Sunday, February 13, 2011

What ? Sorang saja komen ? Tak patut !

Elvy Nellysha | 6:22:00 PM | 44Comments |
السلام عليكم

Mungkin ada sesetengah orang macam ini . 
Masa Nelly berjalan ada orang kata di blog dia tak puas hati seorang saja komen entri dia .
Adoi . . 

At least , bersyukurlah . Ada juga orang yang nak komen kan ?
Daripada tak ada langsung .
Sesiapa yang ada sikap macam ini , Please buang jauh-jauh . .
Boleh tak ? 

Habis , korang nak komen yang beribu riban ? 
Itu pastinya tak ada masalah kalau kita tengok tips-tips para blogger lain , tapi kalau sementara ada orang komen , HARGAILAH SIKIT . .
Tak bersyukur betul . . . 





44 comments:

Jasmin Ibrahim said...

ahahahaha....betoi2.....cm sy,x kisah pun xdk org komen...(tp sedih gak la) hehehe

padle said...

betul2!aku support nelly!

eyqasara said...

ish3... org yg mcm tu pun ade jugak eak nelly??? hiihihiii... mcm2 ragam la blogger nie.. ;)

chuu said...

haha., cukup baik la tu ade gak org nk komen :P

topimagine said...

huhu... tol tu nelly.. yang penting ikhlas mase menulis entry tu kn.. :)

Jue said...

tanye pd diri sendiri, buat blog blog sbb kepuasan diri atau sbb nak org komen.. huhu.. good advice Nelly

bun_nee said...

hehhe tak patut

F.A.R said...

menulis untuk satisfaction diri.
so xde masalah sbnrnye bab komen2 nie.
hehehe. bukankah ianye hak masing2 :)

YanaMIB said...

hope org tu rajin visit org yg komen kt blog dia..hehe~ ^_^

wahida said...

akak pun rasa sedih kalau org x nak komen..rasa mcm blog x wujud je...huhu...
nasib ramai komen...ngeh ngeh...

cik ayin said...

aritu kena tegur tau..ayin tag die join contest,pastu die cakap die bz,xde mase..entri yg ade kt belog die pun ayin tak penah nk komen(die ckp)..bengang die..ttbe nak mrh org.
grrr

nulhazwany abdul malik said...

waktu baru-baru memang la komen kurang, lama2 t banyak la kan. ehe ^^

Cik Cammy Lia said...

mmg kdg2 down jugak bile wt entry xde komen, tp redha jelh nak wt cmne..hehe xkan nak mrh plak kan.. g pon blog ni tmpt kite bercerita. so atas pembace la nak komen atau x.

zati embong said...

huhu..mujur ada org nk baca entry kita buat, itu pun da kira ok O.o

Encik MamaT said...

hehe.. rajin2 la komen kat blog orang ke.. rajin2 mencari kawan... jangan nak harap orang singgah kat blog kita.. lainla kalo blog kita betul2 menarik perhatian pembaca.. :)

sTaRLighT said...

huhuhu
betul tu nelly

whitecappuccino said...

betul tu Nelly, ada org komen pun dah kira bagus kan? tak kira la satu pun..

zulaikha rafiiq said...

saya bersyukur owg komen saya..:)

d_LA said...

jangan berputus angsa..hehe..kdg2 en3 kite x berape menarik atau xde kene mengena dgn dia sbb tu org x komen..tp kite pun kene rajin2 la komen kat blog org kan baru org pun rajin dtg komen..tol x?

asybedazzle said...

sokong. kena la bersyukur walaupun sikit :)

kau kesah ke?? said...

kan. nak meletop je. dia rasa hot le tu.

bunga said...

ikhlas ckp lau xde langsung mmg agak sedih..cam rasa blog kita xde jer org bc..hahaha..tapi lau xkomen tapi tinggal kat chat 2 pom dah gembira walau seorang yang bc..heheheh...

cyalah nelly..muahhhpp..

nelly said...

Jasmin ibrahim : hehe .sabar2 . .

nelly said...

padle : thanks .

nelly said...

eyqasara : manusia kan . .

nelly said...

chuu : betul2 !

nelly said...

topimagine : yup . .
kena ikhlas . .

nelly said...

Jue : lau tanya Nelly , Nelly jawab untuk kepuasan .
=)

nelly said...

bun_bee : memang tak patut . .

nelly said...

f.a.r : yup . betul .itu hak masing2 . .

nelly said...

yanaMIB : amin . .

nelly said...

wahida : hehe .sabar je lah kak ..
usaha sikit .
=)

nelly said...

cik ayin : la . . tak patut2 . .

nelly said...

nulhazwany : yup . betul2 . .

nelly said...

cik cammy lia : hehe . betul . . semua ada hak masing2 . .

nelly said...

zati : kenalah bersyukur kan . adoi .

nelly said...

encik mamat : Nelly setuju !!

nelly said...

starlight : =)

nelly said...

whitecappucino : yup . . 1 pun oke tahu .

nelly said...

ika : sudah semestinya .
=)

nelly said...

d_la : betul2 . .
kita kena mulakan .
=)

nelly said...

asybedazzle : hehe . . maceh2 ..

nelly said...

kau kesah ke : sabar2 . hehe

nelly said...

Bunga : teruskan menulis !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...