Wednesday, February 23, 2011

Nelly nak review 5 blog

Elvy Nellysha | 7:07:00 AM | 34Comments |
السلام عليكم

Nelly rasa nak review 5 blog yang terpilih sahaja . Siapa mahu ?1 hari saja . .
Sampai esok . .

Tulis dekat komen kenapa korang nak diREVIEW ? ?
Tak payah buat entri . .
Nelly mahu korang bagi URL korang . Kalau ok , Nelly review !


Cepat2 ! !

34 comments:

Wuucin Kimora said...

First! nk! wahahahhaha

cik pelangi said...

http://warnawarnicikpelangi.blogspot.com/
saye rase nelly perlu review blog saye sebab saye newbie in blogger , perlukan support utk terus berblogging . plus , saye juge ade buat contest sekarang . thank you (^^,)

puteri ain said...

saya saya !!!

kenapa saya nak diREVIEW ?
sebab saya suka nelly komen dekat blog saya..

kenapa??
sebab saya suka nelly jadi pengomen tegar !

kenapa?
sebab nelly selalu komen membina !

ok tak?? hehe

Biey said...

kita nak direview sebab..

• boleh tarik pembaca kat blog saya yg tak sberapa..

• boleh kenal2 ngan blogger lain..

• kerana diriku amat berharga..[abaikan alasan nie]..

HNMZ said...

Assalamualaikum.
Ni kali kedua masuk segmen yang dibuat oleh Cik Nelly. Saya nak review sebab nak tambah kenalan dan nak dapatkan semula follower yang lama diblog yang telah di hack oleh hacker yang tidak bertanggungjawab. Jadi kalau Cik Nelly buat review tentang blog saya dapat la membantu saya dapatkan semula follower saya yang lama tu.

Thanks Cik Nelly :)

aNnE said...

http://annenyss.blogspot.com

nk review sbb : nk tau pendapat nelly tntang blog anne lah . haha :)

sicomot-comel said...

SCC nak kena review dek nelly sebab :

1) SCC nak jugak ade nama kat sini..hehe

2) SCC nak ada org lainn tahu sal kewujudan blog SCC tu

3) SCC nak ada orang ubati hati SCC kalau SCC sedih..

4) comel what blog SCC..hahaha

padle said...

erm..

blog aku xde la best mane pon..simple je..follower pon xramai mane..nuffnang pon xaktif..

tapi kan,

simple2 tu la yg buatkan blog aku ni cam best..

eh,aku puji blog aku ke?

kechik yg comey said...

wah!
kecik pon nk join gak..
nape kecik nk cik nelly review teratak kecik??
1. sebab kecik da wat perubahan ckit kat kecik punya teratak
2. sbb nk bg cik nelly jemputan pass VVIP gtu ntuk dtg ke teratak kecik...hehe
3. smbil2 tuh bole gak la kenal ngn blogger2 len..
4. kot2 la cik nelly bole bgi pndpt n pndgan sal teratak kecik..
5. alamak! da byk sgt sbb munasabab nya..hikhik..jgn marah ye..harap cik nelly sudi jenguk ke teratak kecik..=)
http://kelamkabut20.blogspot.com/

Amy said...

amy nk direview sebab amy memang nak direview...boleyh x cam2 nelly...hehehe...:)

rj Etika said...

sebab blog saya http://rjetika.blogspot.com biasa-biasa je, jahat plak tu dan tak baik dan tak normal dan gila tak macam orang lain. :(

Cik Eliza said...

nak di review sebab,sebab,sebab,
_________________________(sila isi tempat kosong)

errrrr~

ape ek,

haha

;p

Wan_hazel said...

masih terbuka ke nie???wan nak gak..

http://wanhazel.bogspot.com/

sebab blog wan ade HEllo kitty..ehehhe..

Nurul Atika said...

http://ikachenta.blogspot.com/
hye cik nelly..
ika pun nk diriview gak, sebabb..

*ika newbies. x smpai sebulan lagi pun blog ika.
*ika nk orang sedar kewujudan ika.
*ika nk femes cm cik nelly.
*ika nk cik nelly pemes cam doremon ika tu.
*ika nk cik nelly tau yg cik nelly nk review blog ika.
*ika nk diriview oleh cik nelly.
hee~

mykhalis said...

nelly,dengarlah rayuan batinku..haha..kebanyakan yang offer diri adalah awek2 cun,,ape kate nelly pilih pakcik yang tak hensem ni untuk di reviewkan. Bukan ape, penat jari jemari ini menulis 10++ post setiap hari untuk membuktikan bahawa khalis blogger aktif.. tapi pakcik suke.. sudilah mereview blog pakcik..yang benar-pakcik khalis..uhuks uhuks..(sakit tekak)hehe

mykhalis said...

lupe bagi links la pulop..nak kene rayuan baru ke boleh bagik links je.. http://blogslucumenarik.blogspot.com/
pilih le saye.. pilih le..

Rozuan Ismail said...

wan pon nak join gak..

kenapa??alamak..ni yang susah ni..

sebab wan nak tambah kawan baru, mana la tahu dapat blog kawan-kawan lain yang best ke kan.. lagipn,wan nak share cerita wan dekat ramai org..

tak tahulah dapat ke x untuk direview..ikut tuan blog la ye..

p/s singgah malam dari pak cek biola..

ni link dia ye..

http://kringg.blogspot.com/

miss cleopatra said...

cikcleo pon nak!!!
kenape nelly kene review blog cikcleo sbb xde sape lagi review blog cikcleo T.T hehe..ye la cikcleo kat baru lagi dlm industry ni..ewah..
blog cikcleo xberat..nak bukak pon senang..ngee..sudi2kan la review ;))

apik pehe said...

http://bakpogitu.blogspot.com/

nak jugak blogger yg popular meng reviewkan blog apik..hehe..sbb be x smapi lame dah kt apik..sedey2

uuu... said...

http://stanzaharapan.blogspot.com/

ku cipta blog ini utk kamu nelly...
wahwahwah

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

http://hafizkiwi.blogspot.com/

apiz nak!

sbb ini lah permintaan apiz yg terakhir sebelum apiz pergi....

T___T

sab said...

ala...sab dh terlewat..cm mane nieh? sab stdy td..ni baru on9! ah tak kire. nk jugak bg link!!

http://mrsgforgg.blogspot.com

sebab ape saya nk di review?

sebab before ni xpernah pun ade blogger yg wt segmen review tntg blog sab.

lagi..sab teringin nak dapat kwn2 lagi!

kalau boleh! sab nk ade dalam blog nelly. T_T

nelly paling rajin komen blog sab!! :)

Miss Tira said...

http://ceritatira.blogspot.com/

Tiada apa yang menarik pada blog Tira. Tira tidak kisah di review ataupun tidak. Sekiranya ada rezeki Tira akan review blog Nelly jugak. Sharing Is Caring :)

Gimi said...

Gimi pun nak..

http://hijauhazel.blogspot.com/

Nurul Hafizah said...

Assalamualaikumwbt.

Ade can lagi ke nak kena review ni? sebab macam dah ramai je, tp takpe saye cube jugak mane tahu tersenarai dlm cik nelly nak review blog :)

terima kasih cik nelly buat entry ni.

http://fzaloveyou-xoxo.blogspot.com

saya syamimi said...

saya pom nak!

http://sayasyamimi.blogspot.com

kenapa kene review?

sbb syamimi nak dpt kwn2 baru!
syamimi ada burger beeso! :D

Cik Bidadari said...

amboi... pic minum air tu tak tahan tul tengok... aarghhhhh serius... jeles tau... pic tu ciky...

erkkk review ke? apapun akak tetap sokong nelly... yak yak yeah...

akak jadi org belakang tabir ajalah ya?

syed amirul said...

http://diaridarihati.blogspot.com/

nak di review!!!! baru berjinak dlm blog perlu pandangan anda ttg blog

atiEy_[azHa] said...

kenapa minta direviewkan ? supaya lain kali atiey boleh riview blog ni balik . selain itu , atiey nak blog atiey lebih dikenal melalui nelly . orait bebeh . haha

Mafahss said...

www.mafahss.blogspot.com
saya nak!! =) saya rasa nelly patut review blog sy sbb
1st: kebanyakkan entry blog sy in english(ada la kelainan skit an?) =)
2nd: agak islamic(nelly le tlg sebarkan jgak kan? dapat pahala =)
3rd: sbb sy baru je nak start blogging ni..
4th:sbb nelly comel!

nur aisya humaira said...

adehh,terlambat plak...huhu
tpi nk paste jugak url cni..:)

http://wrmrsbrown.blogspot.com

sebab> nak tahu pendapat nelly tentg blog aisya..keke

Pustaka NurIman said...

try review kami...

kay_are said...

nak gak!! sebab?? em.. sebab.. ntah r nelly.. blog bese2 je jadi kalau ade yang sudi review bagus r.. =)

Cik Aish said...

hai nelly..

http://getmedean.blogspot.com

bestnya kalau nelly dapat review blog kite. sebab?



satu je : nak tahu pendapat NELLY tentang blog kite




ok. gud luck pada yang lain! bye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...