Tuesday, February 22, 2011

Kalau followers letak dekat bawah

Elvy Nellysha | 4:59:00 AM | 82Comments |
السلام عليكم


Nelly tulis ini sebab Nelly rasa patut kena tulis .
Korang yang letak followers dekat bawah post , Nelly rasa kadang-kadang bengang juga .
Sebab betul-betul bawah post korang yang berjela-jela .
Tolong ubah kedudukan dia . .
Letaklah dekat sidebar . . Kasi nampak sikit . .
Boleh kan ? ?


Bukan nak mudahkan Nelly saja , orang lain nak follow pun senang .
Nampak dengan jelas . Bantulah kami ! Hehehe .  .

Tolong ubah ya . . .
Mengharap sangat ini  . .

82 comments:

Cik Aish said...

haha fahammm,,i dulu cari gak mana la button follow dorang ni...last2 kat bwh,,penat cri..klu time free leh la lama2 nak cri...tp klu kt yg blogwalking ni kdg2 klu tak jumpa kt abai je..tak ke rugi tuh..

Rozuan Ismail said...

betul tuh..kalau x nmpk jugak letak kat atas sekali bawah header,,kalau x nmpk jugak,x taw dah nk ckp apa..hehe

Zalin said...

assalamualaikum..

bg mereka yg pentingkan time loading, tentu mereka akan letak kat bhgian bawah x kira la bwh sidebar ataupun post. tapi sebaiknya letak kat sidebar.kalau sesiapa yang nak follow tu, kena la bersabar if owner blog tu letak dibahagian bawah. kalau widget follower tu diletak dibahagian atas, memang x cun la bile nak loading blog tu..

pandangan sy..TQ..

cik ayin said...

yeahh..pastu ade widget yang bergerak2 kat tepi tu..klik2, terbukak mende laen..

sicomot-comel said...

wokeyh nelly !

haha..
mmg dari awal taruk kotak tu kat tepi..

miss cleopatra said...

setuju!!!!!!!!!!!

mizz pelangi said...

betul2..agak susah la nak follow lau ltak followers kt bawah..

tricksrex said...

aha
betol tu nelly
if boleh letak kat sidebar
kalo letak kat bwh header tu berat pulak
susah nak masuk kdg2

bagus la nelly!

Shaqirah said...

takpun letak aje bawah header..nk tunjuk kata kita menghargai follower sbb kita letak dia bawah header.hihi

sab said...

WAH. PABILA CIKGU NELLY BERKATA2!
alamak dh ter-capslock la. hihi ;p

AIRIN said...

alaa nelly ! sorry ye shaz wat kt bwh skalik sbb followers shaz xramai. wat sdh je bler tgk sbb blog shaz bkn ade ape sgt. hee. nnt shaz ltk kt sidebar :)

kechik yg comey said...

dgn bgganya kecik sokong..o yeah..
eh lupa..piin piin tuan umah..=)

Gula-gula hati said...

tau takpe .

tak memasal lak kite kena scroll ke bawah . huh~~ >_<

Cik Ezy said...

sokong2.. nk sng lagi letak atas je..
=)

puteri ain said...

baik cik nelly..:P hehe

cik mieza said...

betul 2 betul.. mcm cian cgt kt hjung skly 2..huhu..tp plg besh yg letak btol2 kt bwh header.. :)

Cik TeN10 said...

pongggg!!! kena kt ats btg idung aku.. wakaka okeh2 aku ubah

Novelgurl said...

salam.... :D

auni_miyukie said...

betul tu nelly..
auni setujulah sgt2

nelly said...

Cik Aish : Rugi2 . .

nelly said...

Rozuan : haha . ya tak ya juga . .

nelly said...

Zalin : terima kasih sudi bagi pendapat .

farzana ariffin said...

i letak kat atasssssssss sekali. senang tak nak follow? hahaha

nelly said...

Cik Ayin : itu yang bengkak je hati ..

nelly said...

Scc : bagus2 . .

nelly said...

Miss Cleopatra : hehe .maceh .

nelly said...

Mizz pelangi : memang pun . kesian orang lain .

nelly said...

Tricksrex : yup .
Terima kasih ya .just bagi pendapat .

nelly said...

Shaqira : yeah ! hargai mereka .

nelly said...

Sab : haha ..sorri . .

nelly said...

Airin : yup .jangan lupa .
=)

nelly said...

Kechik yang comel : hehe . . maceh2 .

nelly said...

Puteri ain : yea !!
=)

nelly said...

Cik mieza : senang nak cari . .

nelly said...

Cik ten10 : haha .sori

nelly said...

Novelgurl : waalaikummussalam ..
=)

nelly said...

auni : terima kasih ..
=)

nelly said...

Farzana : ha , bagus2 .

SyedGraphiX said...

ade jgak org wat gitu eh. haha

MiaDiera said...

a'ah lah susah kan kalau follower letak dekat bawah,naseb baek mia letak dekat sidebar:D

MiaDiera said...

a'ah lah susah kan kalau follower letak dekat bawah,naseb baek mia letak dekat sidebar:D

nelly said...

SyedGraphix : ada la ..
=)

nelly said...

Miadiera : jadi , letak disidebar .
=)

Cik Bidadari said...

hik hik hik... suatu waktu dahulu bawahlah tempatnya...tapi... memulalah... bulan pertama... pehtu taruk ikut mood... skang nie... oklah maintain... esok lusa tak tahu lagi. dia jalan2 ikut mood tuan tanah gak... hik hik hik....

fara feroza said...

saya letak orang yg folow kat atas skali...cepat folow sume..takde syarat..siyess free je....hahah..

nelly said...

Cik bidadari : letak ditempat orang senang nak folo
=)

nelly said...

Fara feroza : teruskan .bagus2 .

nur aisya humaira said...

aaah laa nelly, tambah2 klu loadg blog lambt.. lgi tk mo scroll ke bawah...:)

LM said...

Betul2... tapi follow tu kena la ngn niat yg betul :)

Millomocca Danique said...

btol setuju tuh..lama da x jalan2 kat blog nelly...rindu hehehe

RuSh D said...

baik cik nelly..haha

Miss Tira said...

Kedudukan widget yang tidak disusun dengan betul boleh merosakkan penampilan sesebuah blog itu. Setuju dgn pandangan cik nelly :)

nelly said...

Nur Aisya Humaira : itulah masalahnya ,..

nelly said...

LM : semestinya ..

nelly said...

Millomocca : haha ..rindu juga~
=)

nelly said...

Rush D : bagus ~

nelly said...

Miss Tira : hehe . terima kasih . .

mie said...

mungkin xnak di follow..
hahhaaaaa

apik pehe said...

yer la yer la nelly..apik ubah ek..touching...hahahaha

sissyira said...

assalam

geram jugak yang jenis letak kat kaki ni..huhu

athirahzaki said...

setuju dengan nelly!
payah ar kalau camtu.
last2 tutup sebab ingat takde box follower,
huhu.

Fizi said...

betul2.....senang2 letak kat atas sekali je.

misz FaTiN said...

alamak terasa i.. tapi sy lg selesa letak bwh.. nmpak kemas ckit..huhu

sahromnasrudin said...

betulll..sy setuju..kne la mesra pembaca follower tue kan

kay_are said...

ingat nape r tadi.. hee.. nak wat cane kalau dah macam tu yang dorang nak.. baru nampak semangat ke x, kte nak follow dorang tu kan.. =)

Puanbee said...

nelly dtg nk tengok entry contest tapi tk npk lah pulak ! dah delete erk ?

Suhami Ahmad said...

huhu atoklah letak kat bawah tu...skrg jugak atok tukar ek
=)

fyna said...

hehehehe...
btol la tue...

fyna pernah gak kene tegur,terus fyna wat perubahan...

MAPPIAU said...

huhuhu nasib baek akak memang dari dulu sekarang dan selamenyer memang letak kat tepi (ececece) hiks :)

nelly said...

Mie : agaknya . . :D

nelly said...

apik pehe : jangan lah touching .hehe

nelly said...

sissyira : nelly pun geram o0o

nelly said...

athirahzaki : samalah .
nelly pun ttup je

nelly said...

fizi : itu yang senang .

nelly said...

Misz fatin : ikut keselesaan .
=)

nelly said...

sahrom : yea ! mesra pembaca .

nelly said...

kay_are : pandai pun .

nelly said...

atok : haha ..
bagus2 .

nelly said...

fyna : bagus ..tahu tak pe .

nelly said...

mappiau : yeah .taruk disitu ..:D

syufaa said...

ha'ah..mcm cdey je..nk cri follower ke shoutbox ke..sume kt bwh..huhu..

nelly said...

tau takpe .bengkak jiwa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...