Thursday, February 17, 2011

Agak kecewa tak dapat jadi PENGOMEN TEGAR

Elvy Nellysha | 4:09:00 AM | 41Comments |
السلام عليكم

Nelly minta maaf sangat-sangat . .
Kalau tak dapat komen entri korang . . Sebab masalah blog yang tak pasti .
Jadi , sesiapa yang komen dengan Nelly , Nelly balas balik .
Tapi , untuk check update entri korang , memang minta maaf . .
Dari pagi tadi , agak sedih sebab Nelly menunggu dengan PENUH KESABARAN .
Tak ada harapan langsung !
Rasa nak nangis saja tak dapat jadi PENGOMEN TEGAR korang untuk berapa hari pun tak pasti . .
Terima kasih dekat korang yang komen-komen dengan Nelly . .

Hope faham keadaan blog Nelly yang tengah SAKIT . . .
Tak tahulah sakit apa . .

41 comments:

Novelgurl said...

Assalamualaikum

aik? sakit pe

RuSh D said...

semoga cepat sembuh

Cik Bidadari said...

adoi... tak bleh gak ke? alah... canne leh jd lagu tu...? takpa... akak releks aja... janji adiknya blog dah ok... pehtu baru pikir bw key

topimagine said...

huhu.. ni mesti pasal masalah kt dashboard tu kn.. ramai blogger yg kena cm tu.. dieorang ckp domain blogspot ngah renovation yerk ? :)

Freaky said...

nnt bole la jd pengomen yang tegar and selalu jalan2 blog orang

Cik Ezy said...

huhu..
cian nelly.. esok2 ok la 2..
mybe line kot xok..

s.y.a.r.q said...

blog ni kene bawak gi doctor.sebelum jd kritikal.ekekeke

She's retarded said...

saya akan sentiasa jadi pengomen tegar blog nelly
kekeke

cik pulau said...

alalala..
siannya kat nelly ni..
takpelah nelly..
cik pulau paham.. hehe..^^,

E.d.Y said...

xpe2..kami faham

cik ayin said...

saba ye :)

Nadia Mashuri said...

sedih nya..
sabar je la yer..

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

saya orang baru~ XD selamat berkenalan~

sicomot-comel said...

alolololo..
ciannye nelly..
tape3..
SCC paham..

tp bila dah sehat,sila komen kat SCC pulak ! ugut ni ! ahhahahahhaa

gurau je..kekekeke

wendu nelly cyg !!

NARDtheNERD said...

kenapa kenapa?..
what happen?..
:))

misSbLurRy said...

its ok babe.....
not big deal

Rozuan Ismail said...

x pe..i hope everything is ok nanti..tuhan nak uji le tuh..sabar k

PendekarPetai said...

skurang2nyer bleh jdik silent reader kan?? hehe

zulaikha rafiiq said...

sabar syg..

Suhami Ahmad said...

takpolah nelly. Atok paham. Tumpukan kat kerja pembaikpulih laptop nelly dulu ek
=)

che-a/atiah said...

xpe2

nelly said...

Novelgurl : dia sakit mengada2 ..
haha

nelly said...

Rush D : tq

nelly said...

Cik bidadari : tq ya ..
=)

nelly said...

Top : iye ke ?

nelly said...

freaky : semestinya .:D

nelly said...

cik ezy : memang kesian .

nelly said...

syarq : dok pun tak jumpa jalan penyelesaian .haha

nelly said...

she's retarded : terima kasih . .

nelly said...

cik pulau : terima kasih sebab memahami . .

nelly said...

edy : thanks

nelly said...

cik ayin : hehe . maceh2

nelly said...

nadia : tengah bersabar .

nelly said...

mohd. hafiz : salam perkenalan .

nelly said...

scc : thanx .
haha .
boleh ugut2 . .

nelly said...

nardthenerd : blog mengada2 . .

nelly said...

missblury : hehe .thanks

nelly said...

rozuan : tengah bersabar . hehe

nelly said...

pendekarpetai : haha .jiwa memberontak .

nelly said...

ika : tgh bersabar ..

nelly said...

atok : maceh memahami ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...