Tuesday, February 22, 2011

Contest jikalau aku doraemon

Elvy Nellysha | 11:41:00 PM | 31Comments |
السلام عليكم

Nelly telah ditag oleh : Memo Hazel comel
Jikalau Nelly DORAEMON , haha . . Doraemon kan serba boleh . . .


1. Nelly nak apa yang Nelly fikir , Nelly terus dapat dari poket . Haha . . .
2. Nelly nak pergi melancong tanpa bayar apa-apa melalu pintu suka hati .
3. Nelly nak patah balik masa lalu nak betulkan apa yang salah atau memalukan .
4. Nelly nak makan saja tak henti-henti sampai gemuk macam Giant .
5. Nelly nak shopping secara percuma di shopping complex dekat dunia ini . (Even tak suka shopping)
6. Nelly nak ubah jadi perempuan terCANTIK dekat dunia . Haha . .
7. Nelly nak berkenalan dengan orang asing dan guna alat nak faham bahasa dorang . Haha . .
8. Nelly nak cipta alat supaya manusia semua pandai walaupun tak payah pergi sekolah . .
9. Nelly cipta alat yang boleh buat mimpi bila tidur indah saja . .
10. Nelly nak terbang pakai kipas kalau malas nak jalan . .
11. Nak kawan dengan Nobita walaupun menyusahkan kadang-kadang dan yang lain-lain kecuali Giant sebab dia nyanyi tak sedap . .
12. Nelly nak tolong semua orang yang susah . .
13. Nak pergi ke masa lampau nak menjelajah dan naik atas dinosour . .
14. Duduk atas langit . Buat rumah atas awan . Haha . .
15. Nak sediakan ALAT BOLEH MELEMPANG atau ALAT BOLEH MENCONTENG MUKA kalau marah . Baiknya hati Nelly .
16. Kalau mahu jumpa selebriti , sediakan ALAT BERTEMU SELEBRITI .
17. Kalau nak kaya , tukar saja semua daun dekat dunia jadi duit . .
18 . Disebabkan tak reti menyanyi , Nelly ada alat yang terus boleh terkenal walaupun suara tak sedap pun orang boleh terima . Haha . .
19. Nak takutkan orang , pakai kain yang boleh jadi HALIMUNAN . .
20. Nak ada alat boleh tahu siapa mengumpat kita . Haha . .

31 comments:

zaty luvlianncezzz said...

waaa..mcm beshhh je

gud lux:)

Memo_Hazel said...

tengs dah jawab cik nelly. (:

:: Nonoy :: said...

alangkah indahnya kalau kita leh jd doremon!! huhuhu ;)

forever love said...

haha..tue kalo kita doraemon..




jom join segmen nie..: http://atiqsalleh.blogspot.com/2011/02/segmen-puitiskan-diri-anda.html

athirahzaki said...

haha, pelik-pelik impian nelly.
gudluck okeh! :)

cik ayin said...

hahah..kalo la.. :)

Nurul Atika said...

hahahahaa~ klaka la nelly ni..
gud luck k dear...

faraa halim said...

haha, comel la contest ni nelly

MJ said...

wahhh..bkn maen lg ea..
mj setuju yg no.2,5 n 16!!haha

Cik TeN10 said...

alangkah indahnya dunia kl bleh jd doraemon kn..

ang ang ang totemo daisuki!!doraemon!!

btw good luck nelly =)

FaRiA EyToNeZ said...

waahh..bestnye klw dpt jd doraemon..wehee...

Cik Ezy said...

gud luck..
=)

kay_are said...

contest ni r yang nak masuk bile weekend nanti.. tunggu my turn nye entri lak !! =)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Cool gila kontes neh. Jawapan Nelly tak boleh belah macam batu belah batu bertangkup. Okay, tak ada kena mengena. Haha ;D

nelly said...

Memo : sama2 .

nelly said...

nonoy : haha .memang indah ..

nelly said...

forever : jomlah jadi doeraemon .

nelly said...

athirahzaki : haha .maceh

nelly said...

cik ayin : kalau . .

nelly said...

Nurul atika : haha ..tq

nelly said...

faraa halim : jom join . .

nelly said...

Mj : hahaa ...
kalau boleh kan mj ?

nelly said...

cik ten10 : haha ...betul2 ..tq

nelly said...

Faria : best kan ?
kalau jadi . .

nelly said...

cik ezy : tq

nelly said...

kay_are : masuk jangan tak masuk . .

nelly said...

Puan Besar : haha ..ssyyhh ..kantoi nanti ..

Wuucin Kimora said...

Klw saya jd DORAEMON..Saya xmahu jumpa nobita! hahaha.. die mengada-ngada ;p

Miss Tira said...

Kalau Tira jadi Doraemon nak pintu kemana sahaja. Boleh melancong keliling dunia dan pergi umrah/haji free je hari2.. Hehehe.

nelly said...

wuucin : haha ..:D

nelly said...

miss Tira : tu yg best tu ..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...