu sy nye skol hari2 phimpunan bagai..tak ske phimpunan sbliknye gi lepak n nyorok tmpat len..lg jahattkan?wahah..jgn tiruu

ila said...

same la dengan jadual iLA sekarang nie..

lepas perhimpunan teros pJ

kau kesah ke?? said...

kemain kan ahahah

ferra ferro said...

haha , dulu time skolah ,asal hari isnin je lepak bekpes kat mamak . waktu rehat baru masok skolah . sebab perhimpunan lama gilaa .

amier azrul alias said...

hehe..
kenangan zaman sekolah menerjah masuk ke pkiran ku :p

Freaky said...

same la. x suke gak perhimpunan. ggrrr

Meera said...

haha! best jugakkan bile teringat time skoola dulu

Cik Ezy said...

rindu plak zaman sekolah dulu2..
huuu

sweet strawbery said...

hoho,betul3..penat kot berdiri lame2 kt perhimpunan tu..adeh,sis nyer story ad kene mengena ngn adik la,about bertugas ari senin and assembly abis lmbt..hehehe=p

Wuucin Kimora said...

Setiap hari isnin sy kena baca ikrar, dgn muka bangga nyer..huhuhu

Rozuan Ismail said...

suka masa sek dulu..wan ni ketua pengawas..wan lah paling lmbt dtg kelas..haha

cik ayin said...

rindu time skola..yehuuu

athirahzaki said...

ohh, pandai ek mengelat.
ehek, padahal kite pon camtu jugak dulu
:P

Zurina J. said...

Rajin²kan diri anda...
rajinkan diri anda ke sini juga...:)

y-A-n-A said...

hohoh.. yana paling suka kalau tak kena bertugas.. hik hik hik.. kalau kena pun biarlah hari tu ada pj.. tak ada lh kotor baju sekolah.. :))

Solihin Zubir said...

haha.. sgt noty!
sy dlu salu jugak ponteng perhimpunan..
sembunyi kat dlm asrama..
takot spotcheck rambut punya psal.. heheh..

dyana nana said...

haha, dyana pown same la mcm nelly, :)
teringat zaman skola,terase kelaka pown ade.. kihkih ^_^
tapi dyana suke sapu sampah tanpa dsuruh, dyana x bleyh tgk kotor2 nie.. :D

misSbLurRy said...

setiap ari aku suka sebb aku suka g skolah.....

aku g skolah bukan nak bljr tp nak jumpa member....
ahahahhaha

Eija Hassan said...

masa sekolah dlu pun ija tak ske ari isnin.
asyk countdown jek na cuti sabtu&ahad(;

KUREKURE COMEL said...

tp mcm nak pitam lak berdiri lme2...
hehehe....tp kalo jd pengwas best la...blh jln2...

W said...

teringat time skolaa duluu, mmg itu jugakk la dlm kpala w. hehee~ paling sukaa kalau tak masuk kelass. ;)

puteri ain said...

rindu lak zaman sekolah2 dulu..leh ponteng selalu..hehe

kau kesah ke?? said...

dulu kat sekolah rendah i jadi pengurusi majelis tau. kasi meriah itu perhimpunan. sampai setiap week pon i yg kena jadi pengerusi majelis. ^^

aiman rashidd said...

happy selalu ok ,,

datang melawat dan follow kamu :p

teruskan menulis ok

iwan_dextrous said...

x cukup dahsyat lgi tu.hahaa

nida husna said...

hulalalala :)
http://kakyongnida.blogspot.com/2011/02/jom-ramai2-join-heartbeat.html

aiman rashidd said...

salam maulidur rasul jugak

nelly said...

gulagula hati : haha .kita samalah .

nelly said...

atok : nelly juga .

nelly said...

wafiy : wah .. tak kntoi ke ? hehe

nelly said...

ila : itu yang syokk

nelly said...

kau kesah ke : hehe . .

nelly said...

ferra ferro : wah ..pergi kedai mamak .

nelly said...

amier : haha .me to0 .

nelly said...

freaky : hehe . me to0 . .

nelly said...

meera : haha .memang best !

nelly said...

cik ezy : nelly juga ..
=(

nelly said...

sweet strawberry : haha .kita mengalami situasi yang sama ..
=)

nelly said...

wuucin kimora : haha . banggan betul ..
nelly malas betul nak baca. haha

nelly said...

rozuan : haha . tak boleh jadi ni .

nelly said...

cik ayin : kita sama . .

nelly said...

athirahzaki : hehe .suka2 ..
=)

nelly said...

zurina j : hehe .tq

nelly said...

yana : tu yang best .
=)

nelly said...

solihin zubir : haha ..pasal rambut je ..
=D

nelly said...

dyana nana : wow ..rajinnya ...

nelly said...

missblury : haha . ko ni kelakarlah .

nelly said...

eijahassan : haha .itu sudah semestinya . .

nelly said...

kak mina : haha . . betul2 .tapi bab org lain kena duduk .dorng berdiri je .

nelly said...

W : haha .syok betul dia .

nelly said...

puteri ain : lepas habis sekolah , ponteng habis . hehe

nelly said...

kau kesah ke : wah .pengerusi majlis !!
=)

nelly said...

aiman rashid : terima kasih .

nelly said...

iwan : wah .mempengaruhi ..haha

nelly said...

nida husna : =)

Anonymous said...

The strange is nice, I like it

Sukasuka said...

The strange is nice, I like it

nelly said...

Sukasuka : hehe . i like to0 . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...