Sunday, February 13, 2011

Contest 50 FOLLOWERS CIK FIZA

Elvy Nellysha | 7:46:00 AM | 10Comments |
السلام عليكم


Actually , ini entri yang hanya khas untuk 50 FOLLOWERS CIK FIZA .
Tak sangka Nelly tersenarai ! Hahaha . . Thanks a lot ya ~


Nak kena jawab soalan :

Kenapa saya follow blog cik fyza?
Bila ditanya kenapa kita follow-mollow orang , Nelly mesti jawab ada sesuatu yang boleh Nelly dapat dari dia . Walaupun dalam kehidupan seharian dia . Tak salah untuk kita membacanya . Bukanlah kita dianggap penyibuk , tapi kita boleh letakkan diri kita dtempat yang sama dan tindakan yang boleh kita lakukan . Cik Fyza banyak kepada peribadi . Jadi , tak salah untuk Nelly singgah baca entri , tinggalkan komen atau meninggalkan jejak . . 


Kutukan kepada blog cik fyza
Kutukan itu macam teruk bunyinya . Bagi Nelly , kritikan . Nelly memang seorang yang mengkritik . Jadi , Nelly bagitahu terus terang . . Kalau pada pandangan Nelly , blog Cik Fyza sangat-sangat cantik dan kemas dan mempunyai entri yang menarik .


Pujian kepada blog cik fyza
Sepeti Nelly kata diatas . Cik Fyza mempunyai blog yang cantik , kemas dan mempunyai entri yang menarik . Teruskan berblogging supaya para blogger mengenali Cik Fyza dengan entri yang menarik perhatian . .
Tahniah Nelly ucapkan kerana boleh membuat contest dengan followers yang baru mencecah 50 . . Teruskan ya . . . 


Siap dah . .

10 comments:

C I K . F Y Z A said...

thanx for joining :)

nelly said...

welcome.
=)

princess laila said...

wahh.moga bjaye nelly :)

aNnE said...

gud luck nelly :)

bunga said...

bunga xde??

mykhalis said...

cute gile blog nie..bukak2 dah ada lagu industan. ada masa ziarah la blog aku plak..kalau sudi follow le skali

nelly said...

princess laila : thanks ..

nelly said...

anne : maceh2 ..

nelly said...

bunga : alamak .
bunga tak tersenarailah pulak .

nelly said...

mykhalis : thanks .
hehe .layan !!

insyaAllah .
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...