Wednesday, February 16, 2011

Kenapa jadi macam ini ? Siapa boleh tolong ?

Elvy Nellysha | 6:17:00 PM | 63Comments |
السلام عليكم


Pagi-pagi bangun nak tengok update kawan-kawan . .
Tapi , jadi macam ini :

Siapa tahu macam mana ?
Dari malam tadi .. . .

63 comments:

topimagine said...

saya xtau la.. hehehe.. blank ek sume kt dashboard tu ?

Cekodok said...

dia demam kot.. log out log in.. tak boleh gak ke? hehe

Hot Mama said...

Akak selalu jugak jadi macam tu..akak just reload balik page tu dah ok la...:)

Entri Terkini : SAYA PUNYAI 500 - 1000 FOLLOWERS

imaza93 said...

refresh tak bulehh kaa ??

wahida said...

alamak...x tau...x pernah jadi mcm ni pung....

airaniez wirdani said...

blogspot mmg camtu..kdg2 tibe2 hilang..especially waktu pagi..tp lps tu adala..

najwa's said...

owh, kadang-kadang jadi gak cmni. tapi, tak tau ler sebab pe..

lama-lama refresh balik, oke dah. :) :)

Novelgurl said...

Assalamualaikum

refresh sentiasa je Nelly ^^
sy pun sllu mcm tu.

waa..lagu saiful ! lame x dngr dh ^^

aNniE said...

salam..tgh jalan2 ni pastu nampak adew orang mintak tolong..hihihi..try click link sebelah button manage tuh..boleh kot..ari tu blog annie pun cam tu gak..x tau nape..

aNniE said...

kalu x jadi..try r mana2 button kat ctu..da lupa r wat cam mana..

hardy boy said...

sama la macam saya, minggu lepas jadi macam tu jgk, lepas dok bz replace widget2, nasib baik la ade save blog2 dahulu, sempat la copy link tu balik.huhuhu

Cik Bidadari said...

erkkk... tapi kat luar ada ja followers nelly... tanya pd yg lagi pakar..

bubu ieQa said...

iqa pon kdg2 jd cmtu jgk.
jgn risau ye ye . hehe :)

Nurul Afifah Addnan said...

mmg cmtu..ad probs ket kot..jap2 g tu okla..cer bkk gne browser laen ke..

... said...

as salam..
jangan risau.akan kembali ok seperti sedia kala.
serveer blogspot sedang dibuat mini update. akan pulih dalam masa terdekat :)




haa???apa? nak jumpa jumpa Rasulullah??biar betul?


atau pun klik pergi ke http://fadzli-rt.blogspot.com

Muna rahimah said...

muna banyak kali kene cmni =.="
kaka refresh lorh page tu . nanti die boleh ar .

s.y.a.r.q said...

tak tau lah nelly..syarq jarang tengok update kawan2 dr dashboard,sebab selalu gune bloglist..ekeke..sebab kadang2 tu ade certain2 bloggers kan tak letak gadget followers dekat blog dye.ekekekek...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

huhuhuhu...
i got the same problem, dh 2 minggu jd mcmnii..
sedih, belum jumpa jalan penyelesaian lagi:(

cik ayin said...

penah jadi 2 ari lepas..menggelabah tengok...pas lame tu ok da...streamyx mengong sket

NOOR FATIN said...

yup. sy pn jadi. haha heran jugak. tapi buat xtau je la. website bermasalah kot. sabar je la.. haha

Cik Bidadari said...

la... ni dah ok ke blum nie...?

aNnE said...

anne pun kena . hahaha

PendekarPetai said...

aaa same2.. kdg2 mmg mereng ckit.. hehe

nelly said...

top : aah ..
=(

nelly said...

cekodok : tak boleh juga . .

nelly said...

hot mama : dah cuba banyak kali .=(

nelly said...

imaza93 : tak jadi juga .

nelly said...

wahida : untung tak jadik ..

nelly said...

airaniez : menanti . . .

nelly said...

najwa's : mencuba dan mncuba . .

Raji berkata said...

owh kalau ak jdi cmnih ak refresh jer byk2
inshaAllah ok kot?

nelly said...

novelgurl : mncuba lagi ..

nelly said...

annie : sudah cuba . .

nelly said...

Bubu : cuba untuk bertenang .hehe

nelly said...

hardy boy : nelly tak buat pula ..adoi .

nelly said...

Cik bidadari : tu lah pelik . .

nelly said...

anne : kita senasib !

nelly said...

Nurul afifah : sudah buat .
sama je .

nelly said...

... : thanks ..cuba bertenang .

nelly said...

Muna : dah beribu kali refresh .haha

nelly said...

Fifiey : 2 minggu ?
OMG !!

nelly said...

Cik ayin : nelly pula kena ..

nelly said...

Noor fatin : tengah bersabar . .

Memo_Hazel said...

memo pun ade jugak macam tuh tdi. binggong memo. (:
ALhamdullillah da oke balik. (:

nelly said...

pendekarpetai : memang mereng .

nelly said...

Memo : Nelly tak elok2 ..

RuSh D said...

ok jer..kadang2 biol..

Iyiana said...

Salam ziarah. Iyiana x pakai blogspot, tapi pakai wordpress. Anyhow, best of luck for u to figure it out. :D

nelly said...

InsyaAllah .tengah mencari penyelesaian ..
thanks

zaty luvlianncezzz said...

penah gk jd gtu tp jap je..huhu

nelly said...

zaty : nelly tak baik2 lagi ni .

nelly said...

Rush D : kadang2 ?
sellu dia biol .:D

y-A-n-A said...

yana pernah kna cm tu tp yana refresh blik je dh ok.. :))

nelly said...

nely tak jadi2 ..:(

Suhami Ahmad said...

ha, kenapo gak eh tu...dh ok dah?

myhatiku said...

lorh..ciannye..lame2 okay kot nnt..
comey la header..:)
dh lame tak singgah..
nyway,maaf tertag..aha:D

http://myhatiku.blogspot.com/2011/02/contest-senyum-paling-ceria.html

Cik Ezy said...

kalo gune google chrome selalu la jdk gni..
gne mozilla ok plak..
skrg ni bukak blog je msti gune mozilla.. huhu

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

kite pon jadi cmni gak~ kadang2 ada balik T_T

fyna said...

huhhu...tak pernah jadi mcm nih lagi...




jom...ade contest utk nelly...
http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/02/contest-teka-lirik-lagu.html



n ade award skali..
http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/02/award-untuk-sume.html

nelly said...

myhatiku : hehe ,tq

nelly said...

cik ezy : yeke ?
masalah2 .

nelly said...

mohd.hafiz : rasa bengkak je .haha

nelly said...

Fyna : hehe . ok2 ..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...