Wednesday, February 16, 2011

Kenapa jadi macam ini ? Siapa boleh tolong ?

kindergartenlibrary | 6:17:00 PM | 63Comments |
السلام عليكم


Pagi-pagi bangun nak tengok update kawan-kawan . .
Tapi , jadi macam ini :

Siapa tahu macam mana ?
Dari malam tadi .. . .

63 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

saya xtau la.. hehehe.. blank ek sume kt dashboard tu ?

Anonymous said...

dia demam kot.. log out log in.. tak boleh gak ke? hehe

MrsYats said...

Akak selalu jugak jadi macam tu..akak just reload balik page tu dah ok la...:)

Entri Terkini : SAYA PUNYAI 500 - 1000 FOLLOWERS

imaza93 said...

refresh tak bulehh kaa ??

wahida said...

alamak...x tau...x pernah jadi mcm ni pung....

airaniez wirdani said...

blogspot mmg camtu..kdg2 tibe2 hilang..especially waktu pagi..tp lps tu adala..

najwa's said...

owh, kadang-kadang jadi gak cmni. tapi, tak tau ler sebab pe..

lama-lama refresh balik, oke dah. :) :)

Anonymous said...

Assalamualaikum

refresh sentiasa je Nelly ^^
sy pun sllu mcm tu.

waa..lagu saiful ! lame x dngr dh ^^

aNniE said...

salam..tgh jalan2 ni pastu nampak adew orang mintak tolong..hihihi..try click link sebelah button manage tuh..boleh kot..ari tu blog annie pun cam tu gak..x tau nape..

aNniE said...

kalu x jadi..try r mana2 button kat ctu..da lupa r wat cam mana..

Hardy Boy said...

sama la macam saya, minggu lepas jadi macam tu jgk, lepas dok bz replace widget2, nasib baik la ade save blog2 dahulu, sempat la copy link tu balik.huhuhu

Bidadari Syurga said...

erkkk... tapi kat luar ada ja followers nelly... tanya pd yg lagi pakar..

afiQah ismaiL said...

iqa pon kdg2 jd cmtu jgk.
jgn risau ye ye . hehe :)

Afifah Addnan said...

mmg cmtu..ad probs ket kot..jap2 g tu okla..cer bkk gne browser laen ke..

Unknown said...

as salam..
jangan risau.akan kembali ok seperti sedia kala.
serveer blogspot sedang dibuat mini update. akan pulih dalam masa terdekat :)




haa???apa? nak jumpa jumpa Rasulullah??biar betul?


atau pun klik pergi ke http://fadzli-rt.blogspot.com

Muna rahimah said...

muna banyak kali kene cmni =.="
kaka refresh lorh page tu . nanti die boleh ar .

s.y.a.r.q said...

tak tau lah nelly..syarq jarang tengok update kawan2 dr dashboard,sebab selalu gune bloglist..ekeke..sebab kadang2 tu ade certain2 bloggers kan tak letak gadget followers dekat blog dye.ekekekek...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

huhuhuhu...
i got the same problem, dh 2 minggu jd mcmnii..
sedih, belum jumpa jalan penyelesaian lagi:(

Anonymous said...

penah jadi 2 ari lepas..menggelabah tengok...pas lame tu ok da...streamyx mengong sket

Noor Fatin said...

yup. sy pn jadi. haha heran jugak. tapi buat xtau je la. website bermasalah kot. sabar je la.. haha

Bidadari Syurga said...

la... ni dah ok ke blum nie...?

Zeanne said...

anne pun kena . hahaha

PendekarPetai said...

aaa same2.. kdg2 mmg mereng ckit.. hehe

kindergartenlibrary said...

top : aah ..
=(

kindergartenlibrary said...

cekodok : tak boleh juga . .

kindergartenlibrary said...

hot mama : dah cuba banyak kali .=(

kindergartenlibrary said...

imaza93 : tak jadi juga .

kindergartenlibrary said...

wahida : untung tak jadik ..

kindergartenlibrary said...

airaniez : menanti . . .

kindergartenlibrary said...

najwa's : mencuba dan mncuba . .

Raji and Yeen said...

owh kalau ak jdi cmnih ak refresh jer byk2
inshaAllah ok kot?

kindergartenlibrary said...

novelgurl : mncuba lagi ..

kindergartenlibrary said...

annie : sudah cuba . .

kindergartenlibrary said...

Bubu : cuba untuk bertenang .hehe

kindergartenlibrary said...

hardy boy : nelly tak buat pula ..adoi .

kindergartenlibrary said...

Cik bidadari : tu lah pelik . .

kindergartenlibrary said...

anne : kita senasib !

kindergartenlibrary said...

Nurul afifah : sudah buat .
sama je .

kindergartenlibrary said...

... : thanks ..cuba bertenang .

kindergartenlibrary said...

Muna : dah beribu kali refresh .haha

kindergartenlibrary said...

Fifiey : 2 minggu ?
OMG !!

kindergartenlibrary said...

Cik ayin : nelly pula kena ..

kindergartenlibrary said...

Noor fatin : tengah bersabar . .

Ezzah Memo said...

memo pun ade jugak macam tuh tdi. binggong memo. (:
ALhamdullillah da oke balik. (:

kindergartenlibrary said...

pendekarpetai : memang mereng .

kindergartenlibrary said...

Memo : Nelly tak elok2 ..

Anonymous said...

ok jer..kadang2 biol..

Iyiana said...

Salam ziarah. Iyiana x pakai blogspot, tapi pakai wordpress. Anyhow, best of luck for u to figure it out. :D

kindergartenlibrary said...

InsyaAllah .tengah mencari penyelesaian ..
thanks

zaty luvlianncez said...

penah gk jd gtu tp jap je..huhu

kindergartenlibrary said...

zaty : nelly tak baik2 lagi ni .

kindergartenlibrary said...

Rush D : kadang2 ?
sellu dia biol .:D

Nur Liyana said...

yana pernah kna cm tu tp yana refresh blik je dh ok.. :))

kindergartenlibrary said...

nely tak jadi2 ..:(

Unknown said...

ha, kenapo gak eh tu...dh ok dah?

myhatiku said...

lorh..ciannye..lame2 okay kot nnt..
comey la header..:)
dh lame tak singgah..
nyway,maaf tertag..aha:D

http://myhatiku.blogspot.com/2011/02/contest-senyum-paling-ceria.html

ezy.xixii said...

kalo gune google chrome selalu la jdk gni..
gne mozilla ok plak..
skrg ni bukak blog je msti gune mozilla.. huhu

diarisatuhari said...

kite pon jadi cmni gak~ kadang2 ada balik T_T

fyna ahmad said...

huhhu...tak pernah jadi mcm nih lagi...




jom...ade contest utk nelly...
http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/02/contest-teka-lirik-lagu.html



n ade award skali..
http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/02/award-untuk-sume.html

kindergartenlibrary said...

myhatiku : hehe ,tq

kindergartenlibrary said...

cik ezy : yeke ?
masalah2 .

kindergartenlibrary said...

mohd.hafiz : rasa bengkak je .haha

kindergartenlibrary said...

Fyna : hehe . ok2 ..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...