Thursday, February 17, 2011

Agak kecewa tak dapat jadi PENGOMEN TEGAR

kindergartenlibrary | 4:09:00 AM | 41Comments |
السلام عليكم

Nelly minta maaf sangat-sangat . .
Kalau tak dapat komen entri korang . . Sebab masalah blog yang tak pasti .
Jadi , sesiapa yang komen dengan Nelly , Nelly balas balik .
Tapi , untuk check update entri korang , memang minta maaf . .
Dari pagi tadi , agak sedih sebab Nelly menunggu dengan PENUH KESABARAN .
Tak ada harapan langsung !
Rasa nak nangis saja tak dapat jadi PENGOMEN TEGAR korang untuk berapa hari pun tak pasti . .
Terima kasih dekat korang yang komen-komen dengan Nelly . .

Hope faham keadaan blog Nelly yang tengah SAKIT . . .
Tak tahulah sakit apa . .

41 comments:

Anonymous said...

Assalamualaikum

aik? sakit pe

Anonymous said...

semoga cepat sembuh

Bidadari Syurga said...

adoi... tak bleh gak ke? alah... canne leh jd lagu tu...? takpa... akak releks aja... janji adiknya blog dah ok... pehtu baru pikir bw key

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

huhu.. ni mesti pasal masalah kt dashboard tu kn.. ramai blogger yg kena cm tu.. dieorang ckp domain blogspot ngah renovation yerk ? :)

Firdaus Life said...

nnt bole la jd pengomen yang tegar and selalu jalan2 blog orang

ezy.xixii said...

huhu..
cian nelly.. esok2 ok la 2..
mybe line kot xok..

s.y.a.r.q said...

blog ni kene bawak gi doctor.sebelum jd kritikal.ekekeke

nurul rasya said...

saya akan sentiasa jadi pengomen tegar blog nelly
kekeke

Cik Pulau said...

alalala..
siannya kat nelly ni..
takpelah nelly..
cik pulau paham.. hehe..^^,

Unknown said...

xpe2..kami faham

Anonymous said...

saba ye :)

Nadia Mashuri said...

sedih nya..
sabar je la yer..

diarisatuhari said...

saya orang baru~ XD selamat berkenalan~

Cik SCC said...

alolololo..
ciannye nelly..
tape3..
SCC paham..

tp bila dah sehat,sila komen kat SCC pulak ! ugut ni ! ahhahahahhaa

gurau je..kekekeke

wendu nelly cyg !!

NARDtheNERD said...

kenapa kenapa?..
what happen?..
:))

misSbLurRy said...

its ok babe.....
not big deal

Unknown said...

x pe..i hope everything is ok nanti..tuhan nak uji le tuh..sabar k

PendekarPetai said...

skurang2nyer bleh jdik silent reader kan?? hehe

cik ika said...

sabar syg..

Unknown said...

takpolah nelly. Atok paham. Tumpukan kat kerja pembaikpulih laptop nelly dulu ek
=)

Atiah said...

xpe2

kindergartenlibrary said...

Novelgurl : dia sakit mengada2 ..
haha

kindergartenlibrary said...

Rush D : tq

kindergartenlibrary said...

Cik bidadari : tq ya ..
=)

kindergartenlibrary said...

Top : iye ke ?

kindergartenlibrary said...

freaky : semestinya .:D

kindergartenlibrary said...

cik ezy : memang kesian .

kindergartenlibrary said...

syarq : dok pun tak jumpa jalan penyelesaian .haha

kindergartenlibrary said...

she's retarded : terima kasih . .

kindergartenlibrary said...

cik pulau : terima kasih sebab memahami . .

kindergartenlibrary said...

edy : thanks

kindergartenlibrary said...

cik ayin : hehe . maceh2

kindergartenlibrary said...

nadia : tengah bersabar .

kindergartenlibrary said...

mohd. hafiz : salam perkenalan .

kindergartenlibrary said...

scc : thanx .
haha .
boleh ugut2 . .

kindergartenlibrary said...

nardthenerd : blog mengada2 . .

kindergartenlibrary said...

missblury : hehe .thanks

kindergartenlibrary said...

rozuan : tengah bersabar . hehe

kindergartenlibrary said...

pendekarpetai : haha .jiwa memberontak .

kindergartenlibrary said...

ika : tgh bersabar ..

kindergartenlibrary said...

atok : maceh memahami ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...